under_the_runes Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 oyunu yavastan anlamaya basliyorum sanirim basta olmasada learninglerden sonra her skilli 4 yada 5 yapmak gereksiz. dolayisiyla genel olarak 2 ye ayrtiliyor secilebilicek yollar (yanlis annamadiysam :P) fighter (assault, infiltration, espionage vs) ve industrial (mining, crafting) daha onceki mmorpg oyunlarindan tradeskillerinin ne kadar sabir isteyen bir is oldugunu ogrendim, ki bu eve online da x5 sabir +2 iman istiyor :P. dolayisiyla karakterimi minmatar savascisi olarak yetistiricem. ben herkezin dediginin aksine empathy mi de 4luyorum su anda ve sociallarim 3 yanlis yapmadim umarim. onerilerinizi bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sen bilirsin.Corp op larda defender sen olursun o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Hiç fena değil, yanlız bu haftasonu 6 tane battleship kaybettik. O yüzden çabuk olmamız lazım. Bölgeyi ele geçirecez yakında.[signature][hline]Nail "Mirage" Avunduk Türk Captain of the Starship "Orhan-3" The Bounty-Hunter of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar