Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray, Liverpool'lu Harry Kewell ile anlaştı.

4Ever

Öne çıkan mesajlar

ya son 2 yıl pek oynamadı ya ona takılıyor insanlar da adam sakatlandı yani bazı problem tip oyuncular gibi değil ki hani o tarz adam zaten liverpool gibi klüpte 5 yıl tutulmaz.
Ki liverpoolda adamı kovmadı sadece ücrette indirime gitmek istemişler GS daha fazlasını verince adamda cebine giricek parayı ve forma şansını göz önünde tutarak gelmiştir diye düşünüyorum umarım yanlış çıkmam da ligimizde o kalitede bir oyuncu daha izleme şansı buluruz..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
khala said:
Hafif bir sakatlığı bulunan ve dinlendirilen Harry Kewell ise bugün kamptan ayrıldı. Harry Kewell, cumartesi günü İstanbul’a dönerek hazırlık çalışmalarına devam edecek.

nocom bi yol al..

hımm gs tv bi yerinden salladı o zaman haberi . khala yol al falan çok amerikan filmi izlemişsin sanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

khala ve nocom hal ve tavırlarınız hiç hoşuma gitmemeye başladı son zamanlarda. ikinizi de uyarıyorum. her topice girip birbirinize girmeyi kesin. özel mesaj ile aranızdaki her sorunu çözebilirsiniz. insanlar da mecbur değil bunları çekmeye.

tekrar ediyorum, çeki düzen verin kendinize. yörüngeye koşuyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
khala ve nocom hal ve tavırlarınız hiç hoşuma gitmemeye başladı son zamanlarda. ikinizi de uyarıyorum. her topice girip birbirinize girmeyi kesin. özel mesaj ile aranızdaki her sorunu çözebilirsiniz. insanlar da mecbur değil bunları çekmeye.

tekrar ediyorum, çeki düzen verin kendinize. yörüngeye koşuyorsunuz.

olayın başlangıcına bakmanı onerırım. ben kewel 1 ay sakatlanmıs dedım, sonra kendısıne nolduysa yazdı kafasına gore. oh ne ala, sacma sapan mesajlar yazılsın ama sorumlu 2 kişi olsun. bumu senın mod anlayısın ? olayın nasıl cıktıgına bakmanı onerırım
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
kewelin sakatlığı ciddiymiş, 1 ay takımdan yok. linderothta 3 hafta sahalardan uzak kalacakmış.

khala :

Hafif bir sakatlığı bulunan ve dinlendirilen Harry Kewell ise bugün kamptan ayrıldı. Harry Kewell, cumartesi günü İstanbul’a dönerek hazırlık çalışmalarına devam edecek.

nocom bi yol al..

------------

mumu ezbere modluk yapıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...