HellHound Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Evet bu seneki all-star maci 15 subat pazari 16 subat pazartesi'ye baglayacak olan gece yapilacak ve macta cikacak ilk 5 oylamalar sonucu belirlendi... Bati: Tim Duncan Kevin Garnett Kobe Bryant Steve Francis Yao Ming Dogu: Vince Carter Dallama O'Neal Allen Iverson Tracy McGrady Ben Wallace Iki takimda kocluk gorevlerini Minnesota ve Pacers koclari yerine getirecek, kalan oyuncular ilerki gunlerde aciklanacak...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 o kadar nufus turkiyede'de olsa hidayet ilk 5 cikardi :p yao ming cinlilerin oylariyla cikti bu ilk 5'e hakederek degil.[signature][hline]- never too old to learn!
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bende katiliyorum yao ming bu sene cok kotu.Havadan allstar oluyo millet oylamayi kaldirsinlar bence koc lar arasi oylama ne bilim baska bisiy yapsinlar yao kim be
can Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 eh işte, o bizim salaklığımız. Çinliler kasıp oy veriyorlar, Türkler gururluyuz ya, "e hidayet iyi oynasın biz de seçelim all-stara, ama iyi oynamayan adamı neden çıkaralım?" böle düşündükçe kaybederiz tabi. ayrıca hidayet bu seneki oylamalarda yoktu sanırım, ben geçen seneden bahsediyorum.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Larva Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mehmetide sophomore kadrosuna almamışlar bunu koçlar seçiodu sanırım.
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 yao'ya herkes gibi ben de kılım. ama muhtemelen yine fazla süre alamaz bence geçen seneki gibi. benchte otursun izlesin maçı. memo da sophomore kadrosuna girerse güzel olur. ki alsınlar artık bu performansla[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 pippen'ı görmeyi çok isterdim ama ben[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 e iyi o zaman sadece ben kılım.. kılım kardeşim var mı :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 bu sene de az süre alacaktır all star maçında biliniyo çinlilerin o kadar oy verdiği zaten[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ya zaten yao nba hayati boyunca direk allstar 5 girer sanirim performansi onemli deil:) yanniz memo nun sophmore a alnimamasi garibime gitti adam detroit gibi bi takimda ilk 5 oynuo ve cok iyi oynuo 2. senesinde 10 sayi ort ribaundlari cok iyi flm neden almamislar merak ettim
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Pippen öldu artik da son kez honorize etmek isteyebilirler ne de olsa nba tarihinin en iyi oyunculari arasinda [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 30 January 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
can Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 abicim shaq o maçta 40 dakka oynar.(direk türk aklı) ahaehu bi de maçın 48 dk olduğunu bilmezler lol yok, bence yao süre alacak, hatta geçen senekinden de çok alacak. ayrıca pippen'a laf etmeyin, geçen sene MJ seçilmişti, hem de koçlar seçmişti hatırlarsanız. yani bu sene pippen seçilirse çok şaşırmam.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
can Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ayrıca, bence duncan kötü bir seçim. webber(sakat gerçi, ne kadarlık sakat unuttum şimdi de, belki oynamıyor olabilir.) çok süper olurdu. duncan all-star olmamalı bence. show yapan bir adam çok daha iyi giderdi diye düşünüyorum. ayrıca steve'i çok sevmeme rağmen, o da all-starlık değil. yani ne bilim doğunun pgleri süper olduğundandır belki. steve süper atletik tam da all starlık ama mesela ny'ye gitmese, marbury süper bir seçim olurdu diye düşünüyorum. sonracııma, doğudaki pg iverson herhalde. nası yani demekten alamıyorum kendimi ve yine oraya bir kidd ya da marbury yakışırdı diyorum. jermaine'in yerine kenyon çok iyi giderdi bence. hem de pg kidd olursa "five to six clear landing" yaparlardı şerefsizim, süper de olurdu. ayrıca big ben neden center ki? o adam pf oynamıyor mu? olayı çözebilmiş değilim. gerçi o adam pf olsa kenyon oynayamaz ayrıca doğuda başka iyi center bilmiyorum yani. batı'da şimdi aklıma gelen jason williams oynamalıydı bence. steve'den çok daha iyi olurdu gibi geliyor bana. gerçi all-stara oy verenler hiç benim gibi düşünmezler. kim iyiyse, ya da kimin daha çok taraftarı varsa ona verirler ama bence şov olarak düşünürsek: Chris Webber Kevin Garnett Kobe Bryant Jason Williams Shaq Vince Carter Kenyon Martin Jason Kidd Allen Iverson Ben Wallace olmalıydı. neden t-mac yok derseniz, "The Answer" a bayılıyorum da ondan. :P[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ntv yayınlıyor mu ?[signature][hline]"Einstein was right, time is relative to the observer. When you're looking down the barrel of a gun, time slows down.Your whole life flashes by. Heartbreak, and scars. Stay with it, and you can live a lifetime in that split second."
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ama tim duncani almamak diye bisey dusunelemez nba nin tartismasiz en iyi 2 oyuncusundan biri 2 senedir MVP ayrica adamin istatistikler abarti:)
can Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 o bakımdan demedim, 2'si de süper oyuncular ve işte son seneleri diye onurlandırma açısından falan olabilir, şaşmam yani. webber sakatsa oraya kim geçer bilmiyorum ama şov yapmayan oyunuyla duncan yakışmıyor bence.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 yanniz 2 senedir iverson in dogu pg si olmasini bende anlayamiyorum.NBA'in tartismasiz en iyi gardi jason kidd warken kendi takiminda bile pg oynamayan birnin konulmasi yannis
can Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 duncan yerine stromile swift'i istiyorum![signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ya şu duncan konusu, adm acaip tartışılamaz yani istatistiklri ortada, ama allstarı izlerken millet basket şovu eğlence vs. için izlenio yani, ve duncan her sene mvpliğe kasarken bana hiç bi zevk vermio. ya adam buzadam ya, niyse shaq ki eğer sakatlığı olmazsa seçilir koçlar tarafından, bu sene yine allstarın en renklisi olmaya en büyük aday :)[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 millet jermaine'e taktı dallama oneil falan :D yazık adama bakın görceksiniz bence hoş olacak bu sene o da; geçensene o faulden o kadar lafı yedi, akıllanmıştır artık yani :D[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Dmeour Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 carter la t-mac den bu sene kombine alley hoop lar felan bekliyorum.
can Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 geçen sene beklemiyor muydun? edit: sizce kim alır maçı? bence doğu'da bir sürü star olmasına rağmen batı alır diyorum duncan ve shaq var.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 02 February 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Dmeour Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Geçen sene carter sakatlıktan yeni çıkmıştı açıkcası fazla asılmadı. Bu sene de gerçi eskisi gibi pota altını zorlamıyor ama allstar maçında savunma sert olmayacağından iyi şeyler bekliyorum.
Dmeour Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Beyler bu arada size göre bu senenin all star mvp si kim? Açıkcası ben carter veya tmac i bu sene tek geçiyorum. Carter in olimpiyatlarda fransız 7'2 lik bir pivotun üzerinden zıplayarak bastığı bir smaçı vardı. O smaçın aynısını garnett in üzerinden yaparsa kesin mvp yi alır. :D Yani zıplama dediğim adam uçuyordu resmen üzerinden geçti adamın. Herkes biliyordur zaten.
Öne çıkan mesajlar