Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 allaaaaah hadi geliyom nerden nası oynucaz?[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 soldat.ethernass.com 6. defa falan yazılıyor galiba bu forumlarda :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 eet ctf de 2v3 ve 3v4, cesitli sekiller de yendik sharky+ben ve sonradan elven. zed hic bilmiyomus bunu gorduk. ha bi de, 4 kisiye karsi multi kill x2 yapip bayragi alip geri donmem annallara gecsin lutfen. eueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 GE2425 nicki şahıs forum user ise kendisine "biletmaster" ya da "biletix" title ının verilmesini talep ediyorum iyi bilet kesiyor kendisi[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 biz tanimiyoruz oyle birini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehe kim ya o vallahi çok merak ettim soldat dersi almayı düşünebilirim bu arada tam hatırlamıyorum galiba ge2425 ile zed yaptı ehe çok güldüm biri beni patlama havaya kaldırdı (orta) öbürü ise havada patlattı (vole) ehehe[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Kahramanım benim :) Adam gerçekten tek başına ordu. Bir keresinde tutulduk 10-15 dakika adamlardan bayrağı alamadık, ama adam tek başına kale gibi savundu kendini :) Herhalde hiç ölmeden 20 kişi falan öldürmüştür. Zed konusunda ise yorum bile yapamayacağım :) Şöyle iyice ezeyim de, bir daha M79 kullanmasın.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehe Zed i bi de realistic te görelim fall damage dı delay di :)[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 O şahır Dark-Dr 'ın ta kendisi. Normal hayatta nasıl bilemeyeceğim fakat soldat'a girdiği anda kendini komando sanıyor :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 abi ctf de cok komik olaylar oldu cidden, kirildim gulmekten. aegean 2 kere son dakika da ben tam bayragi birakirken m79la oldurdu bayragi kaybettik ya, kafayi yedim resmen eueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Evet onlar da öyle 2-3 defa kaybetti ama :) Özellikle bir ara iki tarafında bayrağı 15 dakika kadar geri döndürememesi ilginçti :) Gelen ölüyor, gelen ölüyor. Zaten sonra ben pompalıyı keşfettim :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 "map complex not found" diye bir hata iletisi alıyorum neden olur ? harita mı çekmek lazım ?[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Evet soldat.ethernass.com dan çekiniz :) Direk açıklamalar var zaten orada. 20 kb lık bişey. Ben de demin girdim kimse yoktu, dedim neler oluyor. Hemen gireyim bekleyim :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 haydaa benim bilgisayara bişeler oldu soldat.ethernass.com yazıyorum açılan siteler giant gay, tranny club töööbeee siteyi okumuştum ancak unutmuşum :) çektim geliyorum[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Sharky pompalının ustasısın eehe[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 istatistiki olarak iyi oynamışsın bu gece darkcan kardeşim ... oha yani tün topten de deildin bre ![hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 oha suicide olayına anlam katmışsınız lol nasıl bu kadar çok intihar becerdiniz anlamadım[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehe neter sayilmaz ama, oraya oynanan zamanin da eklenmesi gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 realistic mdoe acık tabiki olcak o kadar suicide :)..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC bu arada server hep boş.. [Bu mesaj LethE tarafından 23 June 2003 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 realistic mode un açık olması suicide açısından ancak sadece havada m72 kullanabilen noobları etkiler :) (ehe bilin bakalım kim bu eheh)[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bıde 100m yukseklıkten assaga atlayan akıllılar var benı bombalıcak dıye kendını patlatan salaklarıda unutmamak lazım ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 kalkın bı soldat cevırelım kafamı dagıtmam lazım sınırım bozuk :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Hayde cevirelim o zmn, yanliz daha noob sayilirim kafani benim uzerimde fazla dagitma :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 port 23002ye gır ozman :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Valla 23000 ve sonradan da 23001 de 6-7 kisi baya bi kapistik, girseydin keske...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar