SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Delirdik gece gece ulan arastırdık uzunca bi süre adamlar diyo ikisininde oyundaki p hamachinin verdiği 5 ile baslayan ip olması lazım diyo. şimdi birimizin ki normal modem ethernettten girmeli falan. benim kullandıgım wireless. kerkenez almıyor 5 li ip yi oyunda. bakıyorum 192.168.x.x falan bi ip veriyor. router modemde bu sorun oluyomus. ama çözemedik bi türlü yediremedik 5 li ip yi. amma o deil. ben bu sabah bi arkadasla oynadım. hiç de böyle kasmadık. hamachiyi actık lan'a girdik sonra create dedim ben. o da girdi çatır çatır oynadık. ulan şimdiye niye olmuyo -_- var mı bilen birisi. çok isyankar bi içerik oldgundan garbage e layık gördüm. + çok hit alan bölüm daha cok bilen cıkabilir. oynamak istiyorum abi çok özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 abi tcp/ipden oynasanıza neden hamachi kastınızki... haaa ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hamachi versiyonu kıllık çıkarmış olabilir 1.0.1.3 ü deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 vista vs. xp antenliği olmuş olabilir, vista cd ni kırın bi de aliasses text dosyası diye bir muhabbet vardı onu deneyin, yaz google a çıkar, hatta counter strike class c hatası yaz çıkmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bizim evdede 2 makina arasında landan bi oyun atamadik biri vista biri xp alakasi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yok yok ikiside xp pro id 25k no o.ç :P tcp/ip olmuyor port lazım kiiii port bile actım essek herif port forward iti dedi ki 4 tane port ac onu da actım ama yemedi hayvan terli. hamachi versiyonu aynı lakin versiyon la alakalı deildir sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 half life 2 dm oynuyoruz arada, vistası olan arkadaşlar kurmazsa, vistalı olanlar oyuna giremiyor. tabi sorun çıkmayan vistalar yok değil :D hamachi çok saç baş yolduran bir olay yav her bişi denemek lazım hatta bu günkü hamachi efsanesini anlatayım. herkez girdi oyuna, bi arkadaş giremiyor. abi "game version doesnt match diyor" diyor. deniyoruz deniyorz bişiler olmuo, hamachi mi kurmadık baştan, half life mı kurmadık her bi şeyi yaptık, yok kafayı yicez olmuyor saatler sonra gelen mesaj, biz hala uraşıoz tabi: eheh abi ben lan game yerine internetdeki serverlara tıklıomuşum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 2 ay önce arkadaşla bizde oynamaya çalıştık. adam sonunda bulmuştu neden olmadığını. ruytır ayarımı ne varmış modemin falan böle bişiler çok teknik. abi üçten devammı etsek diyip aoe3'e geri döndük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 o arkadasa bi söyle de ilacımı getirsin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya bugün arkadaşımla oynucam, laptopda windows 7 bende xp var, halledemedik bi türlü. port açık hamachiler aynı oyun sürümü aynı aynı modem bağlantısı olmuyo ama =//QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi hamachi olayı karısık biraz,oyunun kısayolunu falan düzeltmen gerek,sonra firewall lar acık olacak,hamachi sürümleri aynı olacak vs. baya bi ayrıntısı var bi nete bak mutlaka bulursun cünkü gecen sene oynuyoduk biz arkadasla biz de cok ugrasmıstık,netten bulmustuk cözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi 1 saat aradık yaptık olmadı ya. kısa yol ayarlaması ne tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yerel ağ bağlantısı. özellikler yükleye bas hizmeti seç ilerle falan işte yeniden başlat. tekrar dene. ra2 oynarken bizde de öyle bişey olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yaptık olmadı=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 konu basligi cok huzunlu geldi la ama gulumsetti bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Killer said: abi 1 saat aradık yaptık olmadı ya. kısa yol ayarlaması ne tam olarak? abi kısayola bisiler ekliodun öle hatırlıyorum bi de agda köprü kuruyosun baya karısık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ÖLÜYORUM ANLASANA HELP ME. bu arada a g e o f mitoloj oynucaz da ling arayem hihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Killer said: ÖLÜYORUM ANLASANA HELP ME. bu arada a g e o f mitoloj oynucaz da ling arayem hihi. abi tam olarak ne yaptıgımı hatırlayamıyorum ama -masaüstünde ki oyunun klasörüne sag tılayıp özelliklerinde ki hedefi tırnak icine alıyodun '' -sonra hamachi yi actıktan sonra köprülüyodun agı net gidio du kısa bi süreligine -net gelince hamachi yi köprüden cıkarıp age of kuruyodun bunları bütün pc lere yapıcaksın ya baya karısıktı sen bi google a bak ben de bulabilirse buraya yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oha okadar baktım öyle bişey görmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 buldum lan tık http://oyuncehennemi.com/age-empires-2-hamachi-den-nasil-oynanir-t479189.html abi burada kısayoldaki islemden bahsetmemis ama hayırlısı firewall u kapatmayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 köprüleme olmay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar