quamor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 turkiye a milli futbol takimi danimarka ile yapacagi hazirlik maci kadrosu . bence tam zamaniydi zaten . İbrahim Üzülmez (Beşiktaş) Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Selçuk Şahin, Volkan Demirel (Fenerbahçe) Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke, Tolga Seyhan (Trabzonspor) Çağdaş Atan (Denizlispor) Orhan Ak (Galatasaray) Ömer Çatkıç, İbrahim Toraman (Gaziantepspor) Murat Hacıoğlu (Diyarbakırspor) Deniz Barış, Serkan Balcı (Gençlerbirliği) Zafer Biryol (Konyaspor) Faruk Bayar (İstanbulspor) Koray Avcı (Çaykur Rizespor) Okan Yılmaz (Bursaspor) Uğur İnceman (Vestel Manisaspor) Rüştü Reçber (Barcelona) Emre Belözoğlu (Inter) Nihat Kahveci (Real Sociedad) Fatih Sonkaya (Roda) Hamit Altıntop (Schalke04).[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. [Bu mesaj quamor tarafından 13 February 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Abi bu kadroya nasıl tümer ve okan koç giremiyor şaşıyorum?Selçuk'un yerine bu iki adamdan bir tanesi girmeliydi. Selçuk gibi %25 pas yüzdesiyle oyanayan bir adamı kadroya almışlar ya,ne diyeyim...[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 benim anlamadığım selçuk alınmış, serkan balcı alınmış ama sabri alınmamış gerçekten ilginç..[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bu selçuk çok iyi atak kesiyomuş bide çok koşuyomuş ondan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 okan felan umit milli oldugundan almamis olabilir.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 selcuk cok ii atak kesiyo vs vs yalan abi adamın attıgı pasların 75%ü rakibe 23%si uzaya 2%si de anca bize du$uyo daum daha ne kadar inatla$icak selcuk konusunda gorucez bence aday da kalir o daha fazla ileri gidemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 okanı ümit milli takımda olduğu için( A'ya daha hazır olmadığı) için almamıştır büyük ihtimalle de, tümer bence de girmeli bu kadroya[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ben tumeri fazla begenmiyorum. bjk ya ilk geldigi sezon cok iyiydi.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 tümer i geçtim sabri yok sabri[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 okandan bahsedioruz, siz sabri diosunuz gelecekte tabii oynar Amillide de onun ümit milli tecrübesi de çok az. alınmaması normal[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 e tamamda sabri sağ kanatta okandan kat kat iyi[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bide şu açıdan bakın o zaman genç diye hepsini toplasın sabrileri okan koçları sonra ümit milli takım diye bişey kalmasın 1988 lileri oynatsınlar ümit milli takımda ondan sonra Adam kanımca şöyle yapmış kadroyu Ümit kadroda çok iyi adamlar ve iyi adamlar var Çok iyilerden bikaçını almış birazda iyi almış Kalanlarda ümiti sürükler nası olsa diye bırakmış Şimdi okan koçu sabriyi sinanı flan alsa hem oynatmicak hemde ümit boş kalıcak Mantıklı olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Mephisto_, 13 February 2004 20:53 tarihinde demiş ki: e tamamda sabri sağ kanatta okandan kat kat iyi ona birşey dien yok kimisine okan kimisine sabri, ama nonosun dediği gibi, daha ümit kalamsı lazım onların, o mesele[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 iyide sabri oynamamış olmazki a milliye alsa, yani sabri her ihtimalde 11 oynar a milli takımda yani selçuğu, serkan'ı bıraksın ümitlerde daha mantıklı[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Vay be ensonunda Fenerbahçenin en sonunda milli takıma en çok oyuncu veren klüp olduğunu da gördüm ya artık ölsem de gam yemem lol:)[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Sabrı gıremez ya destur. Adam gazıantep macında oynadı adam gıbı futbolunu. Kac aydır futbol oynamıyordu. Nasıl ılk 11 oynar bu adam. Abartmayın. Tumer olmalıydı katılıyorum. Ama dısıplınsız davranısları nedenıyle alınmamıs olabılır.Okan ıcınde erken. Okanda adam akıllı futbol oynamıyor. Selcukta bence alınmamalıydı.Pas yuzdesı cok dusuk ve cok top kaptırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Sergen,Ali Güneş bi de Ahmet Yıldırım gelsin Galatasaraydan kimse gelmesin:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ya nukem'e cevap vermicem de şu takımda kim sağ kanat oynayacak biri yazsında karşılaştıralım sabriyle ali tandoğan falan olsa anlicamda, o bile yokki[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Sabrı oynayamaz daha ya. Amma buyuttunuz adamı. Bır anda turkıyenın en ıyı sag kanadı yaptınız adamı. Dedıgım gıbı oynadıgı bır mac var o da Gaziantep macı. Buyuk dusus yasadı Sabrı. [Bu mesaj Patik tarafından 13 February 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yahu soruma mantıklı cevap verin kabulleneyim daha iyi sağ kanadı şuanki kadrodaki vede evet sabri çok iyi oynuyor, sırf gaziantep maçı değil, her maç iyi oynuyor 2. yarı oynadığımız yinede siz bana kadrodaki iyi sağ kanadı söyleyinde kabullendirin[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Takımı gençleştirmek bu değildir. Tamam genç oyuncuları oynatısın ama hepsini bir anda oynatırsan böyle olur. Genç oyuncular maç boyu koşabilirler çok daha hırslı olabilirler ama en büyük eksikleri tecrübe. Ve birden bütün takımı gençleştirirsen olacağı da budur. Bu takıma bir kaç tane yaşlı diyebileceğimiz liderlik vasıfları taşıyan oyuncu lazım. Sergen gibi bir oyun kurucu her zaman işe yarar. Defans da aklı başıdna bir adam olması gerekiyor. Şahsen ben ümit milli takıdmaki oyuncuların yarısını sevmioydum. Çok koşuyor olabilirler ama resmen boşa koşuyorlar. Futbolda amaç topa koşmak değil dopu koşturmak olmalıdır. İzleyin maçlarını karşı takıma deliler gibi saldırıyorlar ama karşı takım iki tan akıllı pas yapınca oyundan düşüyorlar. Ya da bir iki tane gol yeyince direk oyundan düşüyorlar. Çok kolay sinirleniyorlar anında kavga çıkartıp kart alabilirler. Çok az genç futbolcu aynı anda topla birlikte koşarken topu nereye atabileceğini düşünüyor. Çoğu top ayağımdan çabucak gitsin mantalitesiyle oynuyor. Diğerleri ise dur şu adamı da açlımlayayım diye uğraşıyor. sözün özü takıma bir kaç tecrübeli eleman eklenmeli.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: [b]Nukem_Verite, 13 February 2004 21:08 tarihinde demiş ki: İlhan Mansız Lol git işine ya .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Tabii ki Sabrinin yerine Mehmet Yozgatlı süper oynar[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! [Bu mesaj Khirsah tarafından 13 February 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ilerde oraya Kemal + Servet eklendiginde bide euhueh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 abi sergen milli takımda niye olmuyor onu anlamıyorum ben de :) hayır milli takımın teknik kapasitesi üst düzey adamlara alerjisi mi var? tut kadroda baktın oyun sıkıştı bi bok yapamıosun al oyuna adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar