Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim goldenım niye böyle?

Quesgi

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 2 yaşında erkek bi golden retrieverım var. normalde goldenlar hep uysal, sevecen, kendini sevdirmeyi seven hayvanlar olarak bilinir. ama bnm oğlum dışarıda kmseyi yaklaştırmıyo yanına. sevdirmiyo kendini. bazen yanından biri geçerken hiçbişey olmadan üstüne atlıyo havlamaya başlıyo korkutuyo insanları. ben de sürekli panik olarak geziyorum dışarıda şimdi bişey oldu olcak diye. ayrıca köpeğim daha hiç çiftleşmedi onla ilgisi de olabilir mi var mı bilgisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bugün gittim veterinere. her zaman gittiğim veteriner yoktu yerinde diğeri vardı. o da bilmiyomuş magneti. ondan öğrenemedim bişey. pasiflora ya da apranax veriyolarmış öyle köpeklere. sadece bana bi dişinin sahibinin telefonunu verdi çiftleştirmek için. oğluma hatun buldum:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
kesinlikle kusura bakmayin, cok daha onceden mudahale edip konunun bu boyutlara ulasmamasi gerekiyordu ancak moderasyonda bir aksama olustu. kesinlikle haklisiniz ve patiye geldiginiz ilk gunlerde boyle birseyle karsilasmaniz hos olmamis. kusurumuza bakmayin, birkac kullanicimizin yaptigi saygisiz ve seviyesiz hareket yuzunden ozur dileriz. bu tarz veya acil sorunlar icin veterinerinize basvurmaniz en guvenilir yoldur. cok daha cabuk cozume ulasabilirsiniz. eger bir hatamiz olduysa affola :)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim dalmaçyalım da aynı durumda. Genelde uysal ve sevecendir ama bazen kafayı yiyip saldırabiliyor. Kaç arkadaşımı ısırdı belli değil. Mesela arkadaşım geliyor. 1-2 saat oynuyoruz köpeklerle sonra ani bir hareket bir kafası atıyor saldırıyor. Ben tutuyorum, sonra oynamaya devam. Çözemedim sorunu kaç senedir. Ama birkaç kez kapıdan çıkarken ısırdı. Orada şöyle bir kanıya vardım, ani haraket yada beni bırakıp gidiyorsunuz, yada sahibimi alıp götürüyorsunuz hissiyle mi ısırıyor acep. Neyse.
Tavsiyem:
Dışarı tasmasız çıkarma, Eve biri geldiği zaman, köpeklerle haşır neşir ve korkmayan biriyse sal fakat sürekli yanında dur. Değilse en ufak bir rahatsızlık duyuyorsa veya ısrılmayı göze alamıyorsa çıkarma bile odadan.
Ayrıca bizimki çiftleşti, aynı tas aynı hamam. Fazla umutlanma derim. Av kepeği bu ısıracak tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...