Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donnie Darko

Daybreak

Öne çıkan mesajlar

ya çok eski topicler var hazır açılmışken burda sorayım
filmia ancak dün seyredebildim eski konuları okudum ama 2 sorum var
1-ms sparrow un olayla ilgisini çözemedim
2-o çinli kızı devamlı gösteriyor onun olayı ne kız bir ara elinden bir kitap düşürüyor kitapta donnie darko yazıyor ??[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

hmm açıklıyodu niye mailbox'ına baktığını
birinden mektup bekliyodu üff unuttum ya
hatta sonunda olaylar çözülürken biri sölüyodu bunu .. "o hep posta kutusuna bakar, ......'dan mektup bekler" diye
belki repliği hatırlarsın :)

çinli kızı ben de çözemedim
izledikten sora aramızda yorumlamıştık ama
sen bi arat bakim donnie darko diye o konuda tartışılmıştır büyük olasılıkla[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

abi cinli kız donnie ye asık bence..kızın defterinin her yerinde onun adının yazmasının tek acıklaması bu olabilir...bu arada roberta ann sparrow donnie nin okudugu kitabın yazarı..bu kadın onun okudugu liseden mezun olmus sonra bu kitabı yazmıs..kadın kitabında ongordugu seylerin gerceklesmesi halinde kendisiyle baglantıya gecilmesini istiyor..donnie bunun icin onun yanına gidiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

SImdi biri Volfi ye sor demis hehe

Ms. Sparrow aslinda rahibeydi, bir gece birden rahibeligi birkaip Philosophy of Time Travel i yazdi, ve bir gun tezinin gerceklesecegi umuduyla surekli her gun posta kutusundan Dead in (tam hatirlamiyorum kelimeyi) ona mektubu yollamasini bekledi.

Cherita Chen, Donnie ye asik. O kadar yani, asik cocuga[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world
Sosyal ağlarda paylaş

Producer - filmography
(In Production) (2000s) (1990s)

Confederacy of Dunces, A (2004) (pre-production) (producer)

Duplex (2003) (producer)
Charlie's Angels: Full Throttle (2003) (producer)
Donnie Darko (2001) (executive producer)
Charlie's Angels (2000) (producer)
... aka 3 Engel für Charlie (2000) (Germany)

Olive, the Other Reindeer (1999) (TV) (executive producer)
Never Been Kissed (1999) (executive producer)

buyur kaynak imdb ..
producer'la executive producer'ın farkı da ne bilmiyorum =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sonunu tam çözemedım filmin yarmı yamalak izlemiştim gerçi ama sonunu
Yani donnie orda kızın yaşalabilmesi içinmi zamanın geri alınmasını sağlayıp kendini öldürdü bi anlamda
Bide filmin sonunda okuduğu kitap o Sparrowun yzdığı kitapmıydı[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda sadece kiz icin olmuyor, dunyanin yok olmamasi icin oluyor. O ucak motorunun dusmesiyle bir tangent universe oluyor, o tangent universe karadelik olusunca filmin sonunda yok oluyor zaten, normal dunyada butun bunlarin olmamasi icin Donnie'nin olmesi lazim odasinda kalip. Cherita Donnie'yi seviyor. Bence Grandma Death tangent universe olusunca bunu anliyor mail'lerine bakmayabasliyor Donnie'den mektup gelecegini biliyor yani. Ayrica Gretchen film boyunca olu, tangent universe'de zaman kavrami yok, yani o tavsan kilikli adam gibi (ablasinin erkek arkadasi iste) Gretchen da olu aslinda.[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote:
olm asosyal adamın çevresi mi olur,
kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben universe falan bisey anlayamadım demek istedigiden. Benim anladıgım motor zaman icinde yolculuk yapıyor ve yatak odasına dusuyor.Donnie de ileride oldurecegi arkadası Frank[Davşan]tarafından uyandırılıp olmemesi saglanıyor.Ama donnie sonuc olarak olmesi lazım.Olene kadarda bir takım iyi isler yapıyor amaaaann bisey anlamadım valla.Ninemizde sanırım Donnie den gelecek mektupa bakıyor surekli veya belki kesin mi?Anlamısmıyım?[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...