Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 burası üsküdar şu an yağmur başladı gün doğumuna kadar sürerse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yağmurun sesine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 dindi a kü nese ben makarna yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Yağmuru çok severim <3 Keşke yağsa dışarı çıkar gezerim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 mideye oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben de yatayım, iyi geceler size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fede said: mideye oturur midye dolma+bira off bol limonlu acılı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aman aman bana deme. bütün gün mide duvarlarıma pisldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 allah bu saatte makarna yapanları çarpıyormuş allah bu saatte midye yiyenleri de çarpıyormuş bira içenlere bişey olmuyormuş, orda da birayı alkolden saymıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Midye (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 midye iyi de öncesinde bira artı kokoreç yapmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ayıptır ama karnım aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 erenköye de inceden yağdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 kokoreç (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 dışardaydık fenerbahçede mutlu mesut oturuoduk arkadaşlarla kalkmak zorunda kaldık yağmur başlayınca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 e dedin yok eve gidecem de yok erken kalkıcam da yarın bikbik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 onu ben demedim lütfullah dedi. Ben de geç kalkmicam ama pzt okul başlıyo ya düzeni ayarlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Erenköyde mükemmel yağıyor lan, serinledik valla şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Turkuyede yagmur bile istanbulda dönüyor ulan burda yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Yağmur ne amkq. Islatıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sabah 8 falan gibi kalktım, camı açınca böle bi serinlik geldi çogüzeldi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bugün yağmur bir kadın saçıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar