Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista'da yavas usb transfer hizi

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Elimde 2 tane usbden sık sık veri transferi yaptigim alet var. biri toshiba 4 gb stick biride psp. ikisindede nedense 1,5mb hizi gecmiyo bisi kopyalarken aletlere. daha sonra device manager dan aletleri secip policiesden optimize for performance dedim ama toshiba 4mb falan oldu hizi psp hala 1,5mb da. hadi psp yi cok takmiyorum memory sticki cakma olabilir ucuza aldigim icin. ama usb 2.0 olan bi alete 4mb ile transfer az degilmidir ?
Sosyal ağlarda paylaş

usb suruculerini yamuk yuklemi$ olabilir mi acaba. bende bi kere olmu$tu oyle bi$ey, usb 1.0 gibi transfer hizi veriyordu.

bir de ayni anda cok fazla usb alet takiliysa makineye, veriyolu daralmasi olabilir, hani boyle bi durumda celi$maz ama yava$ da cali$abilir bi ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

valla takili fazla alet var dogrudurda ne biliyim cogu kullanilmiyo. mouse/klavye/printer/webcam ve bluetooth takili zaten printer disindakiler usb huba bagli bi ara usenmeyip kasanin arkasindaki portlari deniyim bakiyim direk anakarta ne kadar hizli olcak. driver yanlis yukleme olayinida nasi bakacaz ? bide sanirim vistaya usb 2.0 taktiginizda high speed bilmemne takildi falan diyomus bende oyle bisi demiyo eger oyle bisi varsa lol
Sosyal ağlarda paylaş

çok yardımcı olasım var sürekli topic uplanıyo sorununla yüreğim parçalanıyo ama bilmiyorum :/ ben olsam aman yea diyip o 1gblık flasha 50mblık portable xp atardım devam ederdim :)
sanırsam burdan başkası da yardımcı olamıcak son 2mesajına tepki gelmedi donanimhaber falan belki işe yarar ?
Sosyal ağlarda paylaş

internette haril haril aramama ragmen bi cozum bulamadim. xp x64 yukledim (ki kendisi masallah vistadan daha uyumsuz biseymis) ondada 350mb lik biseye 3 dakika bicti ki bu da dusundugumde vistayla uc assagi 5 yukari ayni sey oldugunu gosteriyo. acaba anakarttami dedim sorun baktigim zaman device managerda usb2 diye gozukuyo root, belki aletler bozuktur diye baska bi stick denedim hatta onuda yuklerken data traveler 2.0 diye yukledi ama hala 4,5 mb dan yukari cikamiyo. kafayi yicem
Sosyal ağlarda paylaş

vista 32bit kullanıyorum memeory stick de 4gb toshiba u3
ve herhangi bir yavaşlık görmedim spesifik sayılar veremem ama çatır çatır tabirini kullanabilirim

öte yandan xp kullanan arkadaşın pc den aynı memory sticke dizi atıcaz diye göbegimizden isemistik bilemiyorum sorun neden kaynaklanıyor ama isletim sistemi olmadıgına eminim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...