Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Şöyle bir script yazmak daha doğrusu nasıl yazılır öğrenmek istiyorum.Playerlar " .online " yazınca o dakikaya kadar kaç dakika online olduğunu öğrenicek. [plevel 1] online [fuction online] ??? [eof] soru basit cevap zor :)
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 karakter mi yoksa account genel mi? karakterse src.age/(sonucu ne istiyorsan ona göre böl işte) accountsa src.account.totalconnecttime/(sonucu ne istiyorsan ona göre böl işte)
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 sonucu ne istiyorsan ona göre böl dediğin dakika ise 60 filan mı?
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 be şööle bişiy yazdım [plevel 1] online [FUNCTION online] src.sysmessage Sayin src.sysmessage Toplam dakika online sureniz var. return 1 burada neye bölmem gerekiyor dakikayı göstermesi için?
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hala dakikalar saniye gibi artıyor yukardıkaki scpdeki hataları düzeltirseniz sevinirim
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 [plevel 1] online [FUNCTION online] src.sysmessage Sayin src.sysmessage Toplam / 60> dakika online sureniz var. return 1 :) yaptım sanırım ama böyle yazıncada sorun var çünkü oyundaki dakikalar real saate göre 65 saniyede bir artıyor ???
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 evet yukardaki 60 ı 55 yapınca gerçek saate göre tam bir dakikada bir artıyor :))
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 eger sadece son loginden beri ne kadar baglanti suresi olmus onu ogrenmek istiyorsan kullanmalisin (dakika olarak bu) eger karakterin ne kadar zaman once acildigini ogrenmek istiyosan kullanmalisin (saniye olarak) eger gelmis gecmis baglanti suresini merak ediyorsan da (bu da dakika)[hline]talk is cheap, lies are expensive...
Öne çıkan mesajlar