Bugvan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bazen görüyorum oyunda adam ana karakterini almış arakasından düşük level bir karakter soruyorum, bu benim öteki karakterim diyor. Bu nasıl oluyor, 512 mb ram falan gerekli diyorlar. Yardımalarınız için şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Aziz Level 39 Saracen İnfiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 En az 512 ram lazim iki client birden acmak icin, ve iki account lazim. Ayni acc'dan 2 char sokulmuyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Çok teşekkür ederim. Bende ne 512 ram var (128mbram) ne de 2 account. Babayı aldım :-D .[signature][hline]Aziz Level 39 Saracen İnfiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
julien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bir PC de en az 2 account çalıştırmak için 512 MB ram gerekli ama 2. accont devamlı lag'lı durumda çalışıyor. Eğer iyi bir ekran kartı varsa, en az Geforce TI4200 gibi ve yanında da P4 HT CPU varsa 2 account aynı anda süper şekilde çalışıyor. --- Glothiel AlThor Glothier Hirar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar