Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 arkadaşlar 2 yaşında erkek bi golden retrieverım var. normalde goldenlar hep uysal, sevecen, kendini sevdirmeyi seven hayvanlar olarak bilinir. ama bnm oğlum dışarıda kmseyi yaklaştırmıyo yanına. sevdirmiyo kendini. bazen yanından biri geçerken hiçbişey olmadan üstüne atlıyo havlamaya başlıyo korkutuyo insanları. ben de sürekli panik olarak geziyorum dışarıda şimdi bişey oldu olcak diye. ayrıca köpeğim daha hiç çiftleşmedi onla ilgisi de olabilir mi var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Arkadaş arıyorum zaten ona artık. ama dişilere de agresif davranıyo çoğunlukla. erkek köpeklerin 10m yakınından geçemiyorum zaten. fazla agresif erkeklere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ben bugün gittim veterinere. her zaman gittiğim veteriner yoktu yerinde diğeri vardı. o da bilmiyomuş magneti. ondan öğrenemedim bişey. pasiflora ya da apranax veriyolarmış öyle köpeklere. sadece bana bi dişinin sahibinin telefonunu verdi çiftleştirmek için. oğluma hatun buldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Quesgi said: Yok izmirdeyim. netten bakıorum orda var baya dişi. onlardan bulurum sanırım. magnetin de fiyatını sorucam işte. yavrun olursa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 abi sen en iyisi al oğlunu bir veterinere göster eğer sorun çiftleşmeyle ilgiliyse orda da yardımcı oabilirler.Burda sulandırdıkça sulandırırlar konuyu vakit harcama bece burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet haklısın. ben de öyle yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 İnşallah çiftleşmeyle ilgili bir durumdur gerçi. Psikolojikse yandın, Türkiye' de var mı böyle bi hizmet veren kişi hiç bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bu muhabbet 1 yaşından sonra çıktı birdenbire. normalde kendini de sevdirirdi hiç asabiliği de yoktu. bi gün bi kadın severken ona havladı ilk defa. sonrası böyle işte. kadın ne yaptıysa artık anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kesinlikle kusura bakmayin, cok daha onceden mudahale edip konunun bu boyutlara ulasmamasi gerekiyordu ancak moderasyonda bir aksama olustu. kesinlikle haklisiniz ve patiye geldiginiz ilk gunlerde boyle birseyle karsilasmaniz hos olmamis. kusurumuza bakmayin, birkac kullanicimizin yaptigi saygisiz ve seviyesiz hareket yuzunden ozur dileriz. bu tarz veya acil sorunlar icin veterinerinize basvurmaniz en guvenilir yoldur. cok daha cabuk cozume ulasabilirsiniz. eger bir hatamiz olduysa affola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Teşekkür ederim ilginize. daha önce de veterinere gittiğimde sadece dominant bi köpek olduğunu söylemişlerdi. şimdi çiftleştirme kaldı tek yol. umarım düzelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 en kisa surede duzelmesi dilegiyle.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 senin golden alman kurdu gibi , benim kurt golden gibi.. değişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ehuhueh olur valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 benim goldenimda asabi olsun istiyorum. yavşak ya benimki bildiğin yavşak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 golden neyse de, benim pitin durumu kötü. kedi gibi şerefsiz. ilgi arsızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 abim az önce bi kız arkadaşıyla beraber eve geldi ve köpeğim kızı ısırdı. hem de 2 kere. kız hala gözlerine inanamıyo, golden ısırdı beni diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 belki disleri kasindigi icin isirmak istemeden bu tarz bir harekette bulunmus olabilir. ancak saldirdigini dusunuyorsaniz veterinere danismakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Benim dalmaçyalım da aynı durumda. Genelde uysal ve sevecendir ama bazen kafayı yiyip saldırabiliyor. Kaç arkadaşımı ısırdı belli değil. Mesela arkadaşım geliyor. 1-2 saat oynuyoruz köpeklerle sonra ani bir hareket bir kafası atıyor saldırıyor. Ben tutuyorum, sonra oynamaya devam. Çözemedim sorunu kaç senedir. Ama birkaç kez kapıdan çıkarken ısırdı. Orada şöyle bir kanıya vardım, ani haraket yada beni bırakıp gidiyorsunuz, yada sahibimi alıp götürüyorsunuz hissiyle mi ısırıyor acep. Neyse. Tavsiyem: Dışarı tasmasız çıkarma, Eve biri geldiği zaman, köpeklerle haşır neşir ve korkmayan biriyse sal fakat sürekli yanında dur. Değilse en ufak bir rahatsızlık duyuyorsa veya ısrılmayı göze alamıyorsa çıkarma bile odadan. Ayrıca bizimki çiftleşti, aynı tas aynı hamam. Fazla umutlanma derim. Av kepeği bu ısıracak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Quesgi said: abim az önce bi kız arkadaşıyla beraber eve geldi ve köpeğim kızı ısırdı. hem de 2 kere. kız hala gözlerine inanamıyo, golden ısırdı beni diyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 mendozanın durumu bende de mevcut. boxerım dengesiz. ve embesil. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 zamanında sosyallestirmemissiniz. asosyal kopeginiz var hem insanlara hem hayvanlara karsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 eve gelen insanlar da bi süre onu sevmezler ve ellerini ağzına sokabilirlerse sonra alışıyo ve deliler gibi oyun oynuyolar beraber. eğer direk sevmeye çalışırlarsa 3-4 sn bekleyip sonra birden atlıyo üstlerine. evet resmen dengesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 heko dengesiz mengesiz ama şaane köpek bırak saldırsın. saldıran nadide goldenın var ne istion daha a canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 1 2 haftaya kismetse bizimde bi goldenimiz olucak. insallah sorunsuz bi sekilde buyutup bakabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar