Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Trojan Böyle bir hata ile karşılaştım, nod ile tarattım çıkanları sildim, ad-aware ile çıkanalrı sildim, HijackThis ile fixledim sonuçları ama halen bu uyarı çıkıyor. Bundan kurtulmanın yolunu bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Komik gelebilir soru ama, update edip tarattın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Evet, hatta baştan gıcır gıcır son sürüm indirip tarattım. Nod32 de zira sürekli güncel, işin enteresan tarafı HjT de çıkmıyor meret. Oradan fixleyebilirim ama yok:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bilgisayarında crackli oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 AVG traili indir tarat 1 den fazla bulacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Cracklı oyun yok, bi wow var zaten. Avg indirdim lakin kurarken hata veriyor. Baktım da çoğunlukla wow da bu uyarıyı veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hafızada virüs olduğu için avg hata veriyor :( program managerdan (CTRL+ALT+DEL ile çıkacak) virüslü işlemi tespit edip kapatman lazım AVG yükleyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Heh işte orada da anormal bir durum görünmüyor ki, hep var olan işlemler. Şimdi tarattım ad-aware ile yine bişi bulamadı. Hala oyuna girişte hata veriyor ama. Allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sakın oyuna bu şekilde girmeye kalkma ya ban yersin ya hack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Avg halletti sonunda. Kaldırdım nod32 yide ad-awareyide. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Karag8z said: sakın oyuna bu şekilde girmeye kalkma ya ban yersin ya hack ban ne alaka lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bu tip sorunlar için combofix i tek geçerim. Gerçi blizzard'ın sayfasında da pek gözel programcıklar mevcut ama Combofix FTW =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar