axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Resilience geldikten sonra axein damageı swordun gerisinde kaldı. Macede de stun var haliyle daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Wari kasmasida zor, teke tekde de zor ama ne bileyim seviyorum oynamasini ayri bir havasi var, o kadar char kastim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Oturanboaa said: Leira said: warrior gerçekten iyidir. reflexlerin olması lazım. diğer birçok class'ın aksine 1 durum karşısında her zaman 1den çok seçeneği vardır. Oynayıp alışman zaman alır. Resilience kas bol bol. kasarken de gidip boss kesme. sağda solda adam bul kesmeye çalış yılmadan The-, eye of the tiiiiger! :D:D lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 1 de attack varken dayak yemen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 su warrior'ın abilityleri hakkaten nasıl dizilir action bara biri gosterebilir mi? levellarken falan rahat edeyim, heroic strike, whirlwind, cleave kullanıyorum ben cok sık. bi de charge/intercept. onun dısında demo shout ve bloodthirst. bu kadar yeter mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben hep battle stance de kastım bende mi sorun var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yoogenel de battle stance da kasmak mantıklı Bersekerda %10 fazla dmg yiyorsun ve sadece +%3 critin artıyor tabi whir alatamıyorsun ama zaten tek target kesiyorsan rage in anca 6 saniyede bi Bloodthirstye gider aralarda thunder ve demorda atarsan dahada az dmg yersin doğru yapmışsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Julifton said: Doğru söze ne denirki. Bende zamanında gnome warr oynadığım için pek problem etmiyordum rogue'ları. Birde yeri gelmişken sorayım warrior için hep axe var aklımda %45 lere kadar çıkarmıştım crit olayını axe ile. Herkeş de bi mace sword sevdasıdır gidiyor. Şimdiye kadar hiç mace yada sword kullanmadım nedir + veya - si bu iki silahın? Unutmadan Rogue'la duel ediyorsan 1-0 önde başlıyorsun demektir bu neden? Çünkü karşıda bir rogue olduğunu biliyorsundur. Ona göre önlemini al al eline bi kalkan öyle bekle genci =) illaki kanser olucaktır bi yerde... Düşük cümle editi. Abi... Sword extra attack verio ki bu extra attacklarnda crit şansı olduu için axe ı ezer. Mace de zaten oyunun en saçma olayı charge ı verip bi ww koyuon 5kişi stun oluo! Evet evet 5! Allaa şükür wotlk te 6saniye cd gelcekte warrior stunlock acı bi anı olarak kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sen eline shield + 1h al, bende premedition+garote+ghostly strike+5combo rupture direk instant çakıp vanish olayım bekle öle acık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 MasterHapLo said: Oturanboaa said: Allaa şükür wotlk te 6saniye cd gelcekte warrior stunlock acı bi anı olarak kalcak. kesin mi bu? büyük ihtimalle şöyledir o bahsettiğin silahın stun procu en fazla 6 saniye içinde 1 kere çalışıcak şekilde ayarlama yapılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 "This effect cannot occur more than once per 6 sec." gibi bişey eklenecek o stuna. Bende okudum , hatırlıyorum. http://wotlkwiki.info/index.php/Warrior burdaki alfa patch notelarından yapılan alıntıların "changes" kısmında yazıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Evet evet, hatta warriorlar mace bırakma eylemi yapıcakmış orgrimmarda. Abi zaten dr olan ve başka stunların drlarıyla çakışan bi ability için 6sec gizli cooldown için kim mace bırakır ahah. Gerekli bi değişiklikti, resmen interrupt gibi kullanıyorlardı bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 swordspec procu da nerflendi son alpha patchte. 6 sn cooldownu var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sword spec whirlle 4 target a birden çalışmıyordu ama dimi mace gibi yanlışmı hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Xo said: BaaL said: dövüyor biraz cheapshotlayıp, kidney shotlaıp biraz daha dövüyor(second wind den o esnada hp alıyorum) tahminen 10% kaybetmiş enrage olmuş şekilde çıkıyorum stundan Toplam 10 saniye süren stunda %10 hp kaybediyorsan rogue yumrukla falan vuruyordur sana. evet def stance ve second wind'e rağmen. %10 dmg reduce, cs+kidney = 9 sn stun, %9 hp healleniyorum. 11.7k hp var. 2500 vurmuş %10 dmg reduce ile 11k armorlu adama , combo pointleride kidneye harcayarak. buyur gel sen daha fazla vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 BaaL said: Xo said: BaaL said: dövüyor biraz cheapshotlayıp, kidney shotlaıp biraz daha dövüyor(second wind den o esnada hp alıyorum) tahminen 10% kaybetmiş enrage olmuş şekilde çıkıyorum stundan Toplam 10 saniye süren stunda %10 hp kaybediyorsan rogue yumrukla falan vuruyordur sana. evet def stance ve second wind'e rağmen. %10 dmg reduce, cs+kidney = 9 sn stun, %9 hp healleniyorum. 11.7k hp var. 2500 vurmuş %10 dmg reduce ile 11k armorlu adama , combo pointleride kidneye harcayarak. buyur gel sen daha fazla vur. cs 4 saniye, ks 5 combo ile 6 saniye = 10 saniye bu bir. ikincisi evet keşke duel yapma imkanımız olsa da vursam :( emin ol gearsız roguelar dediğin statüde vurur. adam sana 10 saniye stunda vurucak senin %10 hp'in gidicek, ama sen stundan çıkınca " bi düz bi ms" vurucan %60'a inecek adam. LOL edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Tamamen okumadım ancak birşey söylemek istiyorum. WoTLK ile gelecek olan 2 tane çift el silah kullanabilme yeteneği nedeniyle arkadaşım 3. warriorunu kasacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yanlız o silahları aldınmı eline hızları %20 düşecek yani 4.5 saniye swing time ı olan 2 tane silahla oynıcaksın elinde ve off hand gene %75 dmg ile vuracak. White dmgte öle çok ahım şahım bir dps artışı olmayacağı kanısındayım ayrıca az canı olan trash moblarda sen 4.5 saniyedevurayım rage alıp bloodthirsty çakıp rampage açayım fln diyene kadar mob ölebilir :P uzun combatta dps artışı sağlar tabi ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 İlk charım warriordu sattım, ikinci charım paladindi full t6 yapıp sattım, üçüncü charımı kasıyorum warrior ama satmam :D kim ne derse desin charla oynamasını bılıosan overpowered bir class warrior hiç bi class warrior kadar nerf yemedi unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 katılıyorum warrior arkasına healer aldımı oynaması kolay tek başınaykende ustalaştınmı ve gearın iyiyse oldukça sağlam bir class ağlayanları şiddetle kınıyorum QQ Feral druid dışında ağlamayı hakaden bi class yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 solidhammer said: yanlız o silahları aldınmı eline hızları %20 düşecek yani 4.5 saniye swing time ı olan 2 tane silahla oynıcaksın elinde ve off hand gene %75 dmg ile vuracak. White dmgte öle çok ahım şahım bir dps artışı olmayacağı kanısındayım ayrıca az canı olan trash moblarda sen 4.5 saniyedevurayım rage alıp bloodthirsty çakıp rampage açayım fln diyene kadar mob ölebilir :P uzun combatta dps artışı sağlar tabi ama ^^ titans grasp= dual wield+slam ve 2x2hander stat bonus lovu lovu <3 titans grasp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 dedimya ben white dmg için laf sölüyorum slam daha kullanışlı hale gelicek bu güzel bişiy. Bide slam 2 silahla birden vurmuyo yannız demi sadece main Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yok main vuruyo ikisiyle beraber vurursa coook abuk olur, zaten whirwind cok abuk olucak. ben titans grasp'a ciddi bi nerf bekliyorum acıkcası. ama öle bi talent ki, 51 puan verip alınan talent'a oyuncuyu cezalandıracak kadar white dmg nerf koyamazlar dolayısıyla dmg reduction veya daha cok swing speed reduction gelmez, e o zaman talent toptan kalkar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 selam , yıllardır Hunter oynamıs biri olarak bir alt char kasma zamanımın geldigini düsündüm ve Warrior kastım.Zaten bir ark ımın warrior charıyla zamanında oynamıstım az cok aşinalıgım vardı. Herneyse , bende bi ara keske kasmasammı filan diyerek düsündüm ama zamanla sevmeye basladım.bence tamamen olay tecrübeye ve gearına bakıyor. Sacma gelebilir ama , Warrior bence oyunun en güçsüz ve aynı zamanda en güçlü class ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bloodsurge diye bişey var instant slam vuruyosun bloodthirst critlerse. Pvp fury yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar