Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5. Türk Jedi Vatana Millete Hayırlı Olsun

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

jedi olmanın bir önemi yok ki artık herkes jedi[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyunun geçtiği tarih bakımında bu kadar jedi olması yalan..episode 1 den bile önce geçmesi lazımki bu kadar jedi olsun..yani bir nevi KOTOR zamanında geçseydi bişi demezdim ama bu çok saçma..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

anlıyamıyorum yazık paranıza bug dolu bu oyunu ve 3. hafta herkezin jedi oldugu oyunu oynuyorsunuz ne diyim...Soyle bir search ettimde aylık ucret karsılıgında Star Wars'un her ay yenilenen buglarını direk haber veren siteler bile var ... Kolay Gelsin size .. :P yakunda alem Jedi olucak .. geziceksiniz sadece.. ueheuhee[signature][hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mina, 12 February 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
anlıyamıyorum yazık paranıza bug dolu bu oyunu ve 3. hafta herkezin jedi oldugu oyunu oynuyorsunuz ne diyim...Soyle bir search ettimde aylık ucret karsılıgında Star Wars'un her ay yenilenen buglarını direk haber veren siteler bile var ... Kolay Gelsin size .. :P yakunda alem Jedi olucak .. geziceksiniz sadece.. ueheuhee

sırf kendi oynamadığı için oyuna bok atan kankam benim.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında mesele basit. eğer jedi olmak mümkünse, herkes bir şekilde olacaktır. eğer mümkün olmassa, oyuna para veren insan sayısı en az %50 azalacaktır. bir nevi paradoks.

"Bir MMORPG de oturupta hic bir zaman "Cok az xxx olacak ama herkesin olma sansida esit olacak" diye bir kavram olamaz. Yoksa durum boyle olur." demiş Azmodayı. aynen öyle işte.[signature][hline]v4vendetta
Sosyal ağlarda paylaş

Yanniz jedi sayisi gercekten abardi dusunnun toplam nufusun kacta kaci turkki 5 tane jedi cikti 100 turkten 5 jedi cikti ve bu oyunu 250k adam oynuo ne bilim ben server basina max 10 olur die dusunuodum bilemedin 20..dusunun bi su an oynun gectigi zamani kactane jedi war?hadi filmlerle alaksi yok dielim genede fazla ama tebrikler gercekten zor bir is sabir ve vakit gerektirio:)
Sosyal ağlarda paylaş

jedı kavramı olmasada olur bence.
olmak ıcıne dırek sans gereksın
oyuna bır lımıt koysalar mesela 100de 5
5 defa oluncede bıldıgım kadarıyla jedı charı sılınıyor
her sılınen ıcın bır quest dızısı ıle baska bır jedı alınsa olur bıter.
o kısıde kura ıle falan secılır questlere katılmak ısteyenden bır cok sey ıstenır bır cok fedakarlık yapması gerekır falan fılan.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...