Grudge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bu oyunun benim açımdan sakata gelmesi ihtimali olabilir. ozaman hafta içine alır oynarsınız... grudge "bahtsız müzmin DM" bringer [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 24 December 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Grudge sen de al 10 xp bg için. Ve bu sakata gelme olaylarını bir an önce açıklığa kavuştur çünkü hafta içi olursa maigc te oynayabilir haber bekliyo cocuk.
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 yok muhtemelen mayısta falan haftada sadece 1 günüm boş olacak ya da benim de hafta içi bi günüm boşalabilir. şimdilik sorun yok. üzgünüm magic can :D bu arda xp için tişkürler efem :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 kemige gore cuma gunu prolog demisin bence demedim o yuzden cuma gunu prolog falan yok.
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bi ihtimal demiştim. bence de yok...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 yarın gene 15:30 da saklı da di mi? yoksa daha mı erken?[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Grudge San. O soundtrack cd si mükemmel. Sanıyorum bizim oyun bir sonraki cumartesi olacak o zaman ben hoparlör almış olurum size sadece cd player getirmek kalıyo benimkinin ses çıkışında sorun olmasa getirirdim ama malsef elimiz kolumuz bağlı.
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bir kaç tane MTA yı yansıtan türkçe şarkı olsa güzel olur aslında ben arıyorum. Mesela beyoğlu müzikleri ES 12 oralarda takılırken çok ii olabilir.
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 cd player'ı getiririm. benim ST arşivim daha çok D ve D için. buna da şükür diyip geçiceksin :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Cuma günü boardu takip edin. Cumartesi şirketin yemeği olması lazım ama bizim patronların sağı solu belli olmaz o yüzden olmayada bilir o zaman bizim oyunu oynarız. Bu arada Ayuucum hoşgeldin (Magick bizim oyuna katılma kararı aldı). Beyler zaman Virtual Adeptinizin annesinin aleyhine işliyo ona göre. Muhahahahaha!!!!
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Hmm. Madem Magic MTA oynama kararı aldı, bu durumda cumartesi oynan (benim de içinde bulunduğum) 3 oyundan ayrılmış olacak. Magic, senle bu durumu acil konuşmamız lazım.
Androner Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 evet, muhakkak magicle konuşmamız lazım
Unholy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Bir dakika Cumartesileri olacak oyunlardan çıkma kararı alması biraz zor... Eminim geçerli bir açıklaması vardır..*hırıldar*[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar...
cronicler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Şimdi Esas soru Cumartesi oyun varmı? Benim için sorun yok hatta olabilirse olsun diyorum Bu arada bana Karakterlerin adlarını yazabilirmisiniz Hollow One greets you Comrades
Magic Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=64105&p=829613#p829613 Var evek cumartesi[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 bu cumartesi gelemicem çooook büyük bi ihtimalle. mümkünse bensiz oynayacak şekilde ayarlayın kendiniizi, eğer işimi gücümü halledip, ailevi ziyaret sorumluluklarından sıyrılabilirsem bi şekilde, gelirim.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 cumartesi kesin yokum. trenler çalışmıyomuş bu cumartesi ve pazar...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Grudge disinda herkes geldiginden oyun her zamanki saatinde var. Kitaplariniz okuyun rote larinizi ogrenin. Bundan sonra herkes ayni xp yi alacak kurali yok. Oyuna olan katkiniz ve role playinize gore xp verilecek.
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 yeah :rock:[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Abi oha yeter artık karar verin ne olacagınıza. Bi daha grudge ın yaptığı gibi kasti intiharlara hos gozle bakmiyacam. Bu arada ben sanıyorum gribim ama o kadar kötü değil büyük ihtimalle oyun var ama yinede forumu takib edin. Ve de sunuda söyliyim arka arkaya üç hafta gelmeyeen ilk kişi elenecek 7 kişi çok büyük gurup.
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 benim cumartesi günleri düzenli takibetmem zor gibi görünüyo... en iyisi zorlamiim ben sizi yaw :( mdew, abicim kusura bakmayasın oyunu hafta sonu yaptırdık zorla ama... işte... lanetliyim ben... grudge "the bahtsız müzmin DM" bringer *boynunu büker, gider* [signature][hline] You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 11 January 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Grudge sana kafam girsin demekten kendimi alamıyorum. Senin cumartesi ısrarın yüzünden oynayamam bir yana şimdi de oynayamayabilirim diyorusun. Seni şiddetle ıkınıyorum...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 lol ya head strıke :D[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 sen şiddetle ıkınmaya devam edersen belki oyun hafta içine alınır :-p[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Oyun cogunluga ne zaman uyuyorsa o zaman oynanır. Grudge kardesin bundan sonra oynamak istiyorum diye tutturup insanları emrivakiye getirdikten sonra ben gelemiyorum diyebilecegini de ogrendik ii oldu. İleride bir kişi daha düşerse ideal 5'e ulaşırız. Bu arada diğer oyuncularımıza duyurulur bu cumartesi gördükleriniz hiçbir şeydi.
Öne çıkan mesajlar