outnumber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 herkese merhaba sıcak bı ew ıcın;sırın,ufak ,mini mini bembeyaz bı kedıcık aranmaktadır.ucretsız olarak ya da cok cuzı bı fıyata wermek ısteyenler [email protected] adresınden bana ulasırlarsa cok sewınırım. ayrıca bıldıgınız haywan barınaklarının adres ya da telefonlarını haber edersenız de cok tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 geçen sene bu vakitler söylesen 4 tane bile verirdim istediğin tipte kedi. (evdeki 8 kediden 4 ü gitmiş olurdu böylece : P )[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 illa bembeyaz aramıyosan, çık dışarı kap bi tane yavru. hem iyilik yapmış olursun ilerde şehirde 1 milyar tehlike var. onun yerine onu seven bi ailenin yanında sıcak bi evde olucak[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Tatli mi?Canavar canavar... Hayir, ben almistim da ordan biliyorum...(Saka tabi,sevimli bi kedidir kendisi sadece cok simartmaya gelmiyor o kadar hehe)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Beyaz İran kedisi oLsa 300$ cIk :D[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bunlar için geç oldu ama yine de kaynak olarak bir göz at bence. İlgili konu 1 İlgili konu 2 İkidelikediye özel mesaj Umarım bulursun. Ikidelikedi yardımcı olacaktır sanıyorum sana, ilk o aklıma geldi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar