solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bide yalancılık var aman ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ne yalancılıgı yahu? ne demek trusth soylesene? bu baslıgı acan arkadastan cok rica ediyorum, magtheridon official realm forumlarına "TrUsTh No One is recruiting" adında bir baslık acsın. gelecek cevapları hep birlikte izleyelim, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 toggie said: değil. trust no one kimseye güvenme demek. trusth diye de bir kelime yok ingilizcede. h koymanızın bir anlamı olmalı, var mı bir anlamı? ayar vermek icin bu kadar ugrasmana gerek yok, keza ayar vermene de gerek yok. thrust diye bir kelime uzulerek soyluyorum ki var. obek olarak bir anlam ifade etmesi gerekmiyor, sen oyle dedin diye insanlar isimlerini degistirecek degil, guild ismi bu, ifade vermiyorsun. rahat olun biraz. uye arayan arkadaslara da su saatten isiniz zor, bol sans demek duser sadece. //edit trusth imis yanlis okumusum, her neyse. sonucta oyle olsun istemis, oyle olmus kimsenin bunu dert etmesine gerek yok, gece gece gereksiz bir tartisma donmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ya bırak işin gücünmü yok senin adam zaten trusth un bir anlamı var demiyor öle yazmak istedim diyor. sizde lapin gibi atlıyorsunuz ben googledan arat bak nekadar çok insan trust'ı trusth olarak yazmış bu whatz up yazmak gibi bişey. erkenler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamdi_aga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 solidhammer said: ya bırak işin gücünmü yok senin adam zaten trusth un bir anlamı var demiyor öle yazmak istedim diyor. sizde lapib gibi atlıyorsunuz ben googledan arat bak nekadar çok insan trust'ı trusth olarak yazmış bu whatz up yazmak gibi bişey. erkenler sizi :D Ya sen kendini şark kurnazı falan mı sanıyorsun? Bizim burda asıl tartıştığımız şey adamın "yanlış" yazması değil. Yanlış yazmasına rağmen "ukalalık" yapıp "laf ebesi" olması. "Togicim" vs diyerek ayar vermeye çalışması. Senin gibilerinde olaya "lapib" gibi atlayarak oltasız "sazan" avının çok iyi geçmesi. Post kasmak için bu kadar debelenme, "whatz up" ile "trusth" in yanlış yazılma şekilleri aynı mı sence? Burada kendi çapımızda "kapak" falanda takmaya çalışmıyoruz "bira ne yazıkk i zaten o kapağın altında". "trusth un bir anlamı var demiyor öle yazmak istedim diyor." Bize şunu bi tam açıkla direk nirvanaya şamnelleyecem kendimi. Öyle yazmak istedim oldu, yooo bencede olmadı. Niye bu konuda karşı fikir yürütemiyoruz? Malmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 malsınız oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamdi_aga Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 solidhammer said: malsınız oldumu Bak yine olmadı. (sen yine editle bunu..Ban man allah muhafaza) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 edit yapmak yanlış bişey sanki bide marifet yapmı gibi 3 saniye önce editlediğim yazıdan alıntı yaparak labip le dalga geçiyorsun okadar malsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bu ne ya cıvıtmış burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 moderasyon göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 uyuyodur moderatörler bu satte sizde uyuyun hadi yrn kitlerler yada banlarlar bak adam benim iltifatımı almışki alıntı olarak editlersem burda olduğu gibi mahzallah banlamazlar fln. Ne kadar aciz insanlar var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Şimdi uyarı üstüne muhabbeti sürdürenleri listeleyelim: Mirage hamdi_aga toggie solidhammer Gereken uzaklaştırmaları verelim ve başlığı da kilitleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar