Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 buyur baluu yeni takımım aha =) http://img356.imageshack.us/img356/8941/mumutakimmd2.jpg takım gücüne dikkat çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Dejavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mehmet Sedef gitmemiş oraya, sol kanat zayıf : ) Ama kalecine ve terry'ine özendim lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 8 saat sonra minimum 65 skilli olan bi oyuncu koyucam orayada. puan yetmedi sponsorlara ve ilk onbiri tamamlamaya. bi tane de genç yetenek bulup çıkardım, doktorlar böylesini görmedik diyor bakalım nasıl geliştiriyoruz acaba genç yetenekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Euehuhe : ) O süper ya, böylesini görmedik, dişler de parlıyor felan.. Doktorların diyaloglar efsane olmuş bence :D Ama her genç yeteneğe aynı muhabbeti çekiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mumu said: buyur baluu yeni takımım aha =) http://img356.imageshack.us/img356/8941/mumutakimmd2.jpg takım gücüne dikkat çekiyorum. oha abi nasıl yaptın o transferli ya hangi parayla anlamadım walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 3 te 3 yaptım ama memnun deilim walla yıldız isimeri nerden buluyosunuz söyleyin yha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sadece Bobô transfer. gerisini oyuncu aramadan profesyonel oyuncu seçip pozisyon belirleyerek arıyorsunuz. ne kadar iyi oyuncu geleceği şans işi ki bazen oyuncu bile çıkmayabiliyor. 2 kez üst üste denediğinizde oyuncu çıkmazsa 3.yü zorlamayın boşuna 60-65 arası skilli olan oyuncu veriyor. tecrübeyle sabittir. menajerlik puanlarımı oyunun başında verdiği hepsini oyuncu aramada kullandım bi iki de antrenman yaptırdım. böyle bi takım oldu. herhalde yönetirim ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hım puanları akıllıa kullanmışsın sen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 işte başta puanları saçma sapan harcadığım için ve 200 puanla başladığımı hiç bilmediğim için yeni takım kurdum. bilsem 200 puan ile başladığını dün çoktan yapardım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sdfsdhgf.. lan olayı ilk ben yaptım, repleri mumu aldı, pati albüm'de koyduğun resmin hit almaması gibi bişi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ahah yok be baluu benim akıl hocam sensin bu konuda. ben sizden gördüm yani. gerçi diyorum ya 200 puan ile başlandığını bilsem daha ilk üye olduğum anda yeni hesap açardım. ben ne bileyim efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Football Tycoon hakkında daha fazla fikir, öneri ve yeni başlayacak olanlar için bir guide hazırladım, önemli bir kaç konuya değindim.. Eksikler elbetteki vardır, eklemek istediğiniz bir şey olursa başlık altına yorum olarak atıverin. Makale Adresi : http://avntn.org/ntv-spor-football-tycoon-ve-incelemesi/ Herkese Bol Şans efem tekrardan. Bi de aklınızda bulunsun, oraya da sonradan ekledim; Maç sonrası efsane derecede düşen oyuncu kondisyonları gece saat 12′den sonra dolmaktadır. Bu durum göze alındığında, gece 12′den sonra antrenmanlar yaptırıp, gece 3-4 civarı takımı tekrar dinlenmeye bırakmak, hem td puanınızın ertesi gün maç saatine kadar yani 16 sularına kadar 13 olmasına ve oyunculara da 26 kondisyon kazanmalarına yetecek süre doğması demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 arkadaşlar pati ligin sayfasına da yazdım gerçi ama.. lig ekranındaki seçeneklerden "taraftar arkadaşlığı" çok işe yarıyacak bişey. hepimiz "taraftar arkadaşı" olursak , gayet fazla sayıda taraftara ulaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bende bugün takım açtım ama geç okumamdan kaynaklı olarak üzücü şekilde yeni takım açmam gerektiğine karar veriyorum. 200 puanı kötü harcamışız bizde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ben ilk gün puan diye bir şeyin varlığını anlamadım, bu 13ler bu 2ler bu 1ler ne ki diyordum.. Öyle takılıyordum, bi baktım 0 olmuş he he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 son transferimi de yaparak kampa girdim maç saatini bekliyorum 5 atamazsam siliyorum takımı http://img383.imageshack.us/img383/8287/mumutakimuh0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 tunch said: arkadaşlar pati ligin sayfasına da yazdım gerçi ama.. lig ekranındaki seçeneklerden "taraftar arkadaşlığı" çok işe yarıyacak bişey. hepimiz "taraftar arkadaşı" olursak , gayet fazla sayıda taraftara ulaşabiliriz. eet o artıyoda bi takım sadece 1 takımla arkadaş olabiliyo ben bitane patiyle arkdaşım takıın adını unuttum walla walla en çok tarafatar bende var benım arkdaş oldugum kimse ona kazandırıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ü Takım Gücü : 765,7 3 dk sonraki maçımıza hazırız, bakalım benim de bi 5 atmam şart sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 benim takım bunlar yanında 2.sınıf gibim gene bahtsız çıktım valla The Lich mhmt54 3 : 1 efendim güzel bir oyun sonrası 1-0 yenik durumdan 3-1 galibiyete ulaştık. işin garibi aramada puanım yetmediği için kalan eziklerim attı golleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 4 te 4 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 4-0 çakmışım ama, en iyi oyuncum sakatlanmış. sdhgsd. Tüh beah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 6-2 ile geçiyoruz ve ligin favorisi olduğumuzu gösteriyoruz bravo takımıma öpüyorum alınlarından. http://img352.imageshack.us/img352/9939/dadayu4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 UBERAGALAR kim ? o da 4-0 çakmış. Gol yemeyen 2 takımız onunla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ilk puanlarımı kaybettim deplasmanda 2-2 berabere kalarak. 4 maçtır üst üste deplasmanda oynuyorum , fikstür sistemi çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar