Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kolay emotion kullanmanın yolu var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar,
roleplay oynamayı seven biriyim. bu yüzden emotionları kullanmak benim için önemli. ancak bir yandan oynamak bir yandan yazmak ve emotionları kullanmak zor geliyor, akıcılık kayboluyor.
sözün özü; emotionları hotkey olarak ataybiliyor muyum? ve de devamlı kullandığım bazı cümleleri aynı şekilde bazı tuşlara atayabilir miyim?
yardımcı olursanız çok sevinirim...
Mesaj tarihi:
yok onu zaten biliyorum ama yine de sağol. benim demek istediğm nasıl bir komboyu, mesela "6" tuşuna basarak seçiyorsak bir emotionuda öyle atayabilir miyiz?
Mesaj tarihi:
/emote prone = yere yatıyor süper bir gizlenme şekli ayrıca çok komik ve
/emote hugefish_m = kollarını 2 yana açarak elleriyle ahanda benimki bu kadar diyor

gerisi gereksiz hahaha
Mesaj tarihi:
makro uygulaması şu anda yok mudur? yoksa çıkacak mı bilgisi olan var mı?

aynı emotionlarda olduğu gibi, bir cümleyi de makro kullanarak kısa tuşlara atayabilir miyim?

ve son olarak makro'yu herkes kullanabilir mi yoksa belli bir programcılık bilgisi gerektirir mi?

şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
makro uygulamasinin olup olmayacagi hakkinda fikrim yok,

makro ile oyunda yapabilecegin ve izin verilen olcude bir cok seyi otomatik hale getirebilirsin, buna cumleler de dahil..

addon ve UI mod destegi var olduguna gore,
macro da olacaktir diye dusunuyorum.

programcilik becerisi, yapilacak makro nun ne kadar komplike olduguna ve oyunun boyle makrolara ne kadar izin verdigi ile alakali..

ornegin, once su skill i sonra sunu ardindan sunu cast et, 3 asamali 3 satirlik basit bir makro olabilecekken.

ilk once A, sonra B, ardindan 30 sn bekle, karsidan gelen tepkiye bak, X ise C, Y ise D tepkisini ver.. gibi makrolar da yazilabilinir.. bu tamamen oyunun ne kadarina izin verdigi ile alakali, durum bu olursa da ii programcilik gerektirebilir veya en azindan mantigini ogrenmek gerekir.
Mesaj tarihi:
yorumlar için saolun. galiba işe yarar birşeyler buldum. aslında makro mu script mi tam anlamadım ama işime yaradı. dileyenler bir göz atabilir.
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=59257
  • Yeni Oluştur...