fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yaşasın nadal ailesi ^^ hayatımda izlediğim en güzel tenis maçıydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ona hiç şüphem yok mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Oh be Nadal çaktı sonunda çimdede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 seyredemedim maçı da 1-) Tekrarını nerede nasıl bulaiblirim 2-) Of nasıl koymuş Nadal ya, eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fizban said: hayatımda izlediğim en güzel tenis maçıydı sanırım. heralde tenis severler için daha ne olabilirdi ki dedirten bir maç. federerciyim ben ama :) çok teknik bir adam. güç değil zekayı önplana çıkarmaya çalışan bir adam 4 saati aşan maçı haliyle kaybetti. ama o sondan 2 önceki beraberliğe getirdiği servis karşılama vuruşu hala gözümün önünde. neydi abi o. Nadal'da efsane olucak belli oldu artık. gwen stefani biraz daha ruhsuz izlerse heralde daha mutlu olurdum ahaha. gelmeseymiş yani niye gelmişki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 federer backhand lerde çok fazla hata yapmaya başladı son zamanlarda.. üzüldüm yenilmesine of yaa :( tek isteğim federer'in fransa açığı alması, 1 kez bile olsa. 4 grand slam'i de kazananlar arasına nadal girer de federer giremesse kahrolurum valla. bu arada nadal kaç farklı grandslam kazandı? 4 ünü de kazanabildi mi? edit: ayrıca nadala bi türlü ısınamıyorum ben arkadaş... tamamen güce dayalı bi oyunu var nerdeyse adamın. fix yani. oyuna heyecan getirecek şeyler pek yapmıyor. maçta da zaten sadece federer'in backhandine oynadı. federer gibi teknik açıdan biraz daha geliştirse kendini ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 mac bi efsaneydi..3. seti nadal verince ben 4. seti de federer alır 5 te artık ne olursa olur diyodum..dısarı cıktık eve geldik..eurosportun sitesini actık..6-4 6-4 7-6 7-6 7-6 yazıyor oturup aglıycam nası verdi nadal macı die..sora bi an bastı ki son set tie break yok..bi actım cnn turk u nadal 8. oyunu alıo mac oyununa gidiliyor..evde heralde bi zafer turu atmısımdır.. federeri hic sevemedim..sampras ı da hic sevememistim zaten..cim kortta top guzel öldügü icin adamlar guzel is yapıolar..bi de guzel ace atıolar..servis volley ace servis volley..hooop law game..rakip gelio anası aglıo oyun alcam die..sora hoop aynı seri =).. fazla guce dayalı oynamak ne demek onu anlayamadım ancak spor zaten kondisyon guc ve zeka nın sahaya yansılıtması oldugu icin kondisyon ve guc u daha yuksek oyuncunun kazanması bence daha normal..o mac 5 gun daha beraber gitse..nadal hala macın basında kostugu gibi kosmaya dewam eder sacma sapan topları cıkartıp adamı deli ederdi :D..hastasıyız =) guzel koydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 işte nadalın tek yaptığı şey köpek gibi koşmak. oyuna herhangi bi renk getirmiyor. kısacası oynadığı oyun zevk vermiyor. zev alamadıktan sonra istersen world number 1 ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben deli zevk alıyorum valla. zevk alan da birsürü kişi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tek yaptığı şey koşmak mı yapmayın abi, sadece koşmakla olsaydı bu işler. madem federerde yırtsaydı kendini alsaydı maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aga öyle tabi başka ne? nadalın hiç jeneriklik bi vuruşunu gördünüz mü doğru dürüst? akıl dolu bi vuruşuna rastlamadım ben. yanlış anlamayın nadal dandik biri demiyorum. çok iyi oynuyor ama böyle seyircinin zevk alacağı hareketlerde bulunmuyor hiç.. federerin sert kort maçlarına bakın.. adamın öyle kesme topları falan var ki. bi tanesinde drop shot atıyor, top yere düşüyor ve iler gitmesi gerekirken sola gidiyor top. adam öyle bi falso vermiş ki topa.. nadaldan da bu tarz vuruşlar bekliyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 3. sette ya da 2. sette federer in önce sağına sonra soluna inanılmaz toplar attıktan sonra federer bunları mucizevi şekilde karşılamıştı, nadal backhand vurmak yerine topun etrafından dönerek forehand vurdu. burada saygımı arttırdı kendisine. ayrıca ulan adamın amcası miguél angel nadal bunun tartışması mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar