cemal203 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Scripti download ettim ama sphredeki script dosyasıyla değiştirince hata veriyor bunu nasıl önlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hata ne ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 harita falan hata veriyor kardeş bu hatayı önlemek için sphere klasoru içindeki scripts dosyasını kopmle sil bronxun scp leri yapıştır zaten scripts adında klasor çıkıyor bronxun scpler onu direk kopyala yapıştır sphere içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hata veriyor yine onun için kullanamıyorum ben nebula scriptlerini[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 arkadaşım hata vermemesi lazım bak sen orjinal scripts klasorunu önce bi sil sonra bronxun scp klasorunu hiç bi değişiklik yapmadan at çalışır hemde hatasız ha bi kaç hata veriyor oda itemlardan onlarda önemsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 "Hata veriyor" demeyeceksiniz, "su hatayi veriyor" diyeceksiniz ki biz de biliyorsa yardimci olabilelim.[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemal203 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Hata veriyor consolda error error error error error error error error error error bir sürü hemde ve server açılmıyor scriptleri yapıştırdıktan sonra başka bişiler yapmak gerek herhalde bi bulsam... 1 hafta aradım yinede bulamadım... Bilen varsa lütfen yazabilirmi.....??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 scriptleri ya yanlış ekledin yada .55i kullanmıyorsun .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 map hata veriodur. 1) serverı kapa 2) scripts klasorunu sil 3) nebula ocak'ı yükle 4) serverı aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar