Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Tycoon (NTVSpor'un Katkılarıyla)

Baluu

Öne çıkan mesajlar

sadece Bobô transfer. gerisini oyuncu aramadan profesyonel oyuncu seçip pozisyon belirleyerek arıyorsunuz. ne kadar iyi oyuncu geleceği şans işi ki bazen oyuncu bile çıkmayabiliyor. 2 kez üst üste denediğinizde oyuncu çıkmazsa 3.yü zorlamayın boşuna 60-65 arası skilli olan oyuncu veriyor. tecrübeyle sabittir.

menajerlik puanlarımı oyunun başında verdiği hepsini oyuncu aramada kullandım bi iki de antrenman yaptırdım. böyle bi takım oldu. herhalde yönetirim ligi.
Sosyal ağlarda paylaş

Football Tycoon hakkında daha fazla fikir, öneri ve yeni başlayacak olanlar için bir guide hazırladım, önemli bir kaç konuya değindim.. Eksikler elbetteki vardır, eklemek istediğiniz bir şey olursa başlık altına yorum olarak atıverin.

Makale Adresi : http://avntn.org/ntv-spor-football-tycoon-ve-incelemesi/

Herkese Bol Şans efem tekrardan.
Bi de aklınızda bulunsun, oraya da sonradan ekledim;

Maç sonrası efsane derecede düşen oyuncu kondisyonları gece saat 12′den sonra dolmaktadır. Bu durum göze alındığında, gece 12′den sonra antrenmanlar yaptırıp, gece 3-4 civarı takımı tekrar dinlenmeye bırakmak, hem td puanınızın ertesi gün maç saatine kadar yani 16 sularına kadar 13 olmasına ve oyunculara da 26 kondisyon kazanmalarına yetecek süre doğması demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
arkadaşlar pati ligin sayfasına da yazdım gerçi ama.. lig ekranındaki seçeneklerden "taraftar arkadaşlığı" çok işe yarıyacak bişey. hepimiz "taraftar arkadaşı" olursak , gayet fazla sayıda taraftara ulaşabiliriz.

eet o artıyoda bi takım sadece 1 takımla arkadaş olabiliyo ben bitane patiyle arkdaşım takıın adını unuttum walla
walla en çok tarafatar bende var benım arkdaş oldugum kimse ona kazandırıyorum =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...