zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bir sonraki patch ile gelecek ama ne zaman geliyor patch bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sen 40 olunca lvl 30 ta mount gelicekmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 festival bittiği zaman hemen gelecekti diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bende yeni patch ile gelicek diye biliyorum.ama arkdaşın dediği gibi olur her zaman sen lwl 40 olursun lwl 30 bineği gelir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ptr de su an. patch ile gelecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 mount almak için patchi beklersen hayatta gelmez, kasmaya devam et sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ben salı günü level 40 oldum. 150g vardı ama riding training 35g'ye düşecek de tasarruf edicem diye çarşambayı bekledim. Patch gelmedi haliyle ben de aldım mount'u. Haftaya gelebilir de gelmeyebilir de (çok zekiyim). Ben olsam yine beklerdim ama. (Ghost wolf var diye dert olmadı gerçi benim için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oha fiyat dusecek mi gercekten? peki level 60 mountları için de düsecek mi riding fiyatı? lutfen evet diyin lutfen lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 düşsün pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Level 40 bineği artık level 30 da 25g ye alınacak, tabi rep durumunuza göre fiyat dahada düşebilir. level 60 bineğinde değişim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 alta binek alabilmek için migrate etmem sart o zaman. 540g veriyoruz sadece traine saka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar