fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yeni hagi demedim ki. dediğim kariyerinde duraklama yaşamış eski yıldızların tekrar kendini göstermesi olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yok ben sen dedin diye demedim zaten, sen örnek verince o cümle aklıma geldi ondan yazdım sana ithaf edilen bişey yok orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 5 yılda 93 mac oynamıs adam hani tekrar soyluyorum, ne duraklamasından bahsediyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 her insanın hayatında kötü yılları olur. bence zaten kewell kötü demenin de bi manası yok adamı izlemeden. bi hazırlık maçları ön elemeler filan yapılsın, izleyelim ondan sonra belli olur. benim teorim bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ya son 2 yıl pek oynamadı ya ona takılıyor insanlar da adam sakatlandı yani bazı problem tip oyuncular gibi değil ki hani o tarz adam zaten liverpool gibi klüpte 5 yıl tutulmaz. Ki liverpoolda adamı kovmadı sadece ücrette indirime gitmek istemişler GS daha fazlasını verince adamda cebine giricek parayı ve forma şansını göz önünde tutarak gelmiştir diye düşünüyorum umarım yanlış çıkmam da ligimizde o kalitede bir oyuncu daha izleme şansı buluruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bence çıkar oynar, takıma alışması biraz zaman alır ama oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 kewelin sakatlığı ciddiymiş, 1 ay takımdan yok. linderothta 3 hafta sahalardan uzak kalacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hafif bir sakatlığı bulunan ve dinlendirilen Harry Kewell ise bugün kamptan ayrıldı. Harry Kewell, cumartesi günü İstanbul’a dönerek hazırlık çalışmalarına devam edecek. nocom bi yol al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 khala said: Hafif bir sakatlığı bulunan ve dinlendirilen Harry Kewell ise bugün kamptan ayrıldı. Harry Kewell, cumartesi günü İstanbul’a dönerek hazırlık çalışmalarına devam edecek. nocom bi yol al.. hımm gs tv bi yerinden salladı o zaman haberi . khala yol al falan çok amerikan filmi izlemişsin sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 resmi sitede açıklandı ön eleme maçına yetişecek diye ayrıca bakıyorum da kendi takımından çok diğer takımları takip etmeye başlamışsın ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 khala said: resmi sitede açıklandı ön eleme maçına yetişecek diye ayrıca bakıyorum da kendi takımından çok diğer takımları takip etmeye başlamışsın ne ayak? şakamısın sen khala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bütün forum kimin saka kimin gercek oldugunu biliyor nocom, çırpınmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 khala said: bütün forum kimin saka kimin gercek oldugunu biliyor nocom, çırpınmana gerek yok. hıhım haklısın agu gugu abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bi aralar süperdi bu adam 4-5 yıl önce. sonra söndü nedense. bence gs de iyi oynar hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 khala ve nocom hal ve tavırlarınız hiç hoşuma gitmemeye başladı son zamanlarda. ikinizi de uyarıyorum. her topice girip birbirinize girmeyi kesin. özel mesaj ile aranızdaki her sorunu çözebilirsiniz. insanlar da mecbur değil bunları çekmeye. tekrar ediyorum, çeki düzen verin kendinize. yörüngeye koşuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 tövbe yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mumu said: khala ve nocom hal ve tavırlarınız hiç hoşuma gitmemeye başladı son zamanlarda. ikinizi de uyarıyorum. her topice girip birbirinize girmeyi kesin. özel mesaj ile aranızdaki her sorunu çözebilirsiniz. insanlar da mecbur değil bunları çekmeye. tekrar ediyorum, çeki düzen verin kendinize. yörüngeye koşuyorsunuz. olayın başlangıcına bakmanı onerırım. ben kewel 1 ay sakatlanmıs dedım, sonra kendısıne nolduysa yazdı kafasına gore. oh ne ala, sacma sapan mesajlar yazılsın ama sorumlu 2 kişi olsun. bumu senın mod anlayısın ? olayın nasıl cıktıgına bakmanı onerırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 nocom said: kewelin sakatlığı ciddiymiş, 1 ay takımdan yok. linderothta 3 hafta sahalardan uzak kalacakmış. khala : Hafif bir sakatlığı bulunan ve dinlendirilen Harry Kewell ise bugün kamptan ayrıldı. Harry Kewell, cumartesi günü İstanbul’a dönerek hazırlık çalışmalarına devam edecek. nocom bi yol al.. ------------ mumu ezbere modluk yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 efsane fotospor gibisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 tamam uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 muhatap olmaya bile gerek yok 2 3 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Aklıma lincoln geldi bu haberi okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 röveşata denerken sakatlanması ilginçmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yanlız herifin turp gibiyim demesinden 1 gün sonra sakatlanması ilginç olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar