mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Exalted i kaput ettiğiniz için. MTA anletçem. Karakterleriniz yapın siz tembel hibneler background falan yazmaya üşeneceğizden direk cumartesi saat 3 ten sonra saklı da olun adam gibi oturup karakter yapalım. Mage The Ascension 3rd edition bir allahın kulu getirsin. Allah için birinizde adam gibi bir oyun anlatında bizde oynuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Çok dini bütün bir mesaj oldu ama yukarıdakileri yapın size adam gibi modern oyun nasıl anlatılır gösteriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Oyunun havası kurtlar vadisini al supernatural ve uluslararı yapınca ortaya cıkıcak ve istanbulda gececek merkez olarak ama gezebilrsinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 cumartesine boş yer var mı?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 yaw hep şu mta yı merak etmişimdir ama kendisi hakkkında bir bok bilmemekteyim. Eğer acemilere şans tanıyorsanız?[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 mountian abi sen yine bir oyun mu oynatmaya çalışıyosun... kolay gelsin ne diyim istanbul da olup oynamak isterdim ama olmuyo... size ii oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Oyun cumartesileri ogleden sonra olcek. Film atolyesiyle dengeleyecez. Bu cumartesi saat 4 te karakter yapıyoruz gelirken mta 3rd edition getirirseniz iyi olur bide varsa guide to technocracy. Maximum 5 oyuncu istiyom sanıyorum iki ile üç kişilik yer dolu yane iki hane boş. [Bu mesaj mountaindew tarafından 18 December 2003 14:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 oke bu cumartesi damlicam ortama bu durumda... bi de benim bi mage print-outum vardı, Text. . onu sana vermemiş miydim ben? yoksa evde mi... hmm... 3rd. ed. mi acep... [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 18 December 2003 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 mountaindew şimdi sen beni saydın mı? saydıysan bende cumartesi damlayabilirim.[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Atlayin gelin. magickle kemik cok sessiz ama hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 su an siz ikiniz ve kemik (bonepart) kesin. magic hafta ici aksam olursa olur diyo. Umut ta muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Yok burada senin bg. Ama mta 3rd edition ve guide to technocracy lazim. Hatta technocrat bile oynayabilirsiniz guide to technrocacy el altinda olursa cok isinize yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bir müddetliğine seyirci olabilirim size, çok merak etmişimdir bu mta olayını... Nası olsa bizim cmt günkü oyun pazar olmuş...[hline]Avatar...:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ben unutuldum mu yoksa?? Bu oyunun hafta içi olması gerekmiyomudu?? Yoksa hafta sonu için başka bir grup mu toplanmaya çalışılıyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Yeni bir gurup toplanıyo max 5 oyuncu istiyorum Umutun durumuna gore sende katılabilirsin. Diğer herkes yarın 15:30 da saklıdayım karakter yapcez. Ahh Nostalji exalted ilk günü aklıma geldi sihirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 yok ben hazırlıklıyım :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Hade bakiim cociklerim. Karakter konseptlerinizi bana burada bir özetleyin ki elimin altında olsun. Bu cumartesi saat 4 civarında baslıyok inşallah. Eğitim sınıfı 12 saklı da buluşur bir cumartesi ve kader yolculuklarına başlarlarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: BonePART, 19 December 2003 18:55 tarihinde demiş ki: ehuehue turuncu gozluklu ne udugu belirsiz bi adamla etrafımızda garip oyuncklarla dolasan adamlarla karakter yazıyoruz cidden korkutucuydu işlk gordum kaanı heh sırctık topak dm diye lol[hline][small Bana hade topağı boş geçtimde DM dedin diye 100 xp borçlu olarak başlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Alo? Ey tembel insanlar. Bana karakterinizin ne işle uğraştığını ve az bir şey karakter bilgilerini buraya yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grudge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 akşam PM'le yollicam tamamını. fekat en az 4-5 sene önce awaken olduğumu ve henüz disciple konumuna ulaşmadığımı, initiation questimin de diğer arkadaşları izlemekle ilişkili olduğunu söyleyebilirim kısaca...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 şu awake olayını ben 3 sene yaptım valla. Bende 30 dakka içinde pm den yollarım.[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bekliyorum pm lerinizi eğitim sınıfı 12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bu oyun bizim yine muhteşem 5'linin katılacağı oyun değilmiydi. HAni Lunar oyununda konuştuğumuz. Magic-san ses ver hele...[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grudge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 muhteşem 5liyi bilmiyorum ama magic yok bu oyunda maalesef. bi de birileri haftasonu bana Neverwinter nights ve shadows of undertide getisin...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Oyunu hafta içinden cumartesi gününe almaları nedeniyle ben ve magic oynayamadık... [Bu mesaj Dilbao tarafından 24 December 2003 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Alo? Ey tembel insanlar. Bana karakterinizin ne işle uğraştığını ve az bir şey karakter bilgilerini buraya yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 akşam PM'le yollicam tamamını. fekat en az 4-5 sene önce awaken olduğumu ve henüz disciple konumuna ulaşmadığımı, initiation questimin de diğer arkadaşları izlemekle ilişkili olduğunu söyleyebilirim kısaca...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 şu awake olayını ben 3 sene yaptım valla. Bende 30 dakka içinde pm den yollarım.[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bekliyorum pm lerinizi eğitim sınıfı 12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bu oyun bizim yine muhteşem 5'linin katılacağı oyun değilmiydi. HAni Lunar oyununda konuştuğumuz. Magic-san ses ver hele...[hline]"And lastly there is the oldest and deepest desire. The Great escape, the escape from Death." J.R.R.TOLKIEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 muhteşem 5liyi bilmiyorum ama magic yok bu oyunda maalesef. bi de birileri haftasonu bana Neverwinter nights ve shadows of undertide getisin...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Oyunu hafta içinden cumartesi gününe almaları nedeniyle ben ve magic oynayamadık... [Bu mesaj Dilbao tarafından 24 December 2003 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar