Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 çk kötü bişi o ya :).2 çuf çuf yapıcak die rezillğe gerke yok :) cunku adam hiç bir şekilde modifiye etmediği aracına bundan koyuo.duz araçlara yakısmıo.gidip palio ya bilmemneye koyuolar :)
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 istedigi kadar modifiye etsin, turbo sesi gelmeden blow off olsa nolur olmasa nolur. megafon gibi bisey var bide mekanik ses cikiyo resmen :) duck valve koymak lazim soyle saglam turbolu bi araca, baya komedi oluyo :)
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Okulda fln goruyorum, parkederken bile cuf cuf geziyorlar. Birde hakkaten turbolu olupta blow-off takanlar var, sesi paso duyulsun diye turbo nun devreye girdigi devri dusuruyorlar 1500-2000rpm gibi(benzinli arac ::o) arac daha gaz vermeden otuyor. Utanirim ben.
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Birde elektronik olarak bütün süper arabaların sesini taklit eden alet vardı! O daha bomba. Araç corsa ama Aston Martin sesi çıkartıyor. :)
chris Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 adam gitmiş kia cerato a uygulamış fake blow off yaww allahım ne insanlar var..utanç !
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Niye, çpssss çpsss diye gezmek onun da hakkı değil mi :D
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bi arkım taktiracakti dedimki apaci misin sen vazgeçti :)
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 su olayi anlamiyorum cidden, adam gidiyo 1.3 dizel alete hks blow off aliyo sonra cuf yapip susuyo hemen. kus ciklemesi gibi, hani bi subaru bi evo olur altinda prrrrr cufffffff diye gezersin. cok gereksiz :)
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben dizel araca taktırcam bundan:D
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 E oldu olacak turbo sesinide koysunlar başına hoparlörden :)
Öne çıkan mesajlar