burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: urmesque le burtonesk nedir onları söleyin bize bakalım açıklamak istemiyorum. ergenlik hezeyanı. burtonesk benim isyanımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tim burton cısın sen buldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 EponymouS said: onlardan 1 i kız 1 i erkek bence hatta 2si 1 çift doğrudur pek sevişiriz urmesque ile, dimi kız <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: tim burton cısın sen buldum! HAAYIIRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 açıklama geldi içim rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben 6 yıl önce hayatımın ilk msn adresini msn de kullanıyorum. yahoo'dan almıştım alcadrasfb1907 :( "burada msn adresimi belirtiyorum ki, kızlar eklesin diye" tarzından düşünceler şekillenmesin kafanızda. direk öyle düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ayakta işiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bence rahat olmasın için, nickinin son harfi büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 anagram dedik o kadar :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bence roket kız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 söle o zaman dier kelimeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: urmesque le burtonesk nedir onları söleyin bize bakalım niye arkamdan konuşuon lan sen!!11!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 senn anlaman için yazılmış olsa anlardın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Karag8z said: Bence roket kız! kız erkek akrışık yurt odası varsa kız olması ihtimali %50. ama yurt odalarında kız erkek ayrı kalınıyor. o açıdan bakarsak erkek olduğunu algılayabiliyoruz. esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 urmesque said: Mortis said: urmesque le burtonesk nedir onları söleyin bize bakalım niye arkamdan konuşuon lan sen!!11!!!1111 özür dilerim demet abla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 urmesque'nin kız olduğunu anlamıştım. sesu'ya da erkek demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mortis ölü mü demekti ya mort tan falan geliyo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: Karag8z said: Bence roket kız! kız erkek akrışık yurt odası varsa kız olması ihtimali %50. ama yurt odalarında kız erkek ayrı kalınıyor. o açıdan bakarsak erkek olduğunu algılayabiliyoruz. esen kalın. ooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ilk postu okudum. Mortis kız sanmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ayar değil be yazdım sadece. çarpıtma alcadrasım, sexy boy'um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: urmesque said: Mortis said: urmesque le burtonesk nedir onları söleyin bize bakalım niye arkamdan konuşuon lan sen!!11!!!1111 özür dilerim demet abla :/ tamam affettim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: Karag8z said: Bence roket kız! kız erkek akrışık yurt odası varsa kız olması ihtimali %50. ama yurt odalarında kız erkek ayrı kalınıyor. o açıdan bakarsak erkek olduğunu algılayabiliyoruz. esen kalın.roket adam diye nick alan bir kız görmedim henüz. he alsa tabii değişik olabilir. mesela hitman diye de kız nicki olmaz aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bu topic hiç bana göre deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: ayar değil be yazdım sadece. çarpıtma alcadrasım, sexy boy'um. yok ben tespitin güzelliğine oov dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tellos said: bu topic hiç bana göre deil nie öle diosun ki telloş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar