Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Böyle dövüşlü mövüşlü vurdulu kırdılı bişi. 1. bölümü çekmediği için sadece göz attım. AniDB dende şöyle bir baktım. Pek güzel değil ama pazartesi download boşluğunu doldurabilir. AniDB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 direk fma hatırlatmıştı bana gerek karakter dizaynları olsun gerek diğer özellikleri. Sevmemiştim, kimseden güzelleştiğinide duymadım açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 izledim ben. pek iyi değil ama boş vaktin varsa izlenebilir. intro güzeldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 İnanılmaz klişe shounen Hani shounen sevmem ama bunun 3 bölümüne zor katlanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Sen yine iyiymişsin. Ben Shounen severim, ona rağmen 2. bölümden sonra bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar