-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Viyana'ya geldim boyle odaya yerlestim. Slat'i bulam buralardaymis diye adamin odasina harrassa gittim 8 yillik UO'dan kenkle karsilastim. Dunya ufacik lan. Keyif ceeeeek! Pati'de alkol ve uyusturucu muhabbeti yasaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben de gelebilirim viyanaya ama agustos bası gibi orda olursan el et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Slat'la muzumu paylastim. O da yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hayırlı olsun. Afiyet de olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kuvvetle muhtemel ben de viyana kapılarına dayanmakla kalmayıp içerisi nasılmış diye bakıcam. kesinleştiğin de siz orda bulunan arkadaşlara birsürü sorum olursa lütfen bana "biz seni sonra ararız" demeyin olur mu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar