Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.5 seneden sonra kalbini kıran adamı gormek

dunno

Öne çıkan mesajlar

dunno said:
ya benim cıkarıgım sonuc da:
biraz nefret toplayabilirm bu camiada ama erkeklerin tek derdinin kız goturmek oldugu ve kac kız diye skor tuttlukları olmustu.

dıs gorunuse de kişilikten cok onem verdiklerine karar vermistim. tipimi begenip karakterimi ogrenmeye gerek duymadıgı icin olsa gerek

ne kadar sığ genelleme.
bence bu sitedeki çoğu erkek adam gibi bir ilişki yaşamak istiyor.
ben dahil.
tek gecelik ilişki iyidir ama adam gibi ilişkim olacaksa her şeyden vazgeçerim.
adam gibi ilişki için çok güzel olmaya veya çok kafa olmaya gerek yok.
denge.

acayip bi edit yaptım. asd.
Sosyal ağlarda paylaş

senin tanidigin erkeklerin tek derdi kac kiz goturdum kac kiz sey yaptimsa... seks e sevismek olarak bakiyorsan one night stand yerine

o 20 30 erkegin her birinin tek tek adini, okulunu, ne is yaptiklarini buraya yaz. Ondan sonra gel kalbim kirildi bir one night stand den de...

ise gelince feminist, isine gelince kalbi kirik kiz olmak cok kolay tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Volfied said:
senin tanidigin erkeklerin tek derdi kac kiz goturdum kac kiz sey yaptimsa... seks e sevismek olarak bakiyorsan one night stand yerine

o 20 30 erkegin her birinin tek tek adini, okulunu, ne is yaptiklarini buraya yaz. Ondan sonra gel kalbim kirildi bir one night stand den de...

ise gelince feminist, isine gelince kalbi kirik kiz olmak cok kolay tabi

katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

en sevdikleri hobilerini de yazsin... ya da yatma sebeplerini yazsin o erkeklerle... demagojiye gerek yok, benim soylemek istedigim ortada, tek gecelik iliski (iyimi boyle :)) yapip sonra duygusalim cok kirilganim diye aglamamali biri,

ickine roofie katip bir seyler yapmadigini varsayarak konusuyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Volfied'a +1 hakikatten. Kızlar istedikleri tip insanmış gibi davranabiliyor ve haklı olduğunu düşünüyor.

Bi de ben olayı anladım mı emin değilim, kızımız çok safken arkadaş bunu tek gecelik ilişkiler dünyasına sokuyor ve kız bu batağa saplanıp ne yazık ki 30 kişiyle birlikte mi oluyor? Hem de ben rotringle tırnağımdaki kirleri temizlerken. Vay anasını diyorum ama içimden vay ak demek geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Volfied said:
en sevdikleri hobilerini de yazsin... ya da yatma sebeplerini yazsin o erkeklerle... demagojiye gerek yok, benim soylemek istedigim ortada, tek gecelik iliski (iyimi boyle :)) yapip sonra duygusalim cok kirilganim diye aglamamali biri,

Biz de biraz taktik kapalım değil mi sonuçta.

Bi de roofie Dexter'daki kızın satın aldığı ilaç mıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

Volfied said:

+1

ayrıca birine bi huyundan dolayı kızıp aynı hayvanlığı 30kişiye yapınca kendin de onun gibi biri oluyosun..illa hayatla ödeşmek intikam almak skor yapmak için bişi yapmaya gerek yok ben buyum benim doğrularım bunlar başkası kötülük yaptığında da kendi bilir çok da pipime kayda değer biri değilmiş demekki demeli devam etmeli..

ben sadece değer verdiklerimin dediklerinden etkilenirim,üzülürüm ama bu tip bi mallık yaparsa zaten o insan hiç sandığım insan değilmiş deyip hiç sallamam aynen devam ederim vsvs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...