dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Şimdi izledim. Kazaadan 3 cd lik divx ini çektim. Çok ama çok güzel bir film helal olsun da bir şeyi anlamadım yanlız 100 milyon dolar neresi tutu acaba bu filmin? Birde Japonların bu kadar güzel oyunculuk çıkarabileceğini bilmiyordum. Süper bir film kesinlikle izleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 arayalım aratalım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kostumler atlar toplar 800 kişinin japonyadan yeni zelandaya getirilmesi orda son savaş sahnesinin çekiminin 1 ay sürmesi o insanların beslenmesi içmesi ws olabilir mi ?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 "1 Saat sonra izliycem Amerikada gosterime girdi ama kazaa dada linkleri gordum simdiden indirebilmeniz lazim. " Diye yazmış filmle ilgili bi topic değilki 1 saat sonra izlicem demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Hımm bilmiodum bak 800 kişinin yeni zelandaya götürüldüğünü sly-one.. O zaman doorudur. Bide bu ne ya yeni zelandanın bir büyüsü var orda çekilen bütün filmler süfer oluo. Lotr-Last Samurai... falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 slyone össye calışsana sen cnn-türkte cekimlerini izlicene filmin :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 filmin topiği olup olmaması ilk msg a bağlı değildir[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Jankis'e: Ne yani ben her açıcağım tapiğin önceden açılmış olup olmamasına bakıcam bide üstüne içindeki tüm mesajları okuyacammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben içindeki tüm msg ları okumadan anladım onun ilgili topik olduğunu sen de zorlanmazsın sanırım bunu yapmakta en azından 3 tane aynı başlıklı topik varken ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 daha önce açıldıysa bi daha niye açıyorsun?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hı niye ? :p ben kaydettim onu out testler bitince izledim sora :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 o bi saat once 2 ay onceye dayanio :p[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tom cruise kötü çıkmış[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 alala tom cruise'un en fotojenik hali deniyo her yerde yapılan yorumlar böyle yani !?! ehhe =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben sevmedim valla bi acaip[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bend flımın tadını kacırdım bu cd cının bu gun atlıcam bı tarafına ulen dıvx dıye sınema cekımı verdı neyse karısmıstır ızlıyım dedım alt yazı yazan adamda fılme dalmıs galıba 120 dakkalık flımde 30 dk yerde yazı gecıyor fılm tadını kacırdılar hıyar herıfler :([signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Atlar meknikmiş onlar baya var zati bide oyuncular yol masrafları falan liste uzun[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kesın gıtmek lasım sufer fılm[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 elle_iphe we bi kız arkadaşımız daha tom u sewmemiş fragmanında kötü çıkmış diyolar. bana da tom şimdiye kadar olduundan daha yakışıklı çıkmış gibi geldi. ki bu filmde çok kastı adam ki film de çok kastırdı herkesi. çok uraşıldı we çok güzel film. savaş sahnesi lotr kadar olamıyacak olsa da sewilerek izleniceine eminim. kızlar naz yapıyo :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben çok şey beklemeyin derim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 filmden çok şey beklemiyorum senaryo olarak zaten biraz wurdu kırdı göriyim tom un aldığı rolü göriim tamam işte..[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 o zaman memnun kalırsın ama öyle aman aman bişiyler bekliyip süper film olacak modunda giderseniz yüzünüz asık ayrılabilirsiniz salondan neyse bugün gösterime giriyo bakalım nolacak hasılatı vs[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 jankis sende hiç bir filmi beğenmiyorsun ki ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Beklediğim kadar güzel değildi..bir rotk havasi yaratabilir diye bekliyordum ama olmadi..Beklediğim kadar olmasada baya güzeldi yani...Seyredilmesi gerek[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: theKingpin, 06 February 2004 01:43 tarihinde demiş ki: jankis sende hiç bir filmi beğenmiyorsun ki ? ne beğenmemişim başka say bakim =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar