nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mortis said: reinaya gidelim. Evet mesela bu da güzel olur kadıköyde nargile ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tamam ben loca ayırtıorum o zaman cumartesine ordan. kişi başı 300 er çıkarız sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 *yavaş çekim bol salyalı hayığr efekti* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bikaç kişi gelse çook ucuza yada direk beleşe de gireriz de gelen olmaz. Ki sen de ciddi değilsin zaten. Ama harbi abi caddeye gelin bi gün de her İstanbul buluşması kadıköyde oluyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Cadde insanlara ters olabiliyor, ki hak da veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 olm biz öğrenci adamlarız bizde para yok bişey yok ne caddesi orda bi kahve içsen 10 ytl, bi yemek yesen 25 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Cadde nedir ya? Bağdat Caddesi buluşulacak bi yer değil ki. Alış veriş yaparsın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Tamam ya gelmeyin biz 3-4 kişi takılırız caddede artık :D Kadıköy de bana ters geliyor ama tek kişi olunca umrunuzda olmaması normal yani. Ben sizi kadıköyde buluşma ayarlama çalışmalarınızla başbaşa bırakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kadıköyün neresi ters sana bağa bunu açıkla bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Sevmiyorum Kadıköy'ü ben. Bir KAL mezunu olarak Kadıköy'ü sevmiyorum evet. Sadece Alf'i severim o kadar. Az PES atmadık orda. Ama başka yerini sevmem. Emolarıylai kolpa rockerlarıylai gündüz 3te yol ortasında gasp yapan tinercileriyle bence berbat bir yer Kadıköy. Sevemedim bir türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Marks & Spencer'ın önünde 17'de buluşalım o zaman. Sonra Kırıntı'ya akar yemek yeriz, içmeye de Old English Pub'a gideriz. Di mi şekerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Adamın evinden çıkıp minibüse binmesi lazım proleteryayla birlikte. Iyy =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 senin evde yapıcaksak toplaşmayı tamam, ayarla bi house party. burjuvalara layık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Öff ne var abi bütün sene bindim dolmuşa gittim geldim Kadıköy'e yani, bugün de bindim, yarın da bineceğim. Siz de. Sevmiyorum işte Kadıköy'ü. Tiki falan da değilim. Cadde'nin tikilerini sevmem ama Kadıköy'ün emolarından nefret ettiğim kadar nefret etmem kendilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aa bi de led zeppelin'in tersi nickin değiştir lan o nicki değiştir çabuk! asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kadıköye laf yok! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Abi tamam Kadıköy'ü sevmeyip Bağdat Caddesini seven burjuvadır, niki de led zeppelin'in tersi olamaz. Nikimi _tikkyboy_ yapın altına da burjuva diye title verin. alla allaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hayır hayır, sana bi alterno manita yapıcaz. kadıköyü seviceksin. doğru yolu bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nargile olsa iyi olur. olmazsa da buna katlanabilirim. önemli olan beraber olmak; ama bir tek ben böyle düşünüyor gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ferrero said: nargile olsa iyi olur. olmazsa da buna katlanabilirim. önemli olan beraber olmak; ama bir tek ben böyle düşünüyor gibiyim. o japon çakması kızı çağırsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Sevmem. Biz asla birlikte olamayız... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mortis said: Ferrero said: nargile olsa iyi olur. olmazsa da buna katlanabilirim. önemli olan beraber olmak; ama bir tek ben böyle düşünüyor gibiyim. o japon çakması kızı çağırsana yolda öldürebilirim. sakıncalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sürekli çözüm bulmaya çalışıyorum , kabul etmiyorsunuz biraz daha yapıcı olun. yok öldürüm, yok omae o korosu, yok birlikte olamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Siz gidin eğlenin, nargilenizi yapın. Ben burada iyiyim. Sadece bana öyle burjuva falan demeyin yeter :) Birgün yolunuz düşerse de buluşuruz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tamam işçi sınıfı dielim o zamna. madem burjuva değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar