iesquire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Arkadaşlar gemcutter ile kestiğimiz gemlerden en çok hangileri talep görür hangi statlara sahip gemler genelde istenir. Ona göre gem yapıp satıcamda :) Bilgi verebilirmisiniz?
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Assasinler için +physical dmglar önemli çünkü 1 silahtaki gem 2 silahıda etkiliyor galiba ve double bonus alıyorsun.
Heardalis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Her Gem in ayrı özelliği var ve sonuçta her karekter de farklı özelliklere sahip. Örnek vermek gerekirse ben Pom takılıyorum bana lazım olanlar Holy dmg ve casting. Zaten Gem ler öyle çok para da getirmiyor aslında. Windsoul serverında oynuyorum ve şimdiye kadar lvl 75 olan 4s den satılan herhangi bir Gem görmedim. Genelde fiyatlar 1-2 s arasında (kesilmiş yada kesilmemiş)
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Banada +crossbow damage yada ranged damage gem lazım Furry serverındaysan senden alıyım :)
Öne çıkan mesajlar