Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi soldat.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eet ctf de 2v3 ve 3v4, cesitli sekiller de yendik sharky+ben ve sonradan elven. zed hic bilmiyomus bunu gorduk.
ha bi de, 4 kisiye karsi multi kill x2 yapip bayragi alip geri donmem annallara gecsin lutfen. eueh.
Mesaj tarihi:
GE2425 nicki şahıs forum user ise kendisine "biletmaster" ya da "biletix" title ının verilmesini talep ediyorum
iyi bilet kesiyor kendisi[hline]Why can't we not be sober?
Mesaj tarihi:
ehe kim ya o
vallahi çok merak ettim
soldat dersi almayı düşünebilirim

bu arada tam hatırlamıyorum galiba ge2425 ile zed yaptı ehe çok güldüm
biri beni patlama havaya kaldırdı (orta) öbürü ise havada patlattı (vole) ehehe[hline]Why can't we not be sober?
Mesaj tarihi:
Kahramanım benim :)

Adam gerçekten tek başına ordu. Bir keresinde tutulduk 10-15 dakika adamlardan bayrağı alamadık, ama adam tek başına kale gibi savundu kendini :) Herhalde hiç ölmeden 20 kişi falan öldürmüştür.

Zed konusunda ise yorum bile yapamayacağım :) Şöyle iyice ezeyim de, bir daha M79 kullanmasın.[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
abi ctf de cok komik olaylar oldu cidden, kirildim gulmekten. aegean 2 kere son dakika da ben tam bayragi birakirken m79la oldurdu bayragi kaybettik ya, kafayi yedim resmen eueh.
Mesaj tarihi:
Evet onlar da öyle 2-3 defa kaybetti ama :)

Özellikle bir ara iki tarafında bayrağı 15 dakika kadar geri döndürememesi ilginçti :) Gelen ölüyor, gelen ölüyor.

Zaten sonra ben pompalıyı keşfettim :)[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
Evet soldat.ethernass.com dan çekiniz :) Direk açıklamalar var zaten orada. 20 kb lık bişey.

Ben de demin girdim kimse yoktu, dedim neler oluyor.

Hemen gireyim bekleyim :)[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
haydaa benim bilgisayara bişeler oldu
soldat.ethernass.com yazıyorum açılan siteler giant gay, tranny club töööbeee

siteyi okumuştum ancak unutmuşum :)
çektim geliyorum[hline]Why can't we not be sober?
Mesaj tarihi:
realistic mode un açık olması suicide açısından ancak sadece havada m72 kullanabilen noobları etkiler :) (ehe bilin bakalım kim bu eheh)[hline]We have such sights to show you!
We have eternity to know your flesh!
Oh, no tears please.It's a waste of good suffering...
  • Yeni Oluştur...