BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 pro warrior kitap okumaz, sadece gerekli bilgiyi bulana kadar kitaba bakar. her başarılı erkeğin arkasında bir kadın, her ölü rogue ve mage in arkasında bir pro warrior vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ölü mage'in arkasında warrior ? yu meyd may dey. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 pro warriorun silahı s5 dir. pro warrior sinyal sesinden önce mesaj bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 pro warrior aurası ile öldürür o palaydı heralde :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 baal pro warriorsa ben heralde dünyanın en iyi warriorlarından biriyimdir. polemik iyidir fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 dün 2v2 de benim eş yattı rakip pala-warrior %50den aldım warriorı sonra 20dk süren fight ile palayı da aldım allah kahretsin cok iyiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 karsındakiler noobdur yoksa sen anca hava alırsın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 khala said: dün 2v2 de benim eş yattı kocanla beraber mi pvp yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 khala said: baal pro warriorsa ben heralde dünyanın en iyi warriorlarından biriyimdir. pro warriorun /şınav çekerken kendini yukarı kaldırmaz, dünyayı aşağı ittirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 BaaL said: khala said: dün 2v2 de benim eş yattı kocanla beraber mi pvp yapıyorsunuz. 2 erkek sizin gibi körpelere giriyoruz gecen gun yaptıgımız gibi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 khala said: BaaL said: khala said: dün 2v2 de benim eş yattı kocanla beraber mi pvp yapıyorsunuz. 2 erkek sizin gibi körpelere giriyoruz gecen gun yaptıgımız gibi ;)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Nuhahah... Neyse gereksiz bir şey sorucam ama biri belki cevap verir.. Rogue e karşı pvp de en şanslı class hangisi sayılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 warrior? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 BaaL said: evet 100% de shieldle gezerek dps yapar. düşünemedim pardon. pro değilim demekki =/ Boyle algilarsan orda yazani, dogal iyi healerlarin seninle oynamamasi dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kendini heallayamayan her classi Resto Druid 1 v 1 ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 -Wissy said: Kendini heallayamayan her classi Resto Druid 1 v 1 ezer. Hangi serverdasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 -Wissy said: Kendini heallayamayan her classi iyi bir Resto Druid 1 v 1 ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 -Wissy said: Kendini heallayamayan her classi Resto Druid 1 v 1 ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Godin said: -Wissy said: Kendini heallayamayan her classi Resto Druid 1 v 1 ezer. Hangi serverdasın? Godin kızmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Xunn'larin serverdayim su an `main` olarak. S'li bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sporeggar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 -Wissy said: Kendini heallayamayan her classi Resto Druid 1 v 1 ezer. Valla mı alt olarak resto kasıyordum , devam edeyim o zaman .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 loop said: Nuhahah... Neyse gereksiz bir şey sorucam ama biri belki cevap verir.. Rogue e karşı pvp de en şanslı class hangisi sayılır ? tank gearlı druud. dün eots da 2 rog daldı. biri öldü .hala 9k can var. baktı diğeri yolu yok. uçurumdan atladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 İlk charım hunterdı... düşük level bg lerde dehşet saçıyordum.. Şimdi druid le giriyorum ama çok çabuk ölüyorum.. Millete heal yapayım diyorum iki vuruşta ölüyorum.. Bu geçicidir değilmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 gear vs ? iki vuruşta öldüren t6 lı lock olabilir belki de , s1 li bile olsan ölmezsin o kadar çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar