GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 OttomanS'dan Gazap Master Artisan İle Jedi Karakterini Açmış Bulunmaktadır. Hayırlı Olsun.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 gratz[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hm ben bu jedi olayına pek sewinmedim türk kaç tane oyuncu war ki zaten yarısı jedi olmuş gördüüm kadarıyla :p yani önüne gelen jedi oluyor sanırım. kaç jedi war toplamda 200 mü?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 iyi gözlem sly ;) herhalde baya jedi olmuştur dünyada.. tabi önüne gelen olmuyor, baya bi kasmak gerekiyor. ancak yine de sayı fazla..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 12 February 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Tebrikler Gazap[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Al işte yine silent profession yine basic ... Delirtecek bu SOE beni Tebrikler Gazap[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 gratz *!kıskanız*[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 tabi sistem değişecek diye grindin dibine vurdu herkez. daha bi 10 kişi bekliyorum ben en az. bi de bütün serverdaki insanları düşününce %10 a yaklaşacak gibi geliyor bana. tebrikler ayrıca :)[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Naboo'nun okyanusları mid chlorian olsa da tüm şehirlere şebeke suyu yerine bağlansa bile bu kadar jedi olmaz be. O değil artık BH terminalinde normal görev çıksın diye refresh etmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 jedi olmanın bir önemi yok ki artık herkes jedi[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya oyunun geçtiği tarih bakımında bu kadar jedi olması yalan..episode 1 den bile önce geçmesi lazımki bu kadar jedi olsun..yani bir nevi KOTOR zamanında geçseydi bişi demezdim ama bu çok saçma..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bi kez daha hayirli olsun[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 anlıyamıyorum yazık paranıza bug dolu bu oyunu ve 3. hafta herkezin jedi oldugu oyunu oynuyorsunuz ne diyim...Soyle bir search ettimde aylık ucret karsılıgında Star Wars'un her ay yenilenen buglarını direk haber veren siteler bile var ... Kolay Gelsin size .. :P yakunda alem Jedi olucak .. geziceksiniz sadece.. ueheuhee[signature][hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bir gün gelecek herkes Imperial olacak :p *! Ne alaka *[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: aquila, 12 February 2004 22:04 tarihinde demiş ki: bigün herkes 15 dakikalığına jedi olacak Çok güldüm buna ya... :):) Bak hala gülüyorum. ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Mina, 12 February 2004 21:54 tarihinde demiş ki: anlıyamıyorum yazık paranıza bug dolu bu oyunu ve 3. hafta herkezin jedi oldugu oyunu oynuyorsunuz ne diyim...Soyle bir search ettimde aylık ucret karsılıgında Star Wars'un her ay yenilenen buglarını direk haber veren siteler bile var ... Kolay Gelsin size .. :P yakunda alem Jedi olucak .. geziceksiniz sadece.. ueheuhee sırf kendi oynamadığı için oyuna bok atan kankam benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 aslında mesele basit. eğer jedi olmak mümkünse, herkes bir şekilde olacaktır. eğer mümkün olmassa, oyuna para veren insan sayısı en az %50 azalacaktır. bir nevi paradoks. "Bir MMORPG de oturupta hic bir zaman "Cok az xxx olacak ama herkesin olma sansida esit olacak" diye bir kavram olamaz. Yoksa durum boyle olur." demiş Azmodayı. aynen öyle işte.[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Arka arkaya bi sürü adam oldu ve başkalarına sanki çok kolay bi olay gibi geliyo ama malesef öle diil.Sayısız saatler ve günlerin sonucu böle oluyo.[signature][hline]Pearce Escobar Ailenizin Kasabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yanniz jedi sayisi gercekten abardi dusunnun toplam nufusun kacta kaci turkki 5 tane jedi cikti 100 turkten 5 jedi cikti ve bu oyunu 250k adam oynuo ne bilim ben server basina max 10 olur die dusunuodum bilemedin 20..dusunun bi su an oynun gectigi zamani kactane jedi war?hadi filmlerle alaksi yok dielim genede fazla ama tebrikler gercekten zor bir is sabir ve vakit gerektirio:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 la 5 kişi oldu diye türklerin yarısını jedi yaptınız lol. 100 üstü / 2 = 5 ilginç[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bisi sorcam her FS slotunu acan kendine Jedi mi diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 32. jedide benim diye forum acilcak heralde 1 aya kalmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 jedı kavramı olmasada olur bence. olmak ıcıne dırek sans gereksın oyuna bır lımıt koysalar mesela 100de 5 5 defa oluncede bıldıgım kadarıyla jedı charı sılınıyor her sılınen ıcın bır quest dızısı ıle baska bır jedı alınsa olur bıter. o kısıde kura ıle falan secılır questlere katılmak ısteyenden bır cok sey ıstenır bır cok fedakarlık yapması gerekır falan fılan.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 silinmiyor artık permadeath kalktı,sadece bir kutu gidiyor skill ağacından[signature][hline]Jimena D'ynsst (Rip)-(Eclipse) Master Combat Medic Master Medic ex-master Swordsman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar