Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MTA.

mountaindew

Öne çıkan mesajlar

7-8-9 Şubat tarihlerinde istanbul dışında olacam mümkünse şimdiden oyun olmayacağını haber vereyim dedim...Hem Magic'te olmicak falan...Sevgili ST(bak ST dedim) haberin ola...[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast.
Sosyal ağlarda paylaş

Devam....

Murat'ın bakış açısından olayların tamamı:

Sahne #1:

Yer:Bir Cumartesi Akşamı, Saklı Kent.

Saklı kent'in yukardaki odasında 5 gizemli şahıs neler olacağını tartışıyorlar. Konu Avatar Storm sırasında kaybolan büyücüler ve geride kalan Eğitim Sınıfı 12'nin gelecekte olan davranışları. Konuşmalar sürerken duvardan akan kan ve orada alamekçe oluşan dizeler herkesi tetiklemişti. Bundan sonra derin bir araştırmaya başladık. Kaybolan yaşlıca bir adam ve Virtual Adept Can'ın annesi bize araştırmamızda yakıt oldu. (Açıkçası bana yakıt olan şey bu değildi ama...) Bir gün boyunca yaptığımız araşltırmalardan sonra akşam evlere dağılma kararı aldık. Yaşadığım yere gelip akşamlık dinlenmeme tam geçerken Hermetik Yıldırım beni telefonla aradı ve yardıma çağırdı daha önceden şüphelendiğimiz tinerci çocukların saldırısına uğramışlar. Gülümseyerek karşıladım önce ama hemen oraya gitmek için elimden gelenide yaptım sonuç olarak Haydar'ın dışında olanlar Magus ve azda olsa yardıma ihtiyaçları olabilir. Ben oraya varana kadar herşey sona ermişti. Oraya vardım ama orda kimse yoktu.

Sahne #2

Yer:Pazar gecesi, Beşiktaş Migros otoparkı.

Yıldırımı aradığımda telefonu Haydar açtı. başka biryerde olduklarını ve Yıldırımın ağır yaralı olduğunu söyledi. Onları bulduğumda Eğitim Sınıfının eski öğrencilerinden HermetikTimur ve Tradition'suz bir Orphan'ın onlara katıldığını gördüm. Timur sorun değil ama Orphan ciddi anlamda sorun olacak gibi gözüküyor. Bir mikar araştırmadan ve Can'ın evini inceledikten sonra Taksimde Tinerci çocuk aramaya başladık. Bizi izleyen mavi saçlı transeksüel'i yakaladığımız zaman onun arkadaşlarıda ortama geldi. Timur'un askeri deneyimi ve Müberranın dövüş yetenekleri sayesinde çok sorun yaşamadan kavgayı sonuçlandırdık. Sonradan Can, beni şaşırtarak nereye gitmemiz gerektiğini bildiğini söyledi. Bu kabul etmeliyim ki dikkatimi çekti. Geldiğimiz yer öncelikle ilüzyonlarla örülüydü ve ilüzyonlardan sadece iradem kırıldığı zaman kurtulabildim, Bu sırada Timur'u ağır yaraladığım ve Can'ın bir Nefandi olmaya çok yaklaştığını farkettim. Ben kendime geldiğim zaman ortamda onlarca ceset ve yaralı vardı. ufak birkaç çizik ile sorunsuz atlatabildim savaşı ama Magus yol arkadaşlarımada çok fazla bir yararım olmadı. Şu anda elimizde vermemiz gereken bir karar var. Bir Nephandi olmuş, yada olmaya yaklaşmış toy bir Virtual Adept'in canlı kalması yada kalmaması. Ve kaldı ki yaralıların iyileşmesi için zamanda geçmesi lazım. Bakalım hayatın varolan entropisi bize neler gösterecek.

Sahne #3

Yer:Armutlu'da bir gecekondu.

Kendimize geldikten ve yaralıları bir miktar tedavi ettikten sonra burdaki cesetleri yok etmek için bir hayli uğraştık. Ondan sonra kurtköy civarında bir yere gidip bir miktar dinlendik. Bütün yol arkadaşlarım insanüstü bir dayanıklılık ile (Kamış, taş veya benzeri bir laf sokma ibaresi) 2 gün boyunca girdiğimiz yoğun akiyonların üzerine birde ağır ritüel yaptılar. Ben mantıklı bir Euthanathos olarak vaktimi uyuyarak geçirdim. Kaldı ki hepimiz insan(Kamış, taş veya benzeri laf sokma ibaresi) olmayabiliriz ama ben insanım. Neyse, bu dinlenceden sonra yolda izlendiğimizi farkettim ve yol arkadaşlarımı uyardım, bu uyarma bizi bir polis kontrolüne kadar sürükledi. İşte ondan sonra olanlar oldu. Remork'suz bir tır ve bir motorsikletli gelip olaya karıştılar. Ufak bir Entropik numara ile tır safdışı kalmıştı ve trafikte ufak çaplı bir katliam oluşmuştu. Neyse, ölecekleri varmış vede öldüler. Yol arkadaşlarımdan Okan buna çok protesto çekiyor ama kimin umrunda, daha Traditionları bile bilmeyen bir p*ç. Ukalalık edip dursun o, nede olsa Traditionlara bir daha laf ederse bunun cezasını alacaktır. Konuya dönelim... Birkaç ufak aksiyondan sonra peşimizdeki olan büyücü ile karşılaştık. Bu arada Günah Kafiri olan polisinde ölümünü gördük. Gideceği yere ulaştı. Karşımızda elini kanlı bir çuvala uzatmış ve birşeyler çeken bir büyücü, duman, ve çevremizde yanan arabalarla kaldık.

Sahne #4

Yer:Minibüs Caddesinin üzerinde bir yer.

Çuvaldan çıkan kafanın bizim savaştığımız adama ait olduğunu öğrendik, Saklı Kent'te buluştuğumuz zaman baya hararetli ve hakaretlerle dolu bir tartışma yaşadık. Bu çocukların Traditionlarını öğrenmeleri için daha çook zaman var. Onlara birileri yol göstermeli...ama bu iş benim işim değil, bunca zamandan sonra veletlere babalık edemem. Her koyun kendi bacağından asılır. Saklı Kent'te İbrahim isimli bir adamla tanıştık. Bize bir hayli bilgi verdikten sonra bizde halice gittik. Adam bizi bir Cabal haline getirmeye çalışıyor ama bir Cabal güven içermelidir. Sırtını dönebileceğin adamlardan oluşmalıdır... Haliçte İbrahim'in bize tasvirini yaptığı adamı gördük, uzaylı filmlerinden çıkma yaratıklarla savaşıyordu. Onun bir Kurt adam olduğunu farkettik ve yanındaki arkadaşlarıyla birlikte bize direktifler yağdırdı. Sonra İbrahim'inde bir Kurt adam olduğunu öğrendik ve bize bir yol gösterdi. O savaştıkları yaratıkların başka bir üssüne saldırma misyonunu
Sosyal ağlarda paylaş

cronicler ve jaan harici herkes haberdar. cronicler her hafta otomatik olarak var biliyor ama genede telefonu olan birisi arasın arkadaşı (bende yok)

Jaan'a ulaşacak kişide o olacak.

Hadi bakalım. Göreyim sizi.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı anda iki yerde birden nasıl olacam ben? Cronicler gelir sorun etmeyin de ben nasıl oraya gelcem.
Eğer downtime da neler yaptığımızı oynayacaksanız. Benim nerler planladığımı zaten cronicler biliyordu. (ortak bir iki plan da vardı) Bir şey olursa cep telefonu gibin bişey kullanabilriz. (şu anda şarjda)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Aynı anda neden 2 yerde birden olman gerektiğini anlayabilmiş değilim. Cumartesi günleri bu oyunun olduğunu bilmiyor musun ? (başka söz verdiysen eğer)

Neyse. Downtime'i falan oynamayacağız. Ne yaptığımızı tartışıp devam etmek şu anki plan. Bu oyunda gelmezsen tahminen diğer oyunlarda da gelebiliten düşer. Söylemedi deme.

Cronicler'a ulaşıver sen. Hadi canım benim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Magic, 07 February 2004 13:37 tarihinde demiş ki:
Aynı anda neden 2 yerde birden olman gerektiğini anlayabilmiş değilim. Cumartesi günleri bu oyunun olduğunu bilmiyor musun ? (başka söz verdiysen eğer)

Neyse. Downtime'i falan oynamayacağız. Ne yaptığımızı tartışıp devam etmek şu anki plan. Bu oyunda gelmezsen tahminen diğer oyunlarda da gelebiliten düşer. Söylemedi deme.

Cronicler'a ulaşıver sen. Hadi canım benim.

Ağzına sağlık. Şimdiden söyliyim zaten ideal kadro 5 kişi ilgisiz oyuncuları ona göre kesmek zorunda kalabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...