Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acc çalınması (mı) ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kuzenim 1 sene önce oyunu bırakmıştı yeniden başlamak için eski acc yi girdi ama şifresi sürekli hata veriyor. Tek bir e mail kullanır. Retrieve Password yaptığımızda email de hata veriyor. Ne yapabilirim :S

Teşekkürler...
Mesaj tarihi:
acc le değilde karakterler gidiyor diye biliyordum ben 6 ay dan sonra. Ama gidecek diye bir olay yok. Sadece ilk 6 ay için garanti var. Bi de blizz e mail atıp ben tekrar başlicam karakterimi geri verin deyince direk veriyorlardı diye hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
Şu şekilde değiştirirler , webforumdan tüm bilgileri içeren bi yazı yazarsın, "şuanda kayıtlı mailime giremiyorum giremiyorum , acaba onu şuanda size verdiğim mail ile değiştirebilirmisiniz dersin" ve tüm bilgileri doldurursun ordaki ozaman değiştirirler , değiştirmişlerdi hatta daha önce, fakat diğer kişi tüm bilgileri bilmesi laızm , onun içinde bu accnin takas edilmiş veya satılmış olması lazım..kendi 0 acc siyse ozaman yapılamaz.
Mesaj tarihi:
o char daha önce başkasına ait heralde çünkü eer mailinde bi sorun yoqsa yane maille alakalı bi hack olay yoksa o char büyük ihtimalle call back yapılmıştır.yani ilk sahibi acci web form doldurup bilgilerini blizzarda yolliarak geri almıştır.
  • Yeni Oluştur...