Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 anlamıyorum biri boulder diğeri blade, 10 defa BOULDERFIST diye capslocklarla yazdım realmı, adam bladefistte açmış üstüne 1 gün boyunca orada oynamış level 9 oldum kasamam baştan sen gel diyor, bense 23 olacağım az sonra. gel de fıttırma : failure auram var sanırım selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çok ses çıkarmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hiçbirşey söylemeden direk dudaklarına yapış not: mesajı okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 niye takmıyon sen adamı okumadan cevap vermiş:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 asddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mahmut tuncer said: hiçbirşey söylemeden direk dudaklarına yapış not: mesajı okumadım ballada nooldu acaba?? kıza acılıcaktı... sonra yokoldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 intihar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hic sesi cıkmadı mı sora hic bi forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bu başlığı da okuyunca aklıma şu geliyor: bu (açılmazsa linkimiz: www.youtube.com/watch?v=_WcxIQiJk_Y) klip bomba yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 klipteki kız güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahaha klip nedirr sarkı guzel ama ya uzuldum smdi saf eski sarkılar ve o ses "eeee" gib gıırtlaktan mı desem ne desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar