Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ben de zamanında ilk Linux'umu kurmadan araştırmıştım. Ubuntu tavsiye eden bir kesim ile, sırf Ubuntu olmasın diye kendi sevdiği başka bir X dağıtımını tavsiye eden bir kesim vardı. Eh haliyle güvenemiyor insan. Eğer biraz işin işine girecekseniz yada merakınız varsa zaten onlarca dağıtım denemeden rahat edemezsiniz. Her denediğiniz dağıtımda, kurulum sırasında sorun çıkarsa yada istediğiniz bir programı kolayca kuramazsanız büyük bir önyargı ile başlıyorsunuz. Kimini seviyorsunuz, kimini sevmiyorsunuz ama yenileri denemeye devam ediyorsunuz. Onlarca dağıtım denedikten sonra ise 'Ubuntu gibisi yokmuş' deyip Ubuntu'ya geri sarılıyorsunuz. Genelleme yapmamak lazım ama aynen bunları yaşayan çok tanıdığım var. O yüzden de yeni başlayanlara Ubuntu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mirage said: Genelleme yapmamak lazım ama aynen bunları yaşayan çok tanıdığım var. O yüzden de yeni başlayanlara Ubuntu diyorum. debian desek yenı baslayanlara :D #1 benım ıcın debian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar