Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Kuzenim 1 sene önce oyunu bırakmıştı yeniden başlamak için eski acc yi girdi ama şifresi sürekli hata veriyor. Tek bir e mail kullanır. Retrieve Password yaptığımızda email de hata veriyor. Ne yapabilirim :S Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 belirli bir süre frozen olan accountlar cancel oluyor diye biliyorum ben ama emin değilim yanlış biliyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 acc le değilde karakterler gidiyor diye biliyordum ben 6 ay dan sonra. Ama gidecek diye bir olay yok. Sadece ilk 6 ay için garanti var. Bi de blizz e mail atıp ben tekrar başlicam karakterimi geri verin deyince direk veriyorlardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 2 yıl bile geçse gitmiyo karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 3 gün önce blizzard' a mail attık cevap gelmedi acaba GM le falanmı konuşsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hack olayı falan olabilirmi çünkü email yanlış veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Genelde 2 hafta sonra geliyo cevap zaten , gm le konuşsan bişey değişmez , onlar ingame help için bişey yapabilirler, mecburen bekliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 MasterHapLo said: maili degismek icin ilk kayitli mailden onaylanmasi gerekiyor diye biliyorum. ilk mailden onaylanmadan hack bile olsa emailin değiştirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Şu şekilde değiştirirler , webforumdan tüm bilgileri içeren bi yazı yazarsın, "şuanda kayıtlı mailime giremiyorum giremiyorum , acaba onu şuanda size verdiğim mail ile değiştirebilirmisiniz dersin" ve tüm bilgileri doldurursun ordaki ozaman değiştirirler , değiştirmişlerdi hatta daha önce, fakat diğer kişi tüm bilgileri bilmesi laızm , onun içinde bu accnin takas edilmiş veya satılmış olması lazım..kendi 0 acc siyse ozaman yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursebringer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 o char daha önce başkasına ait heralde çünkü eer mailinde bi sorun yoqsa yane maille alakalı bi hack olay yoksa o char büyük ihtimalle call back yapılmıştır.yani ilk sahibi acci web form doldurup bilgilerini blizzarda yolliarak geri almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 6 ay sonra char acc gidiyo diye biliodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hmmmm s.çtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yok öyle birşey, 2 sene, hatta daha uzun süre duruyor karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar