Sirviper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Madenlere veya denize yeni item eklemeye çalışıyorum. Madeni kazdığında belli bir oranda çıkmasını istiyorum ancak konsolda hata veriyor. Eksik bir seyler mi var. Bu item scriptte tanimli. ERROR:(sphere_region.scp,141)Undefined Symbol 'i_rn_blade_insan' Script [regionresource mr_rn_blade_insan] skill 98.0,100.0 amount 1,1 reap i_rn_blade_insan regen 60*60*10 [REGIONTYPE r_default_water t_water] // Not really ocean area. resources=3.0 mr_rn_blade_insan
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 mr_rn_blade_insan bu spawnin scriptindeki i_rn_blade bulunamiyor.
Sirviper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Sirviper said: Bu item scriptte tanimli. Bu itemi kullaniyorum zaten oyun icerisinde...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bu itemin olduğu scripti region scriptinden önce okutursan ancak o hatayı engelleyebilirsin...
Sirviper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Resources scriptinin başına koydum. Konsolda hata vermedi. Bakalım maden ve denizden çıkacakmı... Teşekkürler
oguzhankeskin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Eğer scriptini utf-8 şeklinde kaydetmişsen scriptin en başına bir boşluk bırakmazsan eşyayı tanımıyor bu yüzden olabilir mi? Cevap gelmemiş o yüzden söyliyeyim dedim
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 cevap Black_Lupinin dediği şekilde sıra olmalı. Kimin önce include edildiği önemli(ydi)..
Öne çıkan mesajlar