Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 adamin bi sucu yok ki... istemeden okuyanlari ve anlamayanlari geciren okul sisteminde tum suc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 İnanamıyorum ya şuraya gelmişsiniz benim fizik bilgimi , fizik okumamı filan yorumluyosunuz. Sen nerden biliyosun benim efsane bir fizikçi olmadığımı? Belki bilgisayar programlama diline hiç kafam basmıyor ama inanılmaz derecede nükleer fiziğe yatkınım? Belkide uzun seneler uluslararası boyutlarda fizik olimpiyatlarında yarıştım nerden biliyosun? Belkide "eskaza" mezun olursam senin 100 katında daha iyi bilim adamı olucam? bunların hepsi C programlama dilinden nefret edip , daha doğrusu programlama olayından nefret ettiğim için mi olamaz? bu arada, askerlik örneği sadece seni ilgilendirmediğini belli etmek içindi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 harbidende üstünüze vazife olmayan şeylere laf atıp milleti yermeyi çok seviyosunuz. adamdan önce fizikle alakası olmayıp öğretmen olan milyon tane insan varken gelip burda tek bir adamı eleştirmek mantıksızlıgın daniskası. git sistemi eleştir. hatta eleştirme bir etkisi olmayacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ahahahahah. Peki =) Takıl sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 şu tavırlarını gören , gecenin 3 ünde paticikte insanlara saldıran bir adam değilde , Türkiye'nin en nüyük Fizikçisi filan sanır. Belkide ilkini sanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Yahu asıl saçmalayan sizlersiniz. Askerlikten kaçmak için, açıkta kalmamak için gidip fizik yazan bu vatandaş ama bunun için sistemi eleştiricez öyle mi ? Sistemin çok eksiği var doğruya doğru ama sistem eksik diye de saçmalamaları haklı göstermemek lazım. "Belki c sevmiyorum beceremiyorum ama Türkiye'nin en büyük fizikçisi olmayacağım ne malum" kısmı ise ayrı bi komik. Ne okuduğunun farkında bile değilsin sen daha. Şu askerlik olayı doğru sadece, gerisi hikaye cidden. Boşuna kıvırdın. Kaldı ki gelip buraya "benim ödev var ama uğraşmak istemiyorum, yerime yapsanıza biriniz" gibi bir tavır zaten yeterince kötü. Zorunlu olarak okuyorsan bu bölümde -olabilir, insanlık halidir, herşey gelebilir- derdini adam gibi anlatırsın, dersin ki "ben bu bölümdeyim fakat istemiyorum, yapmaya mecburum, yardım edin". İş yine hazıra konmaya gelmez o ayrı. Ha yok olay askerlik değilse, aile baskısı değilse, fizikçi olmaya niyetliysen bilmelisin ki bu iş böyle olmaz. Okul okurken birden sana vahiy gelip seni ünlü/yetenekli bir fizikçi yapmaz. Hele hele bazı konulara kafanın basmayıp nükleeer fizik konusunda çok yetenekli olman hiç hiç olası değil. Fizik dediğin şey bir bilim. Bu bilimi icra edebilmen için matematik başta olmak üzere bir çok bilimi çok iyi bilmen, bir çok yardımcı araca başvurman gerekli (bkz: bilgisayarlar ve programlama dilleri). Söylediğin şey sırf bu yüzden komik. Neyse ilk söylediğim gayet içten bi tavsiyeydi. Zorunlu olarak okuyorsan farklı bir bölüm seçmende fayda var, diğer türlü çok ama çok zorlanırsın. Diğer yandan gelip bu şekilde bol keseden atınca "c ile fiziğin ne alakası var kardeşim" ya da "belki nükleer fizikte çığır açıcam" gibisinden -malum forumdayız- üstüme vazife olup olmaması gibi bir durum da söz konusu değil. Sen gelip alakası yok dersen ben de gelip halt etmişsin derim pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 böle yazınca daha anlaşılır oluyomuşsun bak. yerici laflarla boşa nefes tüketmicen bu dünyada.çok laf az iş oluyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konu iyice sapmış. Hakaretler, yapıcı olmayan eleştiriler başlamış. Program konusunda yardım eden çıkmadığına göre (ve muhtemelen çıkmayacağına göre) bu konunun devam etmesine de gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar