Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya nası yaptınızki öyle bi takım..ben hiçbi şeye harcamadım ama profesyonel futolvu ararken bulamıyo bi türlü 5.de falan buluyo..toplamda anca 3 tane alabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ilk 11'in 10 kisisini arayarak buldum 1 kişiyi de satın aldım. Valla buluyor yani, şans işi. Şimdi en iyi forvetim sakatlandı, 1 forvet daha bulucam, td puanının birikmesini bekliorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aranılan topçular çok iyi. 78 gücünde defans aldım cayır cayır. 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik. ki 2 deplasmandaydı. bu hafta liderle oynuyorum indirecem aşağı onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yenildim ben gene ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 deplasmanda 1-4 yenmişim yine :) lider bitiririm ben bu ligi rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 pati ligine girince normal ligede devam edebilcek miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Pati Ligi, sizlerin kendi liglerinizdeki başarılarınızı arkadaşlarınız arasında sıralama yapılabilmesi için açılmış bir şey zaten. Yani şu an ki pati 2 ligi durumu; Gördüğün gibi herkes maçları kendi liginde yapıyor, ben 1 maç yaptım ve orada highlighted olan benim 3 puanım var, ama brotherhood daha fazla maç yapmış daha fazla puanı var ve 1. suan. Arkadaşlar arasında sıralama o sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hmm ii bi olaymış gerçi paticikler dolmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Benim orada 2 takım var, gereksiz bir biçimde. Mesaj attım, siler yer açılır tahminimce. İki Fenerbahçe SK da benim, ama alt sıralarda olanı silmiştim, halen duruyor. Neyse ordan mesajı almaz ise burdan alsın, -1 averaj ve 2 puanı olan siliniyor, 3 puanı ve +4 averajı olan duruyor pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Heso Fc takımını sildim ben bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ewt ya benim ilk takım da orda onu çıkarıp diğerini sokcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 başvuruları yaptım bu arada ben takımın ismi Fener Daha Neler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 FC Monkey Fandango'yla düşe kalka gidiyorum valla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bugun basliyorum, nedense bu tarz oyunlari seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 2. maçımı 4-1 kazanmışım. 2'de 2. Hadi bakalım. Bastır kanarya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 3-1le geçmişim de 3 oyuncum sakatlanmış şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Yuzde kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://img184.imageshack.us/img184/6426/ligg2dh8.jpg yarinda liderle macim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 buda pati1 in puan tablosu bizim elemanlar kendi liglerini yönetiyo belliki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 benim takımda en önemli adam kırmızı gördü. takım çöktü bıraktım bende şifreyi bile unuttum. ama 3 puan almışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 4-0 4-0 gidiyodun fede titret yahu:) bide oyunda adam kırmızı kart görüyo ayın 6sında, 11ine kadar cezalı. ulan 5 maçlık naptı adam 5 maçlık cezası oluyo adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 auhauh. kart görmiyeceksin arkadaşım :D bak bana ilk sarı kartımı bugün gördüm kırmızı halen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Baluu said: Yuzde kaç ? defans %68 hücum %53 orta saha %95 bu yüzdeler ne oluyor tam olarak? 0 olunca mı düzeliyorlar yüzde yüz olunca mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Aynen öyle, 100de 100 olunca düzeliyor. 3 kişi mi sakat ? Neyse her gece 12'den sonra yuzde 10 gain alıyorsun ve bireysel antrenmanlardaki hasta ziyareti de yuzde 5 verior. Ben kezmanı iyileştirdim ama 1 maç oynamadı adam, önümüzdeki maçta sahada olacak. edik: Bi de 71,20 felan gücündeydi sakatlanmadan önce, adam iyileşti 68'e düşmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar