sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yanlız betada bile nerf yiyioz; 3.0.1.8471 (June 12 2008) Arms Sword Specialization - "This effect cannot occur more than once every 6 seconds." added to the description. Fury Heroic Leap - Daze effect changed to Stun. 3.0.1.8391 (May 30 2008) Arms Anger Management - "while in combat" removed from description. Mocking Blow - Cooldown changed to 1 minute, now usable in defensive stance. Sudden Death (new) - Your melee critical hits have a 10%/20/30% chance of allowing the use of Execute regardless of the target's health state. Sweeping Strikes - Now only affects the next 5 strikes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 valla mortalsız biraz zor kesersin istediklerini versinler gene canlar 20k civarı resilance ta kep olunca sen mümkünatı yok okadar nükeleyemiycen ve küçücük bi kite yediğinde bile healla adam ayakta kalıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sleepingdeath said: Heroic Leap - Daze effect changed to Stun. 3.0.1.8391 (May 30 2008) Arms Anger Management - "while in combat" removed from description. Sudden Death (new) - Your melee critical hits have a 10%/20/30% chance of allowing the use of Execute regardless of the target's health state. Nerf derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 logu oldugu gibi aldım, mace specden sonra sword spec üstünede ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sword spec o kadar büyük nerf değil aslında. Kaç kişi 6 saniye içinde 2 tane proc görmüştür ve ne sıklıkla? Toplam damageda zaten bi değişiklik olmuyor, sadece BUUUURST!! diye damage koyamayacaklar arka arkaya proclarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 axedice said: Sword spec o kadar büyük nerf değil aslında. Kaç kişi 6 saniye içinde 2 tane proc görmüştür ve ne sıklıkla? Toplam damageda zaten bi değişiklik olmuyor, sadece BUUUURST!! diye damage koyamayacaklar arka arkaya proclarla. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben 3 kez swordkun kendini speclediğini bilirim... hemde sweepign strikes'la whirwind attığımda 1 sn içinde 16 hit falan yapmıştım. herşey herşeyi procladı. şu ankı haliyle coook ökzü zaten fury ağacı nedir o bloodsurge dur crit absına execute arımlardır falan hoş yanı. stun>daze ayrıca neden kızmışlarki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mace ve sword nerf u warrior a mahsus degil. rogue a da ayni nerf geldi. shaman ench tree yede geldi weapon specler. bisiyler degistirebilirler ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bendede ss vardı. mob keserken 2. moba vurmak için target seçmeden ms e bastım winampta şarkı seçiyordum. meğerse rogue dalmış o esnada. ms de rogue a çıkmış. sword spec proc, hand of justice proc, sword spec proc , herif ölmüş, alttab yapmıştım , aa bi baktım yerde bişey yatıyo adamı öldürdüğüm combat logdan fark ettim. rogue un 2 swingi arasında ölmüş garibim :d 1 saniye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 BaaL said: bendede ss vardı. mob keserken 2. moba vurmak için target seçmeden ms e bastım winampta şarkı seçiyordum. meğerse rogue dalmış o esnada. ms de rogue a çıkmış. sword spec proc, hand of justice proc, sword spec proc , herif ölmüş, alttab yapmıştım , aa bi baktım yerde bişey yatıyo adamı öldürdüğüm combat logdan fark ettim. rogue un 2 swingi arasında ölmüş garibim :d 1 saniye falan ahah ah ah ah ha rogue>warrior canım 1vs1 sen rüya görmüşün o ara ha ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 lvl 58 di galiba o rogue outland a yeni gelmiş sende winamp değil rogue açmaya çalışıyodun o ara adamda combattı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bi oyunun bide tbc öncesi vardı solid. hanı, rogueların sprint acıp döne döne warrior kesmediği zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 valla ben blind powderları fead lerden yapıpta rahat rahat lvl60 ken 60-65 warriorları kestiğim zamanları da biliyorumda. Oynayanlar oynuyodur bilmiyorum pek denk gelmedi burda atıp tutanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tbc öncesi =/= lvl 65 warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yeminle kestiğimi biliyorum tbc öncesi dediğim ben daha tbc almamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yani 60 lar zaten çağresizdi de 65 kestiğimi biliyorum demek istedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 abi yapma etme mantıgını calıstır biraz player var odun var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 level 69 a kadar Aq itemlarıyla dolaşan ve +5 lvl defance rating ve weapon rating skill'yle bi fark yaratamayanlarda var, pre tbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mace stun = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 BaaL said: bendede ss vardı. mob keserken 2. moba vurmak için target seçmeden ms e bastım winampta şarkı seçiyordum. meğerse rogue dalmış o esnada. ms de rogue a çıkmış. sword spec proc, hand of justice proc, sword spec proc , herif ölmüş, alttab yapmıştım , aa bi baktım yerde bişey yatıyo adamı öldürdüğüm combat logdan fark ettim. rogue un 2 swingi arasında ölmüş garibim :d 1 saniye falan Ben bi yellendim aaaa bi baktımki yerde bişi yatıyo oda ne!!! Rogue! İçin çürümüş be adam... Şaka öte yana Rogue'lar BC öncesi çok ağlıyordu ki bunun için World of roguecraft gibi videolar da çekildi L2play hede hüdü diye.. Çünkü Warrior dan tut rogue'un böyle gerine gerine kestiği bi class yoktu yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Teşekkurler yorumlar için mace spec denemeye karar verdim BS nin yaptığı macenin üzerinde extra stun şansıda var umarım guzel olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben de farm yapıyordum, iki mob çekmişim BF açtım seksin diye yandakine, auto attack bırakıp su almaya gittim. o sırada warrior dalmış. BF'den dolayı da yatmış. gül gül öldük burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bende farm yapıodom içeri gittim su içmeye rog dalmış kesmiş hiçte canı gitmemiş lightning shield bile resistlemiş deli oldum hiçte gülmedim graveyard ta çok uzaktaydı hayvan gibide yürüdüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ya ben WotLK abilitylerdeki şu "if the mob enrages it causes quadruple damage" olayını anlamadım? Warrior un karşıdaki mob u enrage eden bir skill i mi olacak yoksa ayda yılda bir çıkan böcük filan familyasından enrage eden moblara karşı mı işe yarayacak nedir? Bi saçmalık var ama? Şöyle gibi: "Causes weapon damage plus 320, if your aunt has testicles kills the target." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 şey gibi HEROIC STRIKE DAZED TARGETLARA DAHA COK VURUYO!!!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar