Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Trojan Böyle bir hata ile karşılaştım, nod ile tarattım çıkanları sildim, ad-aware ile çıkanalrı sildim, HijackThis ile fixledim sonuçları ama halen bu uyarı çıkıyor. Bundan kurtulmanın yolunu bilen varmı
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Komik gelebilir soru ama, update edip tarattın değil mi?
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Evet, hatta baştan gıcır gıcır son sürüm indirip tarattım. Nod32 de zira sürekli güncel, işin enteresan tarafı HjT de çıkmıyor meret. Oradan fixleyebilirim ama yok:S
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bilgisayarında crackli oyun var mı?
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 AVG traili indir tarat 1 den fazla bulacaktır.
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Cracklı oyun yok, bi wow var zaten. Avg indirdim lakin kurarken hata veriyor. Baktım da çoğunlukla wow da bu uyarıyı veriyormuş.
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hafızada virüs olduğu için avg hata veriyor :( program managerdan (CTRL+ALT+DEL ile çıkacak) virüslü işlemi tespit edip kapatman lazım AVG yükleyebilmek için.
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Heh işte orada da anormal bir durum görünmüyor ki, hep var olan işlemler. Şimdi tarattım ad-aware ile yine bişi bulamadı. Hala oyuna girişte hata veriyor ama. Allahım.
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sakın oyuna bu şekilde girmeye kalkma ya ban yersin ya hack
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Avg halletti sonunda. Kaldırdım nod32 yide ad-awareyide. oh be
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Karag8z said: sakın oyuna bu şekilde girmeye kalkma ya ban yersin ya hack ban ne alaka lol
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bu tip sorunlar için combofix i tek geçerim. Gerçi blizzard'ın sayfasında da pek gözel programcıklar mevcut ama Combofix FTW =)
Öne çıkan mesajlar