Talerun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 var mı bi arkadaş rakip olcak yaa aslında çok iddiali deilim ama harbiden yenen çimadi dun de 30 mlyn kazandim zevkine izmirlilerle oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 pes ile winning eleven arasında fark ne yaf? niye isimleri farklı bunların, bide telif haklarından dolayı birinde abuks abuk isimlerle oynuyorsun.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 we de duzgun isimler genelde ayni hersey ya tek we bilg icin daha hic cikarilmadi ama pes cikiyor pc icin we forever walla bende iddaliydim ama bu aralar oss yuzunden cok az oynuyorum :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Winning Eleven de iddia ediyorum burada beni devirecek adam çıkmaz :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım [Bu mesaj theKingpin tarafından 03 Nisan 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hep ayni sey :p bu arada bildigin kadariyla sabo baga iyi oynuyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bende bendeee... :) bende iddalıyım baya... çok pis oynarım walla master league de ortalığı talan etmiştim walla... arklar arasında da baya iyiyim... :-)[signature][hline]Let's blitz..! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 heh arklar arasindada bi benle oynuyor zaten :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 pes suxxx derim ben soranlara kısaca babalar bi turnuva düzenlesek ya we da nası yaparız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bond1492 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bende wining de okdr ıı dılım cunku unutum :) ama pes 3 e gelırsenız hollandayla babalar gıbı doserım :)[signature][hline] :yapma::yapma::yapma: That is your problem white man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 sensible > all[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Talerun, 16 February 2004 10:12 tarihinde demiş ki: pes suxxx derim ben soranlara kısaca babalar bi turnuva düzenlesek ya we da nası yaparız? herkes farklı yerlerde oturuyor ki :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 her türlü ortamda winning eleven 7 kapışmaya hazırım. Bende ne zamandır düşünmekteyim şu paticik ahalsini gaza getirsekte bir turnuva düzenlesek aramızda. :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 7'ye gel 7'ye :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar