Guru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Deno, 14 February 2004 15:08 tarihinde demiş ki: Ozmn cok iyi.Her gun giriyorum sonucta cunku.Umarım bulurum.Bide bisi rica edecem.Eger bugunlerde isi cok olmayan birileri varsa acaba benim accountumla oyuna girerler mi?Holo yu fln alıcam ama malum benim daha cok isim var.Eger bu iyiligi yaparsanız sizin icin bogaz koprusunden atlarım (ama jedı olduktan sonra :) ) Eger yaparım diyosanız e mail adresinize postalıyım. Asla account unu yakın dostların haricindekilerle paylaşma, abi tavsiyesi olsun.. Bu konuda benim ne çektiğimi çevremdekiler bilir..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ok.İki tane holo aldim zati medic cikti ilkinden.yarin biter herhalde.digerinide sonra acacam.hayirlsi artik ne diyim (hala holo aliyorum)[signature][hline]Her şeyde master olmaya çalışıcağım için,buraya neler de master olduğumu yazmadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 *!bilir*[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bide bi aralar bi topic gormustum.İlk 3 holoyu soyleyince silentini bilen bi cocuk vardi ama kimdi hatirlayamadim.[signature][hline]Umarım yakın zamanda buraya Jedı İnitate yazarım. (Hololarınız alınır.) DENO O'CONNOR Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yalan oldu o olaylarin hepsi.[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 deno otur anadolu lislerine hazırlan bırak holo molo[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 lol[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feogo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Eclipse server ında satılık hololarınız alınır (tabi fiyat konusunda anlaşırsak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feogo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Deno benden sana bir dost tavsiyesi SINAVLARA HAZIRLAN. ben hazırlanıken boş boş UO oynuyodum ve acısını şimdi cekiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 İkisinide yapıyorum bu kdr tatil oldu holoları hallediyorum hem feogo sen niye acısını cektin? Ben guzel guzel calısıyorum biside olmadı hic mrk etmeyin yani hehehe :) (takdir aldım oglumm :) )[signature][hline]Umarım yakın zamanda buraya Jedı İnitate yazarım. (Hololarınız alınır.) DENO O'CONNOR Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 halletin mi medici? ikinciyi açınca yazıver buraya merak ettim :)[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bugun de tatil.Sagolsun sad bana medicin son kısmını doldurmam icin gerekli malzemeleri getirdi.Bugun biraz craft fln yapıcam.Heralde biter.Diger holoyu acınca yazarım[signature][hline]Umarım yakın zamanda buraya Jedı İnitate yazarım. (Hololarınız alınır.) DENO O'CONNOR Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Arkhonen, 12 February 2004 15:44 tarihinde demiş ki: Sad ben ilk seferde hediye holoyu açmıştım ne dedigini unutmustum. Daha sonra 1 sith holo açtım carbiner dedi. Üstüne 2 jedi holo açtim bitirdim hepsini. Son denediğim jedi holo silent idi. Yani ben şimdi sith holo açsam prof söyler mi bana. 12 prof masterlamış vaziyetteyim. Eğer işe yarıyosa bu yol haberimiz olsun. Boşuna uğraşmayalım. ayni serverda ise yarişyacagini sanmiyorum ben ayni karkateri; tur,meslek ve baslangic yeri,gezegenini ayni yapip bir baska serverda holo acarak acaba gizli profu yakalayabilirmiyim die bu işse girdim. sonucta carbineer dedi,su an fencer ve sword kasmakla mesgulum bunlardan sona carbineer yapacam eger ise yariyosa solerim. orada bahsettigim sith jedi mevzusu ise sole, aslinda bi manasi yok iste tutarmi die bakiyorum. o kadar zaten prof maserladigim icin surekli. denemekte bana gore zarar yok ama oluyosa eger solicem size sizde sansinizi bi denersiniz iste.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lott_Ifock Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Eclipse'te bir Holocronum var, kettemoordaki bir holo ile trade yapmak istiyorum.[signature][hline]Lott "Flame" Ifock Force.. Yes I've lost my faith in you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Abi benimle trade etsene.Buraya nikini,istedigin seyleri yaz ben sana bir sekilde bulurum cunku yabancılar 400k gibi anormal fiyatlara satıyolar.[signature][hline]Umarım yakın zamanda buraya Jedı İnitate yazarım. (Hololarınız alınır.) DENO O'CONNOR Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lott_Ifock Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Trade ettim, şimdi kettemoorda alıcı arıyorum. Varmı isteyen? Feci paraya ihtiyacım var.[signature][hline]Lott "Flame" Ifock Force.. Yes I've lost my faith in you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar