Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Tycoon (NTVSpor'un Katkılarıyla)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya nası yaptınızki öyle bi takım..ben hiçbi şeye harcamadım ama profesyonel futolvu ararken bulamıyo bi türlü 5.de falan buluyo..toplamda anca 3 tane alabildim
Mesaj tarihi:
ilk 11'in 10 kisisini arayarak buldum 1 kişiyi de satın aldım.

Valla buluyor yani, şans işi. Şimdi en iyi forvetim sakatlandı, 1 forvet daha bulucam, td puanının birikmesini bekliorm :D
Mesaj tarihi:
aranılan topçular çok iyi. 78 gücünde defans aldım cayır cayır. 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik. ki 2 deplasmandaydı. bu hafta liderle oynuyorum indirecem aşağı onu.
Mesaj tarihi:

Pati Ligi, sizlerin kendi liglerinizdeki başarılarınızı arkadaşlarınız arasında sıralama yapılabilmesi için açılmış bir şey zaten.

Yani şu an ki pati 2 ligi durumu;

Gördüğün gibi herkes maçları kendi liginde yapıyor, ben 1 maç yaptım ve orada highlighted olan benim 3 puanım var, ama brotherhood daha fazla maç yapmış daha fazla puanı var ve 1. suan.

Arkadaşlar arasında sıralama o sadece.

Mesaj tarihi:
Benim orada 2 takım var, gereksiz bir biçimde. Mesaj attım, siler yer açılır tahminimce.

İki Fenerbahçe SK da benim, ama alt sıralarda olanı silmiştim, halen duruyor.

Neyse ordan mesajı almaz ise burdan alsın, -1 averaj ve 2 puanı olan siliniyor, 3 puanı ve +4 averajı olan duruyor pls.
Mesaj tarihi:
4-0 4-0 gidiyodun fede titret yahu:)
bide oyunda adam kırmızı kart görüyo ayın 6sında, 11ine kadar cezalı. ulan 5 maçlık naptı adam 5 maçlık cezası oluyo adamın.
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Yuzde kaç ?

defans %68 hücum %53 orta saha %95

bu yüzdeler ne oluyor tam olarak? 0 olunca mı düzeliyorlar yüzde yüz olunca mı?
Mesaj tarihi:
Aynen öyle, 100de 100 olunca düzeliyor.

3 kişi mi sakat ?

Neyse her gece 12'den sonra yuzde 10 gain alıyorsun ve bireysel antrenmanlardaki hasta ziyareti de yuzde 5 verior.

Ben kezmanı iyileştirdim ama 1 maç oynamadı adam, önümüzdeki maçta sahada olacak.

edik:
Bi de 71,20 felan gücündeydi sakatlanmadan önce, adam iyileşti 68'e düşmüş :(
  • Yeni Oluştur...