Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Seks mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ferrero said: off elektronikçi işte. çıktıs. ben seni pis metalci diye mimliyo muyum arkadaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nargile olsun bu arada. sahaf'ın nargileside iyidir, ortamda süper ayrıca. en üst katı kapatırız zaten bu söz veren insanlar gelirse. terası da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 trollemeyin kalbinizi kırarım=) yalnız evet, bu başlığı inanılmaz trolleyesim de geldi, neyse=) benim tavsiyem, saat 4 gibi buluşulması, yemek yenilmesi, üzerine nargile yapılabilir; en son da alkole geçilebilir nargile için bir mekan gelmedi aklıma, alkol için arka oda / masal evi'ne falan gidilebilir, tuzludur ama biraz. ha ben sahafı çok severim, gidilmesini de desteklerim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sesu said: Ferrero said: off elektronikçi işte. çıktıs. ben seni pis metalci diye mimliyo muyum arkadaşım :D eheh. ama "ben kulağa hoş gelen tüm müzikleri severim" etc. dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ZaugnaKhaldun said: benim tavsiyem, saat 4 gibi buluşulması, yemek yenilmesi, üzerine nargile yapılabilir; en son da alkole geçilebilir nargile için bir mekan gelmedi aklıma, alkol için arka oda / masal evi'ne falan gidilebilir, tuzludur ama biraz. ha ben sahafı çok severim, gidilmesini de desteklerim o ayrı. aynen katılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 neyse siz karar verin o zaman mekana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu nargile sevdasını anlamış değilim ben. mideniz bulanmıyor mu ya kokusundan bunca zamandır içiyor herkes? kadıköyde bira için arka odanın bahçesi tavsiyedir akşamları da pek eğlenceli olur. cumartesi akşamı yer bulma problemi olur ama kesin arkaodada. barlar sokağında oturuyorum ben zaten, duruma göre yanınıza uğrayabilirim de kimseyi tanımıyorum etmiyorum bi garip olucak gibi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben nargileden rahatsızım olmadı siz yemek yiin nargile keyfi yapı nbiz akşama doğru içmeceye katılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 evet ben de onu dicektim biz derken ikimizden bahsediyodun heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 evet =) kaç kişi buluşulcak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eagle açtı topağı kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nargile icilcekse mekan tavisyem moda kafedir..bol klimalıdır hep serindir alt kaltta film seyredilebilir..daa nossun.. ulan ben gelmiyorum nie yer tavsiyesi veriyorum annamadım nese oyle iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ferrero said: nargile olsun bu arada. sahaf'ın nargileside iyidir, ortamda süper ayrıca. en üst katı kapatırız zaten bu söz veren insanlar gelirse. terası da var. Bu teras olayını sevdim. Taksimde olsa direk mihrimah derdim zaten. Tavla turnuvası da yapalım mı lan? Çok pis pwnageım gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 of nargile bi de üstüne tavla ben vazgçetim. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Spidee said: Ferrero said: herhalde güneşle sevişmicez. İsterseniz sevişebiliriz. asdpjıqwıtj o diilde caddebostana gitmek isteyenleri destekliyorum. sıcakta kadıköyü geçtim, bu sıcakta nargileyi nasıl içiyosunuz? içmeyenlere yazık değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 e akşam buluşucaz diyolar..hem kadıköy = mekan, klima vesaire..caddebostan bayır çayır güneşin altı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Nedir bu nargile aşkı, ne zaman Kadıköy'de buluşma olsa "HOBAA NARGİLE" kitlesi toparlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Biri bir sitede oylama yapsın o zaman, kesinlikle gelmeyi düşünenler nargile/alkol arasında oylasın. Burada karşılıklı laf etmelerle olmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kesinlikle gelmeyi düşünüyorum da, kesinlikle gelemeyeceğimi de biliyorum. Nasıl çıkacağız bu işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Sabah bu mesajını görmediğin zaman çözülmüş olur bence=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Asıl nedir bu Kadıköy aşkı? Gelin caddeye Havelka'da buluşalım! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ZaugnaKhaldun said: Sabah bu mesajını görmediğin zaman çözülmüş olur bence=P Sen birazdan yatacaksın bebeğim ve ben sabaha kadar ayakta kalıcam. Yazılabilecekleri düşün yokluğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 reinaya gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mortis bizi üçyüz beşyüze götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar