ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Cantona said: Hakan Şükür'de nasıl gol kaçırılırın trailerını yapsın. :D konumuz hakan şükür değil tartışma konusu açmaya çalışmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ReNeGaDe said: Cantona said: Hakan Şükür'de nasıl gol kaçırılırın trailerını yapsın. :D konumuz hakan şükür değil tartışma konusu açmaya çalışmayın lütfen. Tartışma konusu açmaya çalışmıyorum, ufak bir espiri yaptım. bu kadar ciddiye alınacağını düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fatih terimin ispanyolca konuşan versiyonu gibi :) mimiikler ,omuz hareketleri :) aynı fatih hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bu arada Fatih Terim'in İtalyancası da İngilizcesi kadar kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o ingilizce kadar kötü bi inglizce olamaz zati. nedir o maç sonrası yorum aasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Hakan şükür ancak kıçıylan başıylan nasıl gol atılır yapsın. Feto Skills! Helal olsun Nihata ya. Valla gitti ispanyaya bisey olmadı demiştim sözümü geri alıyorum. Şu bile ne kadar sevilen sayılan bir futbolcu olduğunu gösteriyor. İspanyolcası bir yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mendoza said: Hakan şükür ancak kıçıylan başıylan nasıl gol atılır yapsın. AEUHAUEHUAEHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ispanya'ya gidip birşey yapamadı nasıl diyebilirsiniz ki nihat için? gittiğinin 2. sezonunda ronaldo gibi bir insandan bozma ile gol krallığında yarıştı, kovacevic ile r.sociedad'ı şampiyon yapıyorlardı az kalsın. tamam takım genel olarak iyiydi baya ama olsun yani nihat'ın ispanya kariyeri kesinlikle başarılıdır. hatta nihat avrupaya giden tek başarılı türk futbolcudur diyebiliriz gönül rahatlığıyla. tugay kerimoğlu aklıma geldi bunu yazarken. cümlemi düzeltiyorum ikisi en başarılılar. gerisi biraz yalan dolan oldu avrupada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar