Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
furry serverında sun guıldı kıll on sight listemıze alınmıstır. sureklı gank yapmaya calısan bu avanaklar her ne kadar kessekde zekaları kıt oldugu ıcın durumu anlayamadılar.

o yuzden warblade bu tarıhten sonra sun guıld memberlarını lvl range ıne bakmadan dograyacaktır.

duyurulur.
Mesaj tarihi:
SUN herkezin kos listinde çünkü onların kos listindede kendilerinden olmayan herkez var :)

ama SUN ların ffa pvp server a bir eğlence getirdikleri kesin

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=55205

burda OP SUN lardan birine 5g karşılığında grind grubuna alınmasını istemiş lvl 80 olabilmek için dewamını kendiniz okuyun :)

özet

adamı gruba almışlar ,adam 5g u trade yapmiş sonra adamı gruptan çıkarmışlar ve adamı öldürmüşler :)

Mesaj tarihi:
herkezin sana saldırabilmesi kötü bişi, üstelik aynı adada 30 lvl farklı kişiler kasarken, ya pack le gezecen yada... grey player ları kesince red olup item drop olayı implent oldumu acaba?
Mesaj tarihi:
QoS said:
herkezin sana saldırabilmesi kötü bişi, üstelik aynı adada 30 lvl farklı kişiler kasarken, ya pack le gezecen yada... grey player ları kesince red olup item drop olayı implent oldumu acaba?

fugitive sistemi getirmeyi düşünüyorlar ama halen oyuna eklenmedi, ayrıca herkezin birbirini öldürmesini beyenmeyenler için pve server var :)
ve oyunda aynı bölgenin bir sürü kopyası olduğu için ganklendiğiniz zaman hemen başka bir paralel haritaya geçerek sorunu çözebilirsin :)

*birde rp-pvp serverinin daha az gank li olduğuna dair söylemler var
Mesaj tarihi:
sadATS2 said:
furry serverında sun guıldı kıll on sight listemıze alınmıstır. sureklı gank yapmaya calısan bu avanaklar her ne kadar kessekde zekaları kıt oldugu ıcın durumu anlayamadılar.

o yuzden warblade bu tarıhten sonra sun guıld memberlarını lvl range ıne bakmadan dograyacaktır.

duyurulur.

lol ...
Mesaj tarihi:
paralel evren dediğin zindan lar mı? yoksa outdoor haritalarda damı paralel evrene geçebiliyoruz? ayrıca geçmek için özel bi komutu var mı acaba?
Mesaj tarihi:
komik gelen adamlar zaten herkese KoS durumda ve guildinizin ve SUN'ın BK'sı yok bildiğim kadarıyla.lvl 80'de KoS olmak ya da olmamak pek bir artısı yok BK sız guildler için.
Mesaj tarihi:
Sun saçma sapan bir guild zaten lvl 74'e kadar hiç kesilmedim ama guildimden duyduklarım nedeniyle kheshatta'ya gitmeye tırsıyorum.

Neyse funcom'un saçma sapan ffa pvp sisteminden de bıktım, carebear değilim ama uo'nın pvp sistemi gibi bir şey yapsalardı PK ya da Griefer'lardan dolayı bu kadar sinir yapmazdım.
Mesaj tarihi:
gırdıgın harıtalar yanlıs hatırlamıyosam max 100 kısılık her 100 kısı dolunca bı serverdaha acıp aynı harıtadan dıger 100kısı ıcın yaratılıyor tabı bu sayı hep 100 olarak kalmadıgı ıcınde sen bu aynı harıta uzerınde farklı serverlara gecıs yapabılıyorsun. mısal thor serverından zımba serverına gecebılıyosun o harıta ıcın bunlar alt serverlar oyunu oynadıgın genel serverla karıstırma. resurectıon poıntlerdeyken ekranın sag ust tarafında select ınstance secenıgını secıp bulundugundan baska bı alt servera gecebılıyosun bolece senı rahatsız edenlerde gerıde bıraktıgın serverda kalıyor genel olarak ffa pvp duzeylı gıdıyor arada bı takım amacsızlar harıc. bıraz pvp dınamıgıne alıstınmıda aslında keyıfsızlıkten cok arada heyacan yasatan bı durum oluyor. ffa pvp serverlar bana gore zevklı bugune kadar hep ffa ları tercıh ettım. ama tabı cogu oyun factıon pvp oldugu ıcın oralardada pvp secımımdı , ffa pvp nın avanatajı su kı senı rahatsız edenı cezalandırabılme ımkanın var. punduna getırırsen kanın yerde kalmaz kısacası.
Mesaj tarihi:
Udinen said:
komik gelen adamlar zaten herkese KoS durumda ve guildinizin ve SUN'ın BK'sı yok bildiğim kadarıyla.lvl 80'de KoS olmak ya da olmamak pek bir artısı yok BK sız guildler için.

pekı yaklasımını ben yanlıs alglamısım bılgı ıcın tesekkurler.

bk evet yok aslında ben gereklılıgıne ınnanmıyorum oyun ıcın baska dusuncelerım var. ama memberlar ısterse ılerde yapmak ole cok zor bı ıs deıl. keza gecmısten yeterınce pratık var.

bızım ıcın bı artısı olacagına ınanıyorumm kestıkce keyıflenıp kesıldıkce hırs yapacagız demektır.buda amacımıza yeter eglenırız.
Mesaj tarihi:
sadATS2 said:

duyurulur.

baymaktan kaynaklı ara vermistim aoc a ama sırf sunu denemek icin fury de birseyler kasabilirim : )))
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Warbalde kaç kişi ve yabancı var mı?

Şu an 10 kişilik bir grubuz, SWG EQ2'den beri beraber oynayan...

Genel olarak profilimiz evli 30 yaş üzeri, çocuklu, hatta eşiyle oynayan, gündüz işteki stresi klavyede dökmeye çalışan oyuncular olarak tasvir edilebilir..

Yabancı yok, ama ben chatte ingilizce vs. konuşacağım diyene de eşlik edebiliyoruz :)

Son derece keyfi, kafamıza göre takılan bir grubuz, ventrilomuz var, gevezelik edebiliyoruz..

En güzeli GM'imiz çok zengin, bana 10G at diyosun hemen veriyor, süper cömert yardımsever, gel diyince gelen git diyince giden bir adamdır.. :D :)o
  • Yeni Oluştur...