Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

holo trade yeniden

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

said:
Deno, 14 February 2004 15:08 tarihinde demiş ki:
Ozmn cok iyi.Her gun giriyorum sonucta cunku.Umarım bulurum.Bide bisi rica edecem.Eger bugunlerde isi cok olmayan birileri varsa acaba benim accountumla oyuna girerler mi?Holo yu fln alıcam ama malum benim daha cok isim var.Eger bu iyiligi yaparsanız sizin icin bogaz koprusunden atlarım (ama jedı olduktan sonra :) ) Eger yaparım diyosanız e mail adresinize postalıyım.

Asla account unu yakın dostların haricindekilerle paylaşma, abi tavsiyesi olsun..

Bu konuda benim ne çektiğimi çevremdekiler bilir..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

İkisinide yapıyorum bu kdr tatil oldu holoları hallediyorum hem feogo sen niye acısını cektin? Ben guzel guzel calısıyorum biside olmadı hic mrk etmeyin yani hehehe :) (takdir aldım oglumm :) )[signature][hline]Umarım yakın zamanda buraya Jedı İnitate yazarım.

(Hololarınız alınır.)

DENO O'CONNOR
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun de tatil.Sagolsun sad bana medicin son kısmını doldurmam icin gerekli malzemeleri getirdi.Bugun biraz craft fln yapıcam.Heralde biter.Diger holoyu acınca yazarım[signature][hline]Umarım yakın zamanda buraya Jedı İnitate yazarım.

(Hololarınız alınır.)

DENO O'CONNOR
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkhonen, 12 February 2004 15:44 tarihinde demiş ki:
Sad ben ilk seferde hediye holoyu açmıştım ne dedigini unutmustum. Daha sonra 1 sith holo açtım carbiner dedi. Üstüne 2 jedi holo açtim bitirdim hepsini. Son denediğim jedi holo silent idi. Yani ben şimdi sith holo açsam prof söyler mi bana. 12 prof masterlamış vaziyetteyim. Eğer işe yarıyosa bu yol haberimiz olsun. Boşuna uğraşmayalım.

ayni serverda ise yarişyacagini sanmiyorum ben ayni karkateri; tur,meslek ve baslangic yeri,gezegenini ayni yapip bir baska serverda holo acarak acaba gizli profu yakalayabilirmiyim die bu işse girdim. sonucta carbineer dedi,su an fencer ve sword kasmakla mesgulum bunlardan sona carbineer yapacam eger ise yariyosa solerim. orada bahsettigim sith jedi mevzusu ise sole, aslinda bi manasi yok iste tutarmi die bakiyorum. o kadar zaten prof maserladigim icin surekli. denemekte bana gore zarar yok ama oluyosa eger solicem size sizde sansinizi bi denersiniz iste.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benimle trade etsene.Buraya nikini,istedigin seyleri yaz ben sana bir sekilde bulurum cunku yabancılar 400k gibi anormal fiyatlara satıyolar.[signature][hline]Umarım yakın zamanda buraya Jedı İnitate yazarım.

(Hololarınız alınır.)

DENO O'CONNOR
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...