Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 windows media playerda dvd izlemek istiyorum ama görüntü var ses yok neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 codec yok. klite codec pack i yükle hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 codecle falan ugrasma, gomplayer yukle keyfine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet windows media playerda dvd film izleyebilmek için gomplayer yükle. yap bunu. yada k-lite codec pack mi öyle bişiy vardı.onu kurup halledebilirsin. şahsen ben wmp ile dvd filmleri izleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 gom player dvd menülerini falan desteklemiyor VLC'yi yüklemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 gomdu bilmemneydi gereksiz 3. parti yazılım yüklemesi yapma. www.inndir.com a gir, k lite codec pack diye arat, çek, yükle. sorun düzelir. SoulCube said: codec yok. klite codec pack i yükle hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 klite codec var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 gom playerda işe yaramadı.ses yok.1-2 ay önce gene izlemiştim dvd ses vardı şimdi neden gitti acaba. bide powerdvd yükledim onda ses çıkıyor ama menüde bazı şeyleri açamıyorum takılıyo program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 avs dvd player var daha dün kullandım gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 heralde saçma bi codec gibi bişeyler yükledin override yapıyo elindeki codecleri :P en son sürüm klite'ı indir, onu yüklerken zaten eskisini kaldırıyo, bi de çakışan başka codec varsa onları da hallediyo... sora istediin gibi izlersin başka eblek bi problem yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben yıllardır gom player + ffdshow kullanıyorum dvd filmler için de avs player mıdır nedir onları kullanıyorum yetiyo..codec packler çok gereksiz bence..bi internal codecli player bi de ffdshow gibi bişi yetiyo normal adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mr_Hand said: heralde saçma bi codec gibi bişeyler yükledin override yapıyo elindeki codecleri :P en son sürüm klite'ı indir, onu yüklerken zaten eskisini kaldırıyo, bi de çakışan başka codec varsa onları da hallediyo... sora istediin gibi izlersin başka eblek bi problem yoksa. klite ın son versiyonunu yükledim olmadı. birde 5+1 desteği olması lazım o avs de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 var dün edward nortonun bi dvdsini taktım ayarlarda türkçe 2.0 stereo ingilizce 5.1 surround falan diyodu ayarlarda demekki destekliyo seçiyon bi de diğer playerlara göre free bu alet ondan sevdim.ben free ve ram dostu programların hastasıyım bana sorabilirsin böle şeleri elimden geldikçe sölerim :) hobilerim arasında laptopa format atmak her formatta yeni alternatif programlar bulmak var çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dvd icin en guzel program cyberlink powerdvd ya senelerdir sasmadan kullanirim. diger hersey icinde gom player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 powerdvdyi denedim ama menuden bazı şeyleri seçerken açmıyodu. ben windows media playerla açmak istiyodum ama neyse. herşeyi tek programda açmak istiyorum ondan bikaçtane birden yüklemek istemiyorum karışık oluyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Deacon said: gom player dvd menülerini falan desteklemiyor VLC'yi yüklemeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 desteklemiyorsa o gomu yazanlar maldır, o kadar özellik olan playerda nasıl olmaz dvd menü desteği ya. büyük ihtimalle dvd olarak açman falan gerekiyodur dosyayı, "open from dvd" falan gibi bişeye tıklayarak... en azından bsplayerda ööle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 dün ilginç bi şekilde dvd de ses geldi wmpde ama bugün açtığımda ses gelmiyor çıldırcam :) oyun oynuyo benimle alet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 vlc km gom bs + kodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 wmp de çalıştırmayı başardım. playback device ı speakrs olarak seçersem çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Deacon said: Deacon said: gom player dvd menülerini falan desteklemiyor VLC'yi yüklemeni öneririm.sanki bir aralar gom kullandığımda ben de öyle sanmıştım, menü açılıyordu mouse ile seçemiyordun. sonra yön tuşlarıyla seçip enter a basınca olmuştu. yanlış hatırlıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Media Player Classic ses olmaması yardımcı olmuştu bana daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar