Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakandan inciler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP il başkanları toplantısında önemli açıklamalar yapıyor. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Mesajlarımızın esası milletimize ve ülkemize hizmet oldu. Bugünkü konumuz da bu.

- Siyaset meşakkatli bir kurumdur. Hariçten bakıp elini taşın altına koymayanlar siyaset kurumunu kolay zannederler.

- Herhangi bir yerde bir şey olsa keşke siyasetçiler de bundan ders alsa derler. Onlara aslında bir aynaya bakın da kendinizi görün demek lazım. Çünkü ülkeyi değerlendirirken hep bardağın boş tarafını görürler.

- Seçimden sonra yaptığımız konuşmanın orada kaldığı yönünde bir argüman ortaya kasıtlı olarak atıldı. O akşam ki konuşmamız bir milat değildi. Daha önceki anlayışımızı ve devam edeceğini anlatıyordu.

- Ben işyerime sakallı ya da bıyıklı olmayanı asla almam diyenlerden olmadık. Böyle bir ayrımcılık dünyanın başka bir yerinde var mı. Bu insanların bu ülkede primi ve karşılığı yoktur. Bunlar sadece kendi lobilerinde kalırlar. Onlar benim vatandaşıma arzu ettikleri sevgiyi asla veremezler. İşte ben bu anlamda tarafım.

- Kimse vatandaş arasında ayrımcılık yapamaz. Siyasetçi her an imtihandadır. Ama bu beyefendiler değil.

- Biz belediye yöneticiliği yaparken iktidarlar ödeneklerimizi kesti. Bize ayrımcılık yaptı. Ama bizim iktidarımız döneminde kimse aynı şeyi söyleyemez. Neden yapıyoruz? Çünkü amacımız ülkemize hizmet.
Bunu başardığımız zaman Gazi Mustafa Kemal’in söylediği muasır medeniyet seviyesine ulaşırız.

- Gölgelerden korkuluklardan medet umanlar, Türkiye’nin ülkeye bir kaos fotoğraf vermek isteyenler geçmişte de olmuştur. Yarın da olabilir. Ama biz aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz.

- Türkiye iç dinamikleriyle bu dönemi atlatacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

- Sağduyu ve soğuk kanlılıkla izlenmeli. İddianame ve savunmalar ortaya çıkmadan dikkatli olunmalı.
Başta medya olmak üzere herkesten ricam, hukuki süreci ve nezaketi zorlayarak şeylerden kaçınılmalı.

Adam dinci-dinsiz ayırımını köklemek için her şeyi yapıyor. Sonra gelmiş biz ayrımcılığa karşıyız diyor. Ya yaptığı şeylerden haberi yok ya söylediklerini duymuyor.
Sayın! Başbakanım ne içtiysen bende aynından istiyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Ben işyerime sakallı ya da bıyıklı olmayanı asla almam diyenlerden olmadık. Böyle bir ayrımcılık dünyanın başka bir yerinde var mı. Bu insanların bu ülkede primi ve karşılığı yoktur. Bunlar sadece kendi lobilerinde kalırlar. Onlar benim vatandaşıma arzu ettikleri sevgiyi asla veremezler. İşte ben bu anlamda tarafım.

Türkiye'de böyle bir şey hiçbir zaman olmadığı halde sahte taraflar yaratıp karşısına geçebilecek kadar kolpasınız.
Mesaj tarihi:
Bu konu kitlenir, söylemedi demeyin.

Başbakan da tam yeşil tüccar zaten, badem bıyıklıları tercih ettiği için sakalsız-bıyıksız almıyordur.
Oğlunun gemiciğine bi bakmak lazım.

Ayrıca Rahmi Koç'a cevaben demiş onu. Rahmi Koç "sakallı byıklıyı işe almam" demişti geçen haftasonu.
Gerçi o orada sadece evinde ve yakın çevresinde çalışanları kastetmişti.
Mesaj tarihi:
said:

- Biz belediye yöneticiliği yaparken iktidarlar ödeneklerimizi kesti. Bize ayrımcılık yaptı. Ama bizim iktidarımız döneminde kimse aynı şeyi söyleyemez. Neden yapıyoruz? Çünkü amacımız ülkemize hizmet.
Bunu başardığımız zaman Gazi Mustafa Kemal'in söylediği muasır medeniyet seviyesine ulaşırız.

İzmir'in Buca İlçesi'ne bağlı Kaynaklar Beldesi Belediyesi'ne Jandarma'nın yaptığı baskında AKP'li Başkan Mustafa Karagülmez'in de aralarında bulunduğu 38 kişi gözaltına alındı.
Operasyonun ‘Yolsuzluk, ihaleye fesat, rüşvet, görevi kötüye kullanma’ suçlamalarıyla yapıldığı öğrenildi.

[www.hurriyet.com.tr]

Aynı gün kendiyle çelişen çakma iktidardan çakma savunmalar...
  • Yeni Oluştur...