Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Elimde 2 tane usbden sık sık veri transferi yaptigim alet var. biri toshiba 4 gb stick biride psp. ikisindede nedense 1,5mb hizi gecmiyo bisi kopyalarken aletlere. daha sonra device manager dan aletleri secip policiesden optimize for performance dedim ama toshiba 4mb falan oldu hizi psp hala 1,5mb da. hadi psp yi cok takmiyorum memory sticki cakma olabilir ucuza aldigim icin. ama usb 2.0 olan bi alete 4mb ile transfer az degilmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Hızlar hakkında yorum yapamicam şimdi. Ama bir ipucu vereyim. Yavaş transferin en önemli sebeplerinden biri küçük ama çok dosya kopyalamak. Zip'leyip paket halinde kopyalamak epey hızlandıyor. Ciddi bir sıkıştırma gerekmiyor. Maksat tek dosya halinde kopyalamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 azdır.. benim ev arkadaşımda vista vardı adama usb harddiskimle gidip film alıyodum bi dünya sürüyordu aynı işi benim xpde yapıyorduk anında halloluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 vista sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 xp ye geciyim diyorum am dx10 yok ki. dual boottan da nefret ediyorum bi ona gec bi ona gec uyuz ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 portable xp kullan 50mblık sürümler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yokmu hic fikri olan ya napcaz ne etcez su usb isi canimi sıkıyo. dx 10 destegi olsa dusunmeden xp ye gececemde elimix mecbur vistaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yani bu dediğin çok garip.. vistanın superfetch olayı ready bosst olayı falan varken usb den yavaş okuması.. çok tuhaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 anakart usb 2.0 destekli ondan eminim. kullandigim usb hub da pahali bisi adaptor destekli falan 2.0 oda diye biliyorum. olmasa bile kasanin on panelinden taktigimdada ayni hizi aliyorum. 4mb/s nedir microsoft allah belani vermesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 usb suruculerini yamuk yuklemi$ olabilir mi acaba. bende bi kere olmu$tu oyle bi$ey, usb 1.0 gibi transfer hizi veriyordu. bir de ayni anda cok fazla usb alet takiliysa makineye, veriyolu daralmasi olabilir, hani boyle bi durumda celi$maz ama yava$ da cali$abilir bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 valla takili fazla alet var dogrudurda ne biliyim cogu kullanilmiyo. mouse/klavye/printer/webcam ve bluetooth takili zaten printer disindakiler usb huba bagli bi ara usenmeyip kasanin arkasindaki portlari deniyim bakiyim direk anakarta ne kadar hizli olcak. driver yanlis yukleme olayinida nasi bakacaz ? bide sanirim vistaya usb 2.0 taktiginizda high speed bilmemne takildi falan diyomus bende oyle bisi demiyo eger oyle bisi varsa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 simdi tekrar denedim ilk basta 14mb ile basliyo daha sonra 4 e dusuyo direk. edit: simdi bitek klavye ve mouse takili kalarak denedim gene bisi farketmedi, direk anakart slotuna taktim 3,36 ile transfer ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 xp de transfer rate e bakabiliyomuyuz ? bakabiliyosak nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çok yardımcı olasım var sürekli topic uplanıyo sorununla yüreğim parçalanıyo ama bilmiyorum :/ ben olsam aman yea diyip o 1gblık flasha 50mblık portable xp atardım devam ederdim :) sanırsam burdan başkası da yardımcı olamıcak son 2mesajına tepki gelmedi donanimhaber falan belki işe yarar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 internette haril haril aramama ragmen bi cozum bulamadim. xp x64 yukledim (ki kendisi masallah vistadan daha uyumsuz biseymis) ondada 350mb lik biseye 3 dakika bicti ki bu da dusundugumde vistayla uc assagi 5 yukari ayni sey oldugunu gosteriyo. acaba anakarttami dedim sorun baktigim zaman device managerda usb2 diye gozukuyo root, belki aletler bozuktur diye baska bi stick denedim hatta onuda yuklerken data traveler 2.0 diye yukledi ama hala 4,5 mb dan yukari cikamiyo. kafayi yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 >.< linux mu yuklesen acaba :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 biostan usb hizi 2.0 mi ayarli son olarak bi de ona bak bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ayarli ya ona en basta bakmistim >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 vista 32bit kullanıyorum memeory stick de 4gb toshiba u3 ve herhangi bir yavaşlık görmedim spesifik sayılar veremem ama çatır çatır tabirini kullanabilirim öte yandan xp kullanan arkadaşın pc den aynı memory sticke dizi atıcaz diye göbegimizden isemistik bilemiyorum sorun neden kaynaklanıyor ama isletim sistemi olmadıgına eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar