Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi A4 3.0 TDI by Rieger tuning

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
katılmıyorum. siyah hata rahatca kaldiran bir renk. en cirkin araba bile bastan asagi siyahken guzel gozukur. hele biraz da kromaj varsa dogru yerlerde.

halbuki uretici firmanin beyazda detaylari cok iyi calismis olmasi lazim. yanlis bir yerde kontrast, ve tum guzellik gider. ayrica beyaz daha yenilikci daha yuvarlak hatli daha radikal dizaynlar istiyor bana sorarsaniz siyaha gore.

volvo nun beyazlari cok cirkin gozukuyor ornegin.
Mesaj tarihi:
Dayım geçen hafta A5 3.0TDI aldı 6 düz vites olanını. 19' jantlar Bang & Olufsen Sound System falan. Fazla hoş geldi araba gözüme. Dayım da pis pis sırıtıyor zaten.

Fotosunu çekersem koyacağım.
Mesaj tarihi:
Xærø said:
bence bmw, audi, volvo tarzında bir araç alınacaksa kesinlikle beyaz olmalı.

Beyaz Volvolar kesinlikle çirkin duruyor, peşinen söyleyeyim. Tek ayrı tutacağın araç gövde kiti olan C30 olabilir, ona bile bir yere kadar.

Ki sedan alınacaksa beyaz o araçların ağırlığını öldürüyor, dandik duruyor. Beyaz BMW 3.30 Coupe bir yere kadar ama beyaz 7.40 mesela? Uyuşturucu kaçakçısı olman lazım, "Heööö malla aynı renk baba yaaaav" diye gezersin.

Para, ben bunu beğendim, senin Audi'yi sat yeni S40 almıyorsan bundan al bana. Muhahhah. O kadar kazansam da bir RS4 alsam ama stationwagon olsa, arabada çoluk çocuk 250km/s hızda gezsem :D
Mesaj tarihi:
Beyaz iyi güzel kirde göstermiyor fakat! Bazı arabalarda cidden çok kötü duruyor! Birde Tr'de malesef bazı arabaları kullananlardan dolayı kötü imajı var. Beğensen bile binemiyorsun.
Mesaj tarihi:
Bide doktorlar niye genelde beyaz araba kullanır? Hiç anlamam bunu varsa aramızda eşi dostu kendisi doktor olan kusura bakmasın ama [email protected] gibi emailde kullanır bunlar. Beyaz arabayada binerler. Pek meraklılar sanki doktorum ben keh keh hıh triplerine..

Beyaz araba son 1 2 senenin modası bencede bazı arabalara çok yakıştığı gibi bazı arabalara hiç yakışmıyor. Örneğin bir A4, A5'e yakıştığı gibi A6 ya yakışmıyor. Belki bunda arabanın ilk lansman renklerinin rolü de vardır diye düşünüyorum ama..
Mesaj tarihi:
Sımsıyah soyle fıstık gıbı cılalı tertemız her turlu cıta kapı kolu vs kromaj olacak. Işıl ışıl ozel alasım jantlar soyle. Sımsıyah oldugu ıcın gece cılanın ustunden sehrın ısıkları akacak. Of of of.
Mesaj tarihi:
Vodan said:
Bide doktorlar niye genelde beyaz araba kullanır? Hiç anlamam bunu varsa aramızda eşi dostu kendisi doktor olan kusura bakmasın ama [email protected] gibi emailde kullanır bunlar. Beyaz arabayada binerler. Pek meraklılar sanki doktorum ben keh keh hıh triplerine..

Beyaz araba son 1 2 senenin modası bencede bazı arabalara çok yakıştığı gibi bazı arabalara hiç yakışmıyor. Örneğin bir A4, A5'e yakıştığı gibi A6 ya yakışmıyor. Belki bunda arabanın ilk lansman renklerinin rolü de vardır diye düşünüyorum ama..

Vodancım, o meslek hastalığı. Aşırı alışkanlıktan geliyor. Şöyle ki, zamanında doktor bir tanıdık arabamızı "ameliyat" etmişti. Araba bozuldu, babam açtı kaputu güreşirken geldi adam baktı. "Dur sen kenara çekil" dedi. Gitti üzerine önlük aldı, alet kutusunu açtı yana dizdi, sonra kollarını sıvadı. Sonra adım adım konuşarak, "Şimdi kaputu açıyorum... şimdi kabloları kontrol ediyorum... şimdi şunu yapıyorum" diyerek sorunu buldu, uğraştı. Sonra "Burada donanım yetersiz elimizde parça yok, daha donanımlı bir tesise nakledelim" diye teşhisi koydu. Biz de babamla bakakalmıştık "Doktor olunca böyle oluyor demek ki?" diye.

Şu an tıpta okuyan ve bitiren arkadaşlarım var. 7 sene tıp okuyunca balataları zaten sıyırıyorlar, üstüne de TUS(Tıpta Uzmanlık Sınavı, doktor ÖSSsi) gelince iyice psikopata bağlıyorlar. O yüzdendir bu "ben yıllarımı verdim doktorum ulaan!" takıntısı.

Kendi hallerine bırak :D
Mesaj tarihi:
Beyaz en yeni trend otomobil renklerinde.

Dupont un her sene yaptığı bi renk araştırması var. Senelerdir aynıdır bu dünyada en çok satan 2 renk siyah ve metalik gri. Özellikle büyük arabalarda siyah daha çok satılıyor.

Ama bi kaç senede beyaz en çok satan 3. renk olmuş bile...
  • Yeni Oluştur...