oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet arkadaşlar, wimbledon'u hangi kanalda seyrebilirim acaba? federer-nadal finalini kaçırmak istemem...
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 maç yağmurdan dolayı geç başlamazsa yada uzun araklı duraksamalar olamzsa cnnturk verir
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hmmm sağol.. peki internetten nerden izleyebiliriz? hangi program hangi kanal?
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 http://www.justin.tv/ozzymanborn arada ben bakıyorum burdan maç olduğu zaman yayın oluyo kesinlikle
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 abi wimbledon' ı cnn turk vermiyo mu? ben dün federer-safin maçını izledim. finali de veriyolardır heralde...
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 inşallah olur.. ya da komuşulara gidecez artık :D
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kötü haber, yarın formula 1 var.. o yüzden wimbledon erkekler finali yattara oldu cnnturk te.. başka nerde izleyebiliriz? bir de şey soracam. internetten izlediğimizde normal yayınla arasında ne kadar gecikme oluyor? o gecikme aklıma geldikçe haberi sonradan duyan biri gibi hissediyorum kendimi :(
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 off çok kötü oldu formulayla çakışması uyduda veren bi kanal varmı? d spor veriyodur da şifrelidir herhalde benim verdiğim linkte maç izlerken bwin nin canlı skor kısmınıda açıyorum anladığım kadarıyla çok fazla geçikme yok
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 eurosport falan vermiyo mu acaba ya ?
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet agatörler, dijital uydudan veren bi kanal arıyorum. yok mu yav?
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 16.40ta cnntürk vermeye başlıycakmış. Banttan mı vericek yoksa canlı olarak kaldığı yerden mi verecek bilmiyorum.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 canlı olarak verir cnnturk.. lan dijital yayını yok onunda komşuda göstermiyo akee off netten izleyecem mecburen :( bu arada yagmur nedeniyle 16:40 ta falan başlayacak maç... edit: http://toplaptop.site.voila.fr/tennis.html burda yayın net bayağı..
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Muhteşem maç oldu valla , Federer elinden geleni yapıyor 2-0 dan 2-2 yapmak büyük iş ,Nadal da muhteşem işler yapıyor , hiç görmediğim tarzda vuruşlar oluyor valla , klasikler arasına girer bu maç..
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yine yağmur arasıı.... bu maç karakolda biter :)
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yarına kalacak gibi duruyor.. 15dk ya kadar bitecemiş yağış bakalım.. ne kadar izlersek artık. hava kararmaya başladı orda.
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu maç bitmiycek gibi bugün , aralar felan 6 saat oldu herhalde ben yoruldum izlemekten adamlar yorulmadı :D
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 nadal kırdı servisi %99 şampiyon , yazık oldu federere
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 haketti nadal. helal olsun valla çok sevindim
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hayatımda izledigim en güzel tenis macıydı. federer'in almasını istiyodum ama nadal da cok iyi oynadı ve kazandı. yine de içim buruk, rekor kırılmalıydı yaa, 2-0 dan geri gelmişsin peeeh.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çok üzüldüm Federerin kaybetmesine :( sen çimlerin kralısın be adam. ezmen gerekirdi nadalı.
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Abi ne maçtı be. Nadalın 2-0 dan sonra döndürmemesi lazımdı ama sonuç güzel oldu çok sevindim.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 federer bu kadar hatayla hak etmedi şampiyonluğu ama profesyonelliği ile 2-0 dan neredeyse şampiyon oluyordu ama hak eden kazandı. gz nadal.
Öne çıkan mesajlar