Daybreak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ya filmin dvd si yeni cıktı ve direk yarı fiyattan satılıyo..her yerde yılın en iyi filmi secilen bi film icin cok uzucu bi durum bu..insanlar kaliteli filmlerin degerini bilemiolar snrm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya tamam o konuda haklisin ama bosver be boy ucuz ucuz alalim koyalim arsivimize diilmi ama :D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya çok eski topicler var hazır açılmışken burda sorayım filmia ancak dün seyredebildim eski konuları okudum ama 2 sorum var 1-ms sparrow un olayla ilgisini çözemedim 2-o çinli kızı devamlı gösteriyor onun olayı ne kız bir ara elinden bir kitap düşürüyor kitapta donnie darko yazıyor ??[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 regulus, sparrow donnie'nin zaman yolculuğunu nası yapmayı öğrendiği kitabın yazarı işte hikayedeki rolünü ben de unuttum =) volfied bilir ona sor[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 onu biliyorum ya yani niye öyle birşey koymuşlar kadın niye devamlı mailboxuna bakıyor? çinli kıza kafam takıldı[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hmm açıklıyodu niye mailbox'ına baktığını birinden mektup bekliyodu üff unuttum ya hatta sonunda olaylar çözülürken biri sölüyodu bunu .. "o hep posta kutusuna bakar, ......'dan mektup bekler" diye belki repliği hatırlarsın :) çinli kızı ben de çözemedim izledikten sora aramızda yorumlamıştık ama sen bi arat bakim donnie darko diye o konuda tartışılmıştır büyük olasılıkla[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 millet faiş fiyatlardan korsana başvuruyor, fiyat düştümüde olmuyo ((: delirtti adamı bu fiyatlar (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Çok YAKINDA) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daybreak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 abi cinli kız donnie ye asık bence..kızın defterinin her yerinde onun adının yazmasının tek acıklaması bu olabilir...bu arada roberta ann sparrow donnie nin okudugu kitabın yazarı..bu kadın onun okudugu liseden mezun olmus sonra bu kitabı yazmıs..kadın kitabında ongordugu seylerin gerceklesmesi halinde kendisiyle baglantıya gecilmesini istiyor..donnie bunun icin onun yanına gidiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 SImdi biri Volfi ye sor demis hehe Ms. Sparrow aslinda rahibeydi, bir gece birden rahibeligi birkaip Philosophy of Time Travel i yazdi, ve bir gun tezinin gerceklesecegi umuduyla surekli her gun posta kutusundan Dead in (tam hatirlamiyorum kelimeyi) ona mektubu yollamasini bekledi. Cherita Chen, Donnie ye asik. O kadar yani, asik cocuga[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 donnie darko, drew barrymore'un ilk yapımcı olarak calıstıı film mi? bilio musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Producer - filmography (In Production) (2000s) (1990s) Confederacy of Dunces, A (2004) (pre-production) (producer) Duplex (2003) (producer) Charlie's Angels: Full Throttle (2003) (producer) Donnie Darko (2001) (executive producer) Charlie's Angels (2000) (producer) ... aka 3 Engel für Charlie (2000) (Germany) Olive, the Other Reindeer (1999) (TV) (executive producer) Never Been Kissed (1999) (executive producer) buyur kaynak imdb .. producer'la executive producer'ın farkı da ne bilmiyorum =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ben sonunu tam çözemedım filmin yarmı yamalak izlemiştim gerçi ama sonunu Yani donnie orda kızın yaşalabilmesi içinmi zamanın geri alınmasını sağlayıp kendini öldürdü bi anlamda Bide filmin sonunda okuduğu kitap o Sparrowun yzdığı kitapmıydı[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Obscura madem yarim yamalak izledin ne soru sorarsin hehe otur bi daa izle :)[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Sonunda sadece kiz icin olmuyor, dunyanin yok olmamasi icin oluyor. O ucak motorunun dusmesiyle bir tangent universe oluyor, o tangent universe karadelik olusunca filmin sonunda yok oluyor zaten, normal dunyada butun bunlarin olmamasi icin Donnie'nin olmesi lazim odasinda kalip. Cherita Donnie'yi seviyor. Bence Grandma Death tangent universe olusunca bunu anliyor mail'lerine bakmayabasliyor Donnie'den mektup gelecegini biliyor yani. Ayrica Gretchen film boyunca olu, tangent universe'de zaman kavrami yok, yani o tavsan kilikli adam gibi (ablasinin erkek arkadasi iste) Gretchen da olu aslinda.[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote: olm asosyal adamın çevresi mi olur, kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Valla ben universe falan bisey anlayamadım demek istedigiden. Benim anladıgım motor zaman icinde yolculuk yapıyor ve yatak odasına dusuyor.Donnie de ileride oldurecegi arkadası Frank[Davşan]tarafından uyandırılıp olmemesi saglanıyor.Ama donnie sonuc olarak olmesi lazım.Olene kadarda bir takım iyi isler yapıyor amaaaann bisey anlamadım valla.Ninemizde sanırım Donnie den gelecek mektupa bakıyor surekli veya belki kesin mi?Anlamısmıyım?[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 peki o düşen motoru taşıyan uçak hiç kalkmazsa ne olacak? Yani o motor gelecekten gelip düşmezse?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 niye düşmesin ki? gelcekte olacak birşey yok öyle ya düşmezse gibi bişi[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar