mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 e sana yapılan ve hoşlanmadığın davranışı bizzat kendin başkalarına yapıyorsun? adamla yüzleşsen ne diyecektin ki yani? senin kendine saygın yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bence bu noktada burdaki insanların yardımı yetersiz kalır. Profesyonel yardım almayı denemeyi ciddi olarak düşünmelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 one night standlere kalbin kiriliyosa neden yapiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dunno said: ya benim cıkarıgım sonuc da: biraz nefret toplayabilirm bu camiada ama erkeklerin tek derdinin kız goturmek oldugu ve kac kız diye skor tuttlukları olmustu. dıs gorunuse de kişilikten cok onem verdiklerine karar vermistim. tipimi begenip karakterimi ogrenmeye gerek duymadıgı icin olsa gerek ne kadar sığ genelleme. bence bu sitedeki çoğu erkek adam gibi bir ilişki yaşamak istiyor. ben dahil. tek gecelik ilişki iyidir ama adam gibi ilişkim olacaksa her şeyden vazgeçerim. adam gibi ilişki için çok güzel olmaya veya çok kafa olmaya gerek yok. denge. acayip bi edit yaptım. asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 lan adam gibi tek gecelik ilişki diyin şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 senin tanidigin erkeklerin tek derdi kac kiz goturdum kac kiz sey yaptimsa... seks e sevismek olarak bakiyorsan one night stand yerine o 20 30 erkegin her birinin tek tek adini, okulunu, ne is yaptiklarini buraya yaz. Ondan sonra gel kalbim kirildi bir one night stand den de... ise gelince feminist, isine gelince kalbi kirik kiz olmak cok kolay tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kartvizitle taninmaz insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Volfied said: senin tanidigin erkeklerin tek derdi kac kiz goturdum kac kiz sey yaptimsa... seks e sevismek olarak bakiyorsan one night stand yerine o 20 30 erkegin her birinin tek tek adini, okulunu, ne is yaptiklarini buraya yaz. Ondan sonra gel kalbim kirildi bir one night stand den de... ise gelince feminist, isine gelince kalbi kirik kiz olmak cok kolay tabi katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 en sevdikleri hobilerini de yazsin... ya da yatma sebeplerini yazsin o erkeklerle... demagojiye gerek yok, benim soylemek istedigim ortada, tek gecelik iliski (iyimi boyle :)) yapip sonra duygusalim cok kirilganim diye aglamamali biri, ickine roofie katip bir seyler yapmadigini varsayarak konusuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 deyt reyp deyt reyp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Volfied'a +1 hakikatten. Kızlar istedikleri tip insanmış gibi davranabiliyor ve haklı olduğunu düşünüyor. Bi de ben olayı anladım mı emin değilim, kızımız çok safken arkadaş bunu tek gecelik ilişkiler dünyasına sokuyor ve kız bu batağa saplanıp ne yazık ki 30 kişiyle birlikte mi oluyor? Hem de ben rotringle tırnağımdaki kirleri temizlerken. Vay anasını diyorum ama içimden vay ak demek geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Whiskey on the rocks for me A roofie colada for the lady Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Volfied said: en sevdikleri hobilerini de yazsin... ya da yatma sebeplerini yazsin o erkeklerle... demagojiye gerek yok, benim soylemek istedigim ortada, tek gecelik iliski (iyimi boyle :)) yapip sonra duygusalim cok kirilganim diye aglamamali biri, ickine roofie katip bir seyler yapmadigini varsayarak konusuyoruz Biz de biraz taktik kapalım değil mi sonuçta. Bi de roofie Dexter'daki kızın satın aldığı ilaç mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kirarim kalbinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 roofie annelerinizin barlarda yabancilardan icki alma derken bahsettikleri uyusturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 roofie Nuri Alconun can dostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Erkeklerin alması halinde pek bi şey olmaz herhalde de mi? Böbreklere bi şey olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 "gurur duyuyorum" anlamında diil "ondan sonra baskaları da oldu kimi cok sıg kimi daha icten ilişkiler. " anlamında soyledm onu. --o cocuktan sonra eve kapandı-3 yıldır yalnız-- gibi yanlıs bi anlasılma olsun istemedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Volfied said: en sevdikleri hobilerini de yazsin... ya da yatma sebeplerini yazsin o erkeklerle... demagojiye gerek yok, benim soylemek istedigim ortada, tek gecelik iliski (iyimi boyle :)) yapip sonra duygusalim cok kirilganim diye aglamamali biri, ickine roofie katip bir seyler yapmadigini varsayarak konusuyoruz +1 ayrıca birine bi huyundan dolayı kızıp aynı hayvanlığı 30kişiye yapınca kendin de onun gibi biri oluyosun..illa hayatla ödeşmek intikam almak skor yapmak için bişi yapmaya gerek yok ben buyum benim doğrularım bunlar başkası kötülük yaptığında da kendi bilir çok da pipime kayda değer biri değilmiş demekki demeli devam etmeli.. ben sadece değer verdiklerimin dediklerinden etkilenirim,üzülürüm ama bu tip bi mallık yaparsa zaten o insan hiç sandığım insan değilmiş deyip hiç sallamam aynen devam ederim vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 otomata basar, 34 numara gelir.. bekleme salonundaki koltuklardan birisine oturur ve arka planda çalan asansör müziği bozuntusunu dinler gibi yaparken kapıda verilen broşürü inceler.. "intikam zincirinin bir parçası olun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bana kalırsa 20-30 yinede fazla. ama yinede paşa gönlün bilmiş. üstüne hala üzülmek yersiz sanırım. ha yaptığın iyimiş ama bunu duymak istiodun demi.eet. edit: son gördüğünde yaptıgın olaydan bahsedıorum vurguladıgım yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 İngilterede bir adam trafik kazası geçiriyor ve yaralanıyor. Kazadan sonra sex manyağı olmuş(hastalığın adını bilmiyorum şimdi) dava açmış falan fistan... Sanada öyle birşey olmasın dunno. O gece yataktan fln düşüp biyerini vurdunmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dasaaa said: otomata basar, 34 numara gelir.. bekleme salonundaki koltuklardan birisine oturur ve arka planda çalan asansör müziği bozuntusunu dinler gibi yaparken kapıda verilen broşürü inceler.. "intikam zincirinin bir parçası olun" yuh az terbiye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 suanda da tek gecelik ilişkiden yana diilim. bugun gordugum kişiden sonra uzun sure oyle takıldım ama o.n.s biseylerden kacıstan baska bisey diildir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Fistan said: istanbulda bi arkadasimin evi bos adresini verebilirim rebound halindeysen. dinime küfreden müslüman olsa parçasını hediye eyliyorum fistan efendiye.. hade lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar