oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet arkadaşlar, wimbledon'u hangi kanalda seyrebilirim acaba? federer-nadal finalini kaçırmak istemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 maç yağmurdan dolayı geç başlamazsa yada uzun araklı duraksamalar olamzsa cnnturk verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hmmm sağol.. peki internetten nerden izleyebiliriz? hangi program hangi kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 http://www.justin.tv/ozzymanborn arada ben bakıyorum burdan maç olduğu zaman yayın oluyo kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 abi wimbledon' ı cnn turk vermiyo mu? ben dün federer-safin maçını izledim. finali de veriyolardır heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 inşallah olur.. ya da komuşulara gidecez artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kötü haber, yarın formula 1 var.. o yüzden wimbledon erkekler finali yattara oldu cnnturk te.. başka nerde izleyebiliriz? bir de şey soracam. internetten izlediğimizde normal yayınla arasında ne kadar gecikme oluyor? o gecikme aklıma geldikçe haberi sonradan duyan biri gibi hissediyorum kendimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 off çok kötü oldu formulayla çakışması uyduda veren bi kanal varmı? d spor veriyodur da şifrelidir herhalde benim verdiğim linkte maç izlerken bwin nin canlı skor kısmınıda açıyorum anladığım kadarıyla çok fazla geçikme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 eurosport falan vermiyo mu acaba ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet agatörler, dijital uydudan veren bi kanal arıyorum. yok mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 16.40ta cnntürk vermeye başlıycakmış. Banttan mı vericek yoksa canlı olarak kaldığı yerden mi verecek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 canlı olarak verir cnnturk.. lan dijital yayını yok onunda komşuda göstermiyo akee off netten izleyecem mecburen :( bu arada yagmur nedeniyle 16:40 ta falan başlayacak maç... edit: http://toplaptop.site.voila.fr/tennis.html burda yayın net bayağı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ne maç oluyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Muhteşem maç oldu valla , Federer elinden geleni yapıyor 2-0 dan 2-2 yapmak büyük iş ,Nadal da muhteşem işler yapıyor , hiç görmediğim tarzda vuruşlar oluyor valla , klasikler arasına girer bu maç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yine yağmur arasıı.... bu maç karakolda biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yarına kalacak gibi duruyor.. 15dk ya kadar bitecemiş yağış bakalım.. ne kadar izlersek artık. hava kararmaya başladı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Devam ediyor,ekran başına!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu maç bitmiycek gibi bugün , aralar felan 6 saat oldu herhalde ben yoruldum izlemekten adamlar yorulmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 böyle maç mı olur ben bittim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 nadal kırdı servisi %99 şampiyon , yazık oldu federere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 haketti nadal. helal olsun valla çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hayatımda izledigim en güzel tenis macıydı. federer'in almasını istiyodum ama nadal da cok iyi oynadı ve kazandı. yine de içim buruk, rekor kırılmalıydı yaa, 2-0 dan geri gelmişsin peeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çok üzüldüm Federerin kaybetmesine :( sen çimlerin kralısın be adam. ezmen gerekirdi nadalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Abi ne maçtı be. Nadalın 2-0 dan sonra döndürmemesi lazımdı ama sonuç güzel oldu çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 federer bu kadar hatayla hak etmedi şampiyonluğu ama profesyonelliği ile 2-0 dan neredeyse şampiyon oluyordu ama hak eden kazandı. gz nadal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar